EHBA: Eerste Hulp Bij Apple

Welkom op mijn contactpagina. Belangrijk om te weten. Ik ben niet Apple Nederland en kan je daarom niet helpen met vragen over je abonnementen en betalingen die je bij Apple hebt lopen. Ook voor garanties voor producten die niet bij Apple Support Ed zijn aangeschaft kan ik je niet direct mee helpen.

Waar kan ik je wél mee helpen dan?
Ik kan je wel de juiste weg wijzen, want op heel veel vragen over iCloud, Apple ID, Foto's, je Mac en abonnementen bij Apple kijk je op mijn Blog bij de Tips & Tricks. Vind je daar toch geen oplossing of antwoord, neem dan contact op met mij. Heb je andere vragen over je aangeschafte producten of leveringen en bestellingen dan zit je hier goed. Ook voor Advies en Support bij je thuis of op je bedrijf of voor nieuwe scherp geprijzde Apple producten.

Want Apple Support Ed biedt je alles voor een perfect presterende, razendsnelle Mac. Want een computer die stilstaat, dat kan niet. Dat kost geld. Daarom kun je op mij rekenen. Met maatwerkoplossingen, updates, upgrades en onderhoud. En met 24/7 serviceverlening.

Winkel informatie

Apple Support Ed
Spinnekop 55
1035 CM Amsterdam

Bel me:
06 - 24 184 323

ed@applesupported.nl

Contact

optioneel