EHBA: Eerste Hulp Bij Apple

Apple Support Ed biedt je alles voor een perfect presterende, razendsnelle Mac. Want een computer die stilstaat, dat bestaat niet. Dat kost geld. Daarom kun je op mij rekenen. Met maatwerkoplossingen, updates, upgrades en onderhoud. En met 24/7 serviceverlening.

Verder.....? Ik verbeter je draadloze netwerk en geef kostenbesparend advies. Ook koop je bij mij Apple apparatuur tegen de scherpste prijzen. Of ik bouw een Hackintosh systeem voor je. Dat is Mac in een ander jasje maar wel een derde goedkoper. Dus heb je hulp of advies nodig dan is de oplossing eenvoudig.

Contact mij. Apple-tje Edje!

Advies & Support

Als je je aan het orienteren bent voor een nieuwe Apple of Hackintosh... Laat mij je dan adviseren of je wel nieuwe nodig hebt of dat een upgrade van wat onderdelen en een onderhoudsbeurt niet al voldoende is voor je en je snel weer verder kunt werken op je Apple. Ik zal je niet zomaar iets nieuws aansmeren of verkopen. Ik probeer eerst altijd te kijken wat je hebt, wat je er mee wilt en wat je dan nodig hebt. Dit kan je zo een hoop kosten en gedoe besparen.

Over Ed van der Meer

Ik werk al sinds 1983 in de grafische sector met diverse hard- en software zoals PC's, Mac's, UNIX, MS-DOS, Windows, OS9, OS10.X en nog veel meer. Ik heb dus veel ervaring op grafisch gebied en heb een brede kennis van diverse systemen. Ik werk vanuit huis en kan daardoor dure voorrijkosten achterwege laten. Ik heb een auto en motor en kan dus snel ergens komen als dat nodig is. Ik maak muziek in mijn vrije tijd en heb hierdoor ook veel affiniteit met muziek hard- en software.

Ik ben een troubleshooter en elk probleem is voor mij een uitdaging. Ik zet graag m'n tanden in jou Mac, Hackintosh, telefoon, printer of netwerk.
Kom maar op zou ik zeggen. Dan kun je snel weer zorgeloos verder.

Gratis onzerzoek en analyse

Heb je een probleem met een van je apparaten?
Mail, whatsapp of bel me om even langs te komen of om een afspraak te maken. Kun je zelf niet langs komen dan kan ik natuurlijk ook even bij jou langs komen om een kort onderzoek te doen. Mijn onderzoek van maximaal 15 minuten is gratis en voor niets. Ik kijk dan of ik het euvel snel kan fixen of ik geef je een idee van mijn bevindingen en een mogelijke oplossing. Is het een lastig probleem wat niet zo maar op te sporen is dan gaan we overleggen hoe we verder gaan.

Snel antwoord

Ik begrijp als geen ander dat lang wachten op een antwoord erg vervelend is. Je zit met iets en komt dan op mijn site en dan denk je oh ja dat wilde ik nog vragen. Mail, whatsapp of bel me dan, je zult zien dat je antwoord er sneller is dan je denkt.
Ik weet zeker dat je bij mij niet langer dan maximaal een dag hoeft te wachten op een antwoord van een mailtje. Probeer dat maar eens bij Mediamarkt of Apple Nederland. Meestal heb je je antwoord al binnen een paar uur.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt niet alleen nieuwe Hackintoshes. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Hackintosh

Op zoek bent naar een krachtige desktop? Denk dan eens aan een Hackintosh. Die bouwt Apple Support Ed op uit betrouwbare onderdelen waardoor de uiteindelijke prijs een stuk lager wordt dan bij een Mac. En … een Hackintosh is volledig aan te passen aan jouw wensen.

Je ziet, je kunt met mij alle kanten op. Apple-tje Edje!

 

Ed's Service

Bereikbaar op alle werkdagen van 8:00 - 22:00

Gratis binnen 30 dagen retourneren

2 jaar garantie op alle Apple’s

Gratis onderzoek naar defecten

No Cure....No Pay

Service aan huis of bedrijf

Klanten geven Apple Support Ed een 9,7/10