EHBA: Eerste Hulp Bij Apple

Apple Support Ed biedt je alles voor een perfect presterende, razendsnelle Mac. Want een computer die stilstaat, dat bestaat niet. Dat kost geld. Daarom kun je op ons rekenen. Met maatwerkoplossingen, updates, upgrades en onderhoud. En met 24/6 serviceverlening.

Verder.....? Wij verbeteren je draadloze netwerk en geven kostenbesparend advies. Ook koop je bij ons Apple apparatuur tegen de scherpste prijzen. Of wij bouwen een Hackintosh systeem voor je. Dat is Mac in een ander jasje maar wel een derde goedkoper. Dus heb je hulp of advies nodig dan is de oplossing eenvoudig.

Contact met ons. Apple-tje Edje!

Advies & Support

Als je je aan het orienteren bent voor een nieuwe Apple of Hackintosh... Laat ons je dan adviseren of je wel nieuwe nodig hebt of dat een upgrade van wat onderdelen en een onderhoudsbeurt niet al voldoende is voor je en je snel weer verder kunt werken op je Apple. wij zullen je niet zomaar iets nieuws aansmeren of verkopen. We proberen eerst altijd te kijken wat je hebt, wat je er mee wilt en wat je dan nodig hebt. Dit kan je zo een hoop kosten en gedoe besparen.

Over Ed van der Meer

Ik werk al sinds 1983 in de grafische sector met diverse hard- en software zoals PC's, Mac's, UNIX, MS-DOS, Windows, OS9, OS10.X en nog veel meer. Ik heb dus veel ervaring op grafisch gebied en heb een brede kennis van diverse systemen. Ik werk vanuit huis en kan daardoor dure voorrijkosten achterwege laten. Ik heb een auto en motor en kan dus snel ergens komen als dat nodig is. Ik maak muziek in mijn vrije tijd en heb hierdoor ook veel affiniteit met muziek hard- en software.

Ik ben een troubleshooter en elk probleem is voor mij een uitdaging. Ik zet graag m'n tanden in jouw Mac, Hackintosh, telefoon, printer of netwerk.
Kom maar op zou ik zeggen. Dan kun je snel weer zorgeloos verder.

Gratis onzerzoek en analyse

Heb je een probleem met een van je apparaten?
Mail, whatsapp of bel ons om even langs te komen of om een afspraak te maken. Kun je zelf niet langs komen dan kunnen wij natuurlijk ook even bij jou langs komen om een kort onderzoek te doen. Ons onderzoek van maximaal 15 minuten is gratis en voor niets. We kijken dan of we het euvel snel kunnen fixen of we geven je een idee van onze bevindingen en een mogelijke oplossing. Is het een lastig probleem wat niet zo maar op te sporen is dan gaan we overleggen hoe we verder gaan.

Snel antwoord

We begrijpen als geen ander dat lang wachten op een antwoord erg vervelend is. Je zit met iets en komt dan op onze site en dan denk je oh ja dat wilde ik nog vragen. Mail, whatsapp of bel ons dan, je zult zien dat je antwoord er sneller is dan je denkt.
Wij weten zeker dat je bij ons niet langer dan maximaal een dag hoeft te wachten op een antwoord van een mailtje. Probeer dat maar eens bij Mediamarkt of Apple Nederland. Meestal heb je je antwoord al binnen een paar uur.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt niet alleen nieuwe Hackintoshes. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij ons terecht. We proberen het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor we overgaan op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van ons altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. Wij werken volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer wij de reparatie succesvol hebben uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij ons terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Hackintosh

Op zoek bent naar een krachtige desktop? Denk dan eens aan een Hackintosh. Die bouwt Apple Support Ed op uit betrouwbare onderdelen waardoor de uiteindelijke prijs een stuk lager wordt dan bij een Mac. En … een Hackintosh is volledig aan te passen aan jouw wensen.

Je ziet, je kunt met ons alle kanten op. Apple-tje Edje!

 

Ed's Service

Bereikbaar op alle werkdagen van 8:30 - 20:00

Gratis binnen 30 dagen retourneren

2 jaar garantie op alle Apple’s

Gratis onderzoek naar defecten

No Cure....No Pay

Service aan huis of bedrijf

Klanten geven Apple Support Ed een 9,7/10