iPad mini

Filteren op

Voorraad

iPad

Opslag GB

Kleur

Prijs

  • € 72,00 - € 1.019,00

iPad mini 6 kopen? | Apple Support Ed
iPad mini 6 kopen? | Apple Support Ed
Gewaardeerd met 9,7 / 10 door 800 + tevreden klanten     Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Actieve filters

Apple Pencil 2

Prijs  145,00

Apple Pencil 2 (MU8F2ZM/A) Functie: Automatisch pairen Functie: Draadloos opladen Functie: Magnetisch opbergen

Apple iPad Mini 6 kopen ?

iPad mini is volledig opnieuw ontworpen en mooier dan ooit. Zo heeft de behuizing nu ronde hoeken en een scherm van rand tot rand met een strakke omlijsting. Dankzij True Tone, de brede kleurweergave (P3) en de minimale reflectie van het 8,3-inch Liquid Retina-display zijn kleuren altijd helder en is tekst in elke omgeving haarscherp. Dankzij de A15 Bionic-chip zit er enorm veel power in de compacte iPad mini. Of je nu je mail doorspit of foto's bewerkt in Photoshop, iPad mini kan alles aan. Raas door geavanceerde apps, maak schitterende content en breng je creatieve ideeën tot leven, waar je ook bent. De groothoekcamera aan de achterkant van iPad mini heeft een 12-MP sensor met Focus Pixels en een groot diafragma, voor haarscherpe beelden. Bovendien kun je dankzij de ISP in de A15 Bionic-chip gebruikmaken van Slimme HDR 3, waardoor je foto's nog mooier uitpakken.

Bedenken en noteren met Apple Pencil 1 ondersteuning

Ook nieuw is dat de zesde generatie van de iPad mini de Apple Pencil 1 ondersteunt. Met de eerste generatie Apple Pencil kun je de tablet zo ook gebruiken om te tekenen, notities te schrijven of andere creatieve uitingen mee vorm te geven. Zo kun je voortaan al je creatieve gedachten schrijven in plaats van typen, en is het nu nóg makkelijker om ideeën vast te leggen. Maak notities tijdens een meeting of vergadering, schilder een aquarel of onderteken een contract. Met de Apple Pencil in de hand doe je alles nauwkeurig en snel. Het fijne aan een Apple Pencil is dat het net zo natuurlijk voelt als een echt potlood. Bestel daarom hier de Apple Pencil.

De hele dag door, krachtig chip en lange batterijduur

Heel het gezin kan aan de slag met Apple iPad Mini dankzij het gebruiksvriendelijke iOS besturingssysteem. Dankzij de A15 Fusion chip heb je genoeg kracht om meerdere apps tegelijk te gebruiken. Installeer al je favoriete apps. Tekenen, notities maken of woorden markeren? Lees meer en schaf dan Apple Pencil aan en maak deze Apple nog veelzijdiger. Ontgrendel deze tablet met touch ID, sluit hem aan op je wi-fi en maak snel connectie met je social media vrienden.

Nieuwe iPad Mini 6 kopen bij Apple Support Ed

Koop de Apple iPad mini 6 bij Apple Support Ed. U krijgt standaard 2 jaar garantie. De iPad mini 6 wordt gratis thuisbezorgd.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt natuurlijk niet alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en kleine reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?