Mac mini

Gewaardeerd met 9,7 / 10 door 800 + tevreden klanten     Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Actieve filters

Apple Mac Mini M2 kopen

De Mac mini M2 is zo snel, dat je meer gedaan krijgt in minder tijd. En met M2 Pro – de eerste pro-chip in een Mac mini – is hij nog sneller. Voeg daar een veelzijdige reeks poorten aan toe en je hebt een mini Mac die klaar is en zijn spierballen kan laten zien, welke chip je ook kiest.

Mac mini M2 2023 - de mini Mac

Dankzij de nieuwste generatie Apple-chips is deze Mac mini de krachtigste ooit. Van zware presentaties tot spannende games, de mini Mac met M2 verwerkt het allemaal razendsnel. En de M2 Pro werkt zich snel door zware taken heen, zoals het bewerken van megagrote beelden en 8K ProRes-video's.

M2 chip

De Mac mini M2 beschikt over de M2-chip, een nieuwe generatie Apple-chips met meer dan 20 miljard transistors – 25 procent meer dan de M1. De M2 heeft ook 50% meer geheugencapaciteit dan de M1, zodat je snel workflows kunt afhandelen en naadloos kunt schakelen tussen apps.

M2 Pro chip

De M2 Pro tilt de Mac mini naar een nog hoger niveau met meer dan 40 miljard transistors – tweemaal zoveel als de M2. En met 50 procent meer geheugen en twee keer de geheugencapaciteit van de M2, kan de M2 Pro grote projecten aan en met gemak professionele workflows afhandelen, of je nu grote afbeeldingen wilt bewerken in Lightroom Classic of kleurcorrectie wilt aanbrengen in 8K-video's in DaVinci Resolve, deze mini Mac met de M2 Pro chip kan het allemaal aan.

Mac mini M2 Pro chip

Design en geheugen

Of je nu kiest voor M2 of M2 Pro, door de kracht en efficiëntie van Apple silicon laat Mac mini andere veel grotere desktops ver achter zich. En dat in een compact en iconisch design van 19,7 x 19,7 cm.

Memorabel geheugen. Het centraal geheugen van Mac doet meer dan traditioneel RAM-geheugen. Dankzij de enorme bandbreedte en de minimale vertraging kan Apple silicon data nog efficiënter verwerken, waardoor alles wat je doet super­vloeiend aanvoelt. Mac mini M2 kun je voorzien van 8 tot 24 GB geheugen, en Mac mini met M2 Pro van 16 tot 32 GB

Snelle SSD opslag

Mac mini M2 is uitgerust met 100% flashopslag: een SSD van tot wel 8 TB met meer dan genoeg ruimte voor al je foto- en video­bibliotheken, bestanden en apps.8 Dat is maar liefst tot vier keer zoveel als de vorige generatie.

Welke Mac moet ik nu kiezen?

Als je er zelf niet uit komt om te kiezen laat mij je dan helpen met een keuze te maken. Stuur een mail of bel me gewoon even dat praten we wat en kom je vanzelf tot een goede keuze. Ik leg je graag uit wat de verschillen zijn tussen de verschillende typen MacBook of iMac.

De Apple Mac Mini M2 aanbevolen door Apple Support Ed

Mac mini met M2 is zo snel dat je in nóg minder tijd nóg meer kunt doen. En M2 Pro is de eerste pro‑chip ooit in een mini Mac, waarmee die ongekende hoogten bereikt. Tel daar een scala aan poorten bij op en je hebt een desktop die klaar is voor alles, welke chip je ook kiest.

Bestel de Apple Mac Mini M2 bij Apple Support Ed. U krijgt standaard 2 jaar garantie. Uw Apple Mac Mini M2 wordt gratis thuisbezorgd.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt niet alleen Hackintoshes of verkoopt niet alleen nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?