Macbook Air 13"

Gewaardeerd met 9,7 / 10 door 800 + tevreden klanten     Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Actieve filters

Apple MacBook Air 13 inch M3 kopen

Onze dunste en lichtste notebook bevat nu de Apple M3‑chip, waardoor hij een complete transformatie heeft ondergaan. De CPU is tot 3,5 keer zo snel, en de GPU is tot 5 keer zo snel. Dankzij de uiterst geavanceerde Neural Engine gaat machine learning tot 9 keer sneller. De batterij gaat langer mee dan ooit in een MacBook Air. En zonder ventilator werkt hij ook nog eens volkomen geruisloos. Dit is heel veel power die je zó met je meeneemt.

M3 Kleine chip. Immense vooruitgang.

Hij is er. De eerste chip die we speciaal voor Mac hebben gemaakt. De Apple M3 bevat maar liefst 16 miljard transistors en is een zogeheten system on a chip (SoC). Dat betekent dat die ene kleine chip onder meer de CPU, GPU, Neural Engine en I/O bevat. De M3 luidt met zijn ongekende prestaties, speciaal ontworpen technologieën en toonaangevend lage energie­verbruik1 niet alleen het volgende tijdperk voor Mac in, maar tilt die meteen naar een totaal ander niveau.

8-core CPU. Verslindt werk. Niet je batterij.

De M3 bevat de snelste CPU die we ooit hebben gemaakt. Daardoor kun je met MacBook Air 13 inch M3 nu nóg intensievere dingen doen, zoals video’s en foto’s bewerken als een pro of grafisch veeleisende games spelen. Dat is precies waar de 8‑core CPU van de M3 voor zorgt. Die is niet alleen 3,5 keer zo snel als de vorige CPU, maar heeft ook high performance-cores én high efficiency-cores. Deze laatste handelen razendsnel alle dagelijkse dingen af en verbruiken toch maar een tiende van de stroom.

8‑core GPU. Schitterend gespeeld.

Tot 9x sneller. Zelfs voor een 16‑core Neural Engine is dat heel wat om te verwerken. Apps kunnen op MacBook Air 13 inch M3 nu gebruikmaken van machine learning (ML), bijvoorbeeld om automatisch foto’s te retoucheren voor een professioneel resultaat. Of om intelligente tools als de toverstaf en de audiofilters nauwkeuriger te kunnen inzetten. De mogelijk­heden zijn eindeloos. Een knap staaltje denkwerk dus, afgemaakt met een knap staaltje ML‑technologie. macOS Sonoma is speciaal ontwikkeld om het potentieel van de M3‑chip volledig te benutten. Mac wordt er daardoor heel veel sneller op en biedt ook allerlei nieuwe mogelijkheden. macOS Sonoma bevat bovendien sterk verbeterde apps, heeft een prachtige nieuwe vormgeving en is voorzien van toonaangevende privacy­features én de allerbeste beveiliging. Dit is de meest veelzijdige software die we ooit hebben gemaakt, en hij draait op onze meest geavanceerde hardware.

16‑core Neural Engine. Slim ontmoet snel. Met machine learning (ML) kun je ingewikkelde taken als video­analyse, spraak­herkenning en beeld­verwerking automatiseren, waardoor je een enorme snelheids­winst boekt. De M3‑chip met zijn 16‑core Neural Engine en uitgebreide verzameling ML-technologieën tilt machine learning op MacBook Air naar een astronomisch hoog niveau.

MacBook Air 13 inch M3 kopen

De kracht van macOS Sonoma met M3.

macOS Sonoma is speciaal ontwikkeld om het potentieel van de M3‑chip volledig te benutten. Mac wordt er daardoor heel veel sneller op en biedt ook allerlei nieuwe mogelijkheden. macOS Sonoma bevat bovendien sterk verbeterde apps, heeft een prachtige nieuwe vormgeving en is voorzien van toonaangevende privacy­features én de allerbeste beveiliging. Dit is de meest veelzijdige software die we ooit hebben gemaakt, en hij draait op onze meest geavanceerde hardware. De M3‑chip en macOS Big Sur zorgen er samen voor dat het hele systeem sneller reageert. MacBook Pro komt direct uit de sluimerstand. Alles wat je dagelijks doet, zoals door je foto’s scrollen en internetten in Safari, gaat sneller. En je zwaarste apps kunnen rekenen op alle kracht die ze nodig hebben.

Retina-display Mooi opnieuw uitgevonden.

Op het schitterende Retina-display zien afbeeldingen er realistischer uit, met veel meer details. Tekst is haarscherp. Heldere led-achtergrond­­verlichting laat zwarte en witte tinten extra goed tot hun recht komen. Brede kleur­weergave (P3) zorgt voor nog mooiere groene en rode tinten dan sRGB. En iedere MacBook Air 13 inch M3 is voorzien van True Tone-technologie. True Tone stemt dynamisch de witbalans af op de kleur­temperatuur van het omgevings­licht, zodat je een natuurlijker beeld krijgt.

Camera en microfoons Word gezien. En gehoord.

Dankzij de M3 haalt de FaceTime HD-camera alles uit onze nieuwste beeldsignaal­­processor. Zo ben je beter in beeld tijdens videoconferenties en zijn er meer details zichtbaar, zowel in de schaduwen als waar het licht op valt. En of je nu een vergadering voorzit, je eigen podcast hebt of bijpraat met je vrienden en familie: dankzij nieuwe microfoons van studio­kwaliteit hoort iedereen je luid en duidelijk. Dankzij de M3‑chip zie je er ook nog eens op je best uit. Lichte delen bij weinig licht waren nog nooit zo mooi. Dankzij de geavanceerde ruis­onderdrukking zie je meer scherpte in donkere delen van het beeld. En gezichts­herkenning gebruikt de Neural Engine om de witbalans en belichting aan te passen, zodat je huidskleur beter overeenkomt met de werkelijkheid.

Magic Keyboard Tik alles nog sneller af.

Het Magic Keyboard is comfortabel en stil en heeft nu een aantal functietoetsen op volledige hoogte, zodat u sneller toegang krijgt tot de knoppen en snelkoppelingen die u het vaakst gebruikt. Touch ID maakt het gemakkelijk om Mac te ontgrendelen, wachtwoorden in te voeren en veilige aankopen en betalingen te doen – allemaal met één vingerafdruk. En dankzij de grotere Force Touch-bedieningspad hebt u nog meer ruimte om met precisie te werken.

Connectivi­teit Maak verbinding. Sneller dan ooit.

De MagSafe-stroomaansluiting heeft magneten die het eenvoudig maken om hem aan te sluiten en los te koppelen, zodat uw computer niet per ongeluk op de grond komt te zitten. Sluit de twee Thunderbolt-poorten op hogesnelheidsaccessoires aan en voed ze vervolgens. U kunt ook maximaal een 6K-scherm aansluiten. En de koptelefoonaansluiting is bestand tegen koptelefoons met een hoge impedantie.

 

De MacBook Air 13 inch M3 kopen, aanbevolen door Apple Support Ed.

Bestel de Applew MacBook Air 13 inch M3 bij Applew Support Ed. Je krijgt standaard 2 garantie. Apple MacBook Air 13 inch M3 wordt gratis thuisbezorgd.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt niet alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?