Actieve filters

Apple iPad Mini 5

De iPad Mini 5 is de opvolger op de iPad mini 4 en Apples kleinste en goedkoopste instaptablet. De iPad mini is al jaren een product dat Apple grotendeels genegeerd heeft. Sinds 2015 is er geen nieuw model meer verschenen, maar wordt het product nog wel steeds verkocht via de website van Apple.

De iPad mini staat bekend om zijn 7,9-inch scherm, wat het niet alleen een hele compacte maar ook een relatief betaalbare tablet maakt. Omdat Apple de prijs ook met het nieuwe model laag wil houden, is het design ongewijzigd ten opzichte van zijn voorganger. De iPad mini 2019 heeft dus opnieuw een 7,9 inch Retina-display. Daarnaast is de iPad uitgerust met Apples A12 Bionic-chip. De mini 4 draait op de A8-chip. Wat kracht en prestaties betreft maakt de kleine tablet dus een flinke sprong. Deze is nu behoorlijk krachtig, zeker voor zijn compacte formaat.

Bedenken en noteren met Apple Pencil 1 ondersteuning

Ook nieuw is dat de vijfde generatie van de iPad mini de Apple Pencil 1 ondersteunt. Met de eerste generatie Apple Pencil kun je de tablet zo ook gebruiken om te tekenen, notities te schrijven of andere creatieve uitingen mee vorm te geven. Zo kun je voortaan al je creatieve gedachten schrijven in plaats van typen, en is het nu nóg makkelijker om ideeën vast te leggen. Maak notities tijdens een meeting of vergadering, schilder een aquarel of onderteken een contract. Met de Apple Pencil in de hand doe je alles nauwkeurig en snel. Het fijne aan een Apple Pencil is dat het net zo natuurlijk voelt als een echt potlood. Bestel daarom hier de Apple Pencil.

De hele dag door, krachtig chip en lange batterijduur

Heel het gezin kan aan de slag met Apple iPad Mini (2019) dankzij het gebruiksvriendelijke iOS besturingssysteem. Dankzij de A12 Fusion chip heb je genoeg kracht om meerdere apps tegelijk te gebruiken. Installeer al je favoriete apps. Tekenen, notities maken of woorden markeren? Lees meer en schaf dan Apple Pencil aan en maak deze Apple nog veelzijdiger. Ontgrendel deze tablet met touch ID, sluit hem aan op je wi-fi en maak snel connectie met je social media vrienden.

Nieuwe iPad Mini 5 2019 kopen bij Apple Support Ed

Koop de Apple iPad Mini 5 online bij Apple Support Ed, je krijgt standaard 2 jaar garantie. En de iPad Mini 5 wordt gratis thuisbezorgd.

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Lightning naar usb kabel
  • usb lichtnetadapter

Weet je niet welke iPad er bij je past? mail of bel me, en laat mij je adviseren om de juiste keuze te maken.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt natuurlijk niet alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en kleine reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?