BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 12 van de 67 items

Nieuwe Apple iPad Kopen?

Wil je morgen al lekker op de bank onderuit zitten met je nieuwe iPad, pencil, een zak chips, een wijntje of glas bier? Dat kan. Bestel een van mijn razendsnelle iPads voor 16:30 en hij word morgen gratis bezorgd. Wil je dus een nieuwe goedkope iPad kopen? Kijk dan eens goed bij Apple Support Ed. Er is altijd wel een mooie iPad die past bij je beurs. Is een nieuwe iPad toch nog te duur? Kijk dan eens bij mijn refurbished iPad.
Ik geef je bovedien ook nog eens 2 jaar garantie, en als je hulp nodig hebt bij het overzetten dan sta ik voor je klaar.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkooptt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?