Opladers

Filteren op

Voorraad

Prijs

  • € 45,00 - € 114,00

Apple Opladers kopen? | Apple Support Ed
Apple Opladers kopen? | Apple Support Ed
Gewaardeerd met 9,7 / 10 door 800 + tevreden klanten     Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Actieve filters

Apple opladers

Is je oplader stuk of wil je een tweede oplader voor op je werk? Geen nood, deze zijn altijd los verkrijgbaar bij ons. De MagSafe-lichtnetadapter van 85 watt bijvoorbeeld is voorzien van een magnetische gelijkstroomstekker die ervoor zorgt dat de stroomkabel losschiet als er te veel druk op komt te staan. Deze helpt tevens te voorkomen dat de kabel na verloop van tijd slijt of rafelt. Daarnaast trekt de magnetische gelijkstroomaansluiting de stekker naar de juiste plaats, zodat er snel een goede verbinding tot stand komt. Kijk verder als je andere modellen zoekt. Maar er zijn ook USB-C opladers voor elke Mac.

USB-C power adapter

Met bijvoorbeeld deze Apple 87W usb c Power Adapter laad je jouw Macbook Pro 15 inch 2016/2017 snel en efficiënt op. Heb je al een Apple kabel in huis? Controleer dan het serienummer op de zijkant van de kabel. Als de eerste drie tekens DLC of CTC zijn, kan de kabel worden gebruikt met deze Apple usb c lichtnetadapter van 87 W. Geschikt voor MacBook Pro 15-inch 2016/2017. Ook hier weer even verder kijken voor een ander model voor jou Mac.

Apple Opladers kopen bij Apple Support Ed

Heb jij een keuze gemaakt en weet je welke Apple je gaat kopen? Bestel dan jouw model en krijg standaard 2 jaar garantie. Het product wordt gratis thuisbezorgd.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt niet alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Heb je een defecte Apple Mac? Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en natuurlijk nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?