EHBA: Eerste Hulp Bij Apple

Welkom op onze contactpagina. Belangrijk om te weten. Wij zijn niet Apple Nederland en we kunnen je daarom niet helpen met vragen over je abonnementen en betalingen die je bij Apple Nederland hebt lopen. Ook voor garanties voor producten die niet bij Apple Support Ed zijn aangeschaft kunnen wij je niet direct mee helpen.

Waar kunnen we je wél mee helpen dan?
Wij helpen je de juiste weg wijzen, want op heel veel vragen over iCloud, Apple ID, Foto's, je Mac en abonnementen bij Apple kijk je op onze Blog pagina's bij de Tips & Tricks. Vind je daar toch geen oplossing of antwoord, neem dan contact op met ons. Heb je andere vragen over je aangeschafte producten of leveringen en bestellingen dan zit je hier goed. Ook voor Advies en Support bij je thuis of op je bedrijf of voor nieuwe scherp geprijzde Apple producten.

Want Apple Support Ed biedt jou alles voor een perfect presterende, razendsnelle Mac. Want een computer die stilstaat, dat kan niet. Dat kost geld. Daarom kun je op ons rekenen. Met maatwerkoplossingen, updates, upgrades en onderhoud. En met 24/6 serviceverlening.

Winkel informatie

Apple Support Ed
Spinnekop 55
1035 CM Amsterdam
Nederland

Bel ons:
06 - 22 56 77 64

support@applesupported.nl

Contact

optioneel