Blog navigatie

Laatste berichten

Nieuwe Hackintosh, prijzen verlaagd en 4 nieuwe modellen

5333 Weergaven 16 Liked

Nieuwe Hackintosh, prijzen verlaagd en 4 nieuwe modellen.

Als je als professionele audio- of video-editor aan een nieuwe Mac denkt, dan denk je ook al gauw wat moet ik nu kiezen. Een MacBook Pro? En die flink vullen tot de max? Maar ja dan gaat me dat flink wat kosten en wat heb ik dan? Of een iMac Pro? Maar daar kun je met het instap model ook nog niet veel mee. Die moet ook eerst flink gevuld worden. Wat gaat me dat dan allemaal kosten? En wat als ik er over 2 jaar nog iets aan uit wil breiden?

Tjsa bij al deze vraagstukken ben je niet de enige die hier mee worstelt. Voor al die mensen die graag flexibel willen blijven en later nog met het zelfde systeem nog verder willen uitbreiden maak ik al meer dan 10 jaar Hackintosh systemen. Omdat de prijzen van veel componenten nu lager zijn heb ik ook de prijzen van mijn systemen verlaagd. Doe er je voordeel mee.

Wat is een Hackintosh?

Een Hackintosh stel ik samen uit kwaliteitsonderdelen die in een grote stille PC kast wordt gebouwd. Het is dus een PC waar OSX, Windows en/of Linux op kan draaien. Door de zorgvuldige samenstelling en de makkelijk toegankelijke kast voor extra onderdelen blijft zo’n systeem makkelijk jaren zonder gedoe draaien en kun je blijven uitbreiden. Het enige is dat je je aan een paar spelregels moet houden zodat je nooit stil staat met je werk.

Hackintosh-Pro-Coffee Lake i9 9900K 8-Core

Het nieuwe vlaggeschip van Intel is de 9e generatie processor. Er zijn verschillende soorten zoals een 8-Core i7-9700K maar ik heb gekozen voor de i9-9900K ook een 8-core maar dan met 16 threads en 16 MB cache. We willen immers graag sneller en meer dus vandaar deze krachtige desktop gevuld met een deze snelle Intel i9-9900K processor en 32GB RAM met heel veel uitbreidingsmogelijkheden. Allemaal in een zeer stille kast met uitstekende luchtkoeling.

Bekijk hier de Hackintosh-Pro-Coffee Lake i9 9900K en stel je eigen ideale Hackintosh samen..

Hackintosh Super Pro Skylake X 16-Core

De Skylake X 16-core Intel i9-7960X CPU stamt uit 3e kwartaal 2017 maar is nog steeds een van de de snelste machines die ik maak. Het is de iMac Pro vervanger voor professionele video- en audio editors, gamers en veeleisende fotografen. De CPU kan maar liefst 128 GB RAM aan en draait op de LGA2066 socket waar ook de iMac Pro op draait. Zet er 2 vette AMD 580, 590 of Vega 56, 64 in en je weet niet wat je meemaakt in Final Cut Pro. Combineer dit met een interne RAID-0 van een aantal HD’s of nog sneller SSD’s en dan laat je ieder ander workstation ver achter je. Al je videomateriaal intern lezen en schrijven met minstens 2000 MBps (4x 525MBps SSD’s RAID-0) Je zal niet snel stilstaan en hoeft al helemaal niet of nauwelijks proxies te draaien. Gewoon realtime meerdere streams live editen. Dat wil toch iedereen!?

Bekijk hier de Hackintosh Super Pro Skylake X 16-Core en stel je eigen ideale Hackintosh samen.

Hackintosh Super Pro Skylake X 18-Core

“Het neusje van de zalm” zo noem ik de laatste en de aller snelste Hackintosh die ik bouw. Standaard met waterkoeling voor de CPU, 32 GB RAM uitbreidbaar tot 128 GB, AMD Radeon RX 580 8GB. Volledig aan te passen naar je wensen. Geen klus te zwaar voor deze krachtpatser. Final Cut Pro is gek op de AMD's dus met 2 van deze grafische kaarten erin blaas je alles omver. Bruce-X test in 10 seconden. :-) Deze Intel 2,6-GHz 18-Core i9-7980XE komt uit de zelfde Skylake X familie waarvan ik de 12- en 16-core ook lever. Ongeëvenaard zijn de prestaties van deze machine. Met maar liefst meer dan 60000 score bij Geekbench 4 kun je wel nagaan hoe hard deze machine gaat. Ook hier kun je natuurlijk je eigen machine samenstellen en helemaal op maat configureren. De sky is the limit zeg ik dan maar.

Bekijk hier de Hackintosh Super Pro Skylake X 18-Core en stel je eigen ideale Hackintosh samen.

Ik lever al deze machines gratis in heel Nederland. Zit je in de buurt van Amsterdam dan kom ik hem graag persoonlijk brengen en uitleggen. Zit je in Maastricht en je wilt liever dat ik hem kom plaatsen en uitleggen? Ook dat kan tegen een redelijk tarief. Heb je na het lezen van dit nog vragen of heb je specifieke wensen zoals een RackMount systeem of iets anders? Mail of bel me dan.

Je krijgt standaard 3 jaar garantie en hij wordt gratis thuis bezorgd.

Ed's Service

Bereikbaar op alle werkdagen van 8:00 - 20:00

Gratis retourneren

2 jaar garantie

Gratis onderzoek naar defecten

No Cure....No Pay

Service aan huis of bedrijf

Klanten geven Apple Support Ed een 9,7/10

Was dit onderwerp nuttig voor u?

Laat een bericht achter