iPhone 15

Filteren op

Voorraad

Opslag GB

Kleur

Prijs

  • € 969,00 - € 1.339,00

Gewaardeerd met 9,7 / 10 door 800 + tevreden klanten     Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Actieve filters

Apple iPhone 15 kopen?

Volg alles wat er gaande is bij je bedrijf met meldingen en live activiteiten van Dynamic Island. Laat het beste van je producten tot leven komen met een 48 MP hoofdcamera en 2x telelens. En dankzij een batterij die de hele dag meegaat en USB C zit je overal bovenop.

Dynamic island komt naar iPhone 15

Dynamic island brengt meldingen en live activiteiten in beeld, zodat je die niet mist als je ergens anders mee bezig bent. Je kunt kijken wie er belt, je volgende rit in de gaten houden, de status van je vlucht checken en nog veel meer.

Innovatief design

iPhone 15 heeft een stevig design van doorkleurd glas en aluminium en is spat , water en stofbestendig. het ceramic shield aan de voorkant is steviger dan welk smartphone-glas ook. En het 6,7 inch super retina xdr-display3 is tot 2x helderder in de volle zon vergeleken met iPhone 14.

48 mp hoofdcamera met 2x telelens De 48 mp hoofdcamera maakt foto’s met superhoge resolutie. Dus je schiet nu nog makkelijker schitterende foto’s vol detail. Met de 2x telelens van optische kwaliteit krijg je de perfecte close up.

Perfectere portretten

Maak portretten boordevol kleur en detail. En met een tikje kun je op een ander onderwerp scherpstellen, zelfs nadat je de foto hebt gemaakt.

Superkrachtige A16 bionic-chip

Dankzij de A16 Bionic-chip geniet je van geavanceerde functies, zoals computationele fotografie voor 24-MP beelden, verbeterde portretmodus, en stemisolatie voor kristalheldere telefoongesprekken. Bovendien biedt deze chip soepele prestaties, en dat alles met een indrukwekkende batterijduur.

USB-C: Één Kabel voor Alles

Met de nieuwe USB-C-connector laad je niet alleen je iPhone 15 Plus op, maar ook je Mac, iPad, Apple Watch en AirPods - allemaal met dezelfde handige kabel. Vaarwel aan de rommelige kabelverzameling.

Belangrijke veiligheidsfeatures

Heb je de hulpdiensten nodig maar heb je geen bereik en ook geen wifiverbinding, dan kun je gebruikmaken van sos-noodmelding via satelliet. En met ongelukdetectie kan iPhone bij een ernstig auto-ongeluk hulp inschakelen als je dat zelf niet kunt.

Eerste camera ooit die in Dolby Vision kan opnemen

iPhone 15 Pro zet de stap van 8-bits naar 10-bits HDR-opnamen en kan maar liefst 700 miljoen kleuren vastleggen voor nog levensechtere video’s. En wat dacht je van opnemen in Dolby Vision? Dé standaard van dit moment in filmstudio’s. Je kunt de Dolby Vision-beelden zelfs bewerken en ze met AirPlay weergeven op het grote scherm, zodat je het verschil nog beter ziet.

Ontworpen om het verschil te maken

iPhone bevat privacyfeatures waardoor je meer controle over je gegevens hebt. Bovendien is hij gemaakt van meer gerecyclede materialen om de impact op het milieu te beperken. En je profiteert van ingebouwde features waardoor iPhone voor iedereen toegankelijk is.

Los toestel iPhone 15 kopen?

Koop de iPhone 15 bij Apple Support Ed. U krijgt standaard 2 jaar garantie. Uw Apple iPhone 15 wordt gratis thuisbezorgd.

Standaard meegeleverd

  • iPhone 15
  • USB-C-naar-Lightning-kabel

Apple iPhone 15
In het kader van Apple's inspanningen om hun milieudoelstellingen te behalen, worden bij iPhone 15 geen lichtnetadapter en EarPods meer meegeleverd. Gebruik de Apple lichtnetadapter en oortjes die u al heeftt of koop deze accessoires afzonderlijk.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?