Betalen kan met IDEAL ideal
Bankoverschrijving ideal
Betalen bij afleveren ideal
Betalen met Creditcard creditcard
Paypal ideal

iDeal en QR
Met iDeal kunt je je bestelling direct afrekenen. Voordeel hiervan is dat ik je bestelling direct in behandeling kan nemen. Deze betaalmethode is gratis.

Creditcard
Ik bied de mogelijkheid aan om te betalen met Visa, Maestro, Mastercard. De voordelen van deze betaalmethode zijn voor jou als klant al bekend. De administratie en afhandelingskosten hiervoor bedraagd 2.5% van het orderbedrag.
Betalingen met Creditcard gedaan zijn meestal ook meteen verzekerd. Dit wisselt per kaart. Dus vraag je kaart leverancier naar de voorwaarden.

PayPal
Ik bied de mogelijkheid aan om te betalen met PayPal. De voordelen van deze betaalmethode voor jou als klant zijn bekend. De administratie en afhandelingskosten hiervoor bedragen 2.5% van het orderbedrag.
Via Paypal kun je ook met je Creditcard betalen.

Bank overschrijving
Als je voor de optie per bank betalen kiest krijg je in de bevestigingmail van je bestelling, instructies voor de betaling.
Zodra ik zie dat dit bedrag op mijn rekening is bijgeschreven neem ik je bestelling in behandeling.

Rembours
Indien je kiest voor de betaalmethode rembours dan dient je het volledige factuurbedrag contant te betalen aan de postbode bij aflevering van het pakket(en). Rembourskosten zijn variabel, afhankelijk van de omvang van de zending, maar zullen tussen de 18,35 en 40 euro bedragen. Je ziet de precieze rembourskosten vermeld staan als je je artikelen in het winkelmandje hebt staan, en kiest voor 'rembours'. Houdt er rekening mee dat de PostNL op zaterdagen geen rembourspakketten bezorgt.
Let op, alleen klanten met een Nederlands afleveradres kunnen gebruik maken van deze betaalmethode.

Bank overschrijving
Als je voor de optie per bank betalen kiest krijg je in de bevestigingmail van je bestelling, instructies voor de betaling. Zodra ik zie dat dit bedrag op mijn rekening is bijgeschreven neem ik je bestelling in behandeling.

Betalen vanuit België
Vanuit Belgie kunt je je bestelling direct betalen met Bancontact voorheen MrCash. Voordeel hiervan is dat ik je bestelling direct in behandeling kan nemen. Administratie en afhandelingskosten hiervoor bedragen 1,8% van het totale orderbedrag. Je kunt ook betalen per overschrijving. Bij deze betaalmethode duurt het tot 3 werkdagen voordat ik je betaling ontvang. Waarna ik je bestelling in behandeling kan nemen.

Vragen?
Wanneer je vragen hebt over een betaling of betaalwijze, dan kun je mailen naar info@applesupported.nl Je krijgt dan snel antwoord.

 

 

Ed's Service

Bereikbaar op alle werkdagen van 8:00 - 22:00

Gratis binnen 30 dagen retourneren

2 jaar garantie op alle Apple’s

Gratis onderzoek naar defecten

No Cure....No Pay

Service aan huis of bedrijf

Klanten geven Apple Support Ed een 9,7/10