Toetsenbord en Muis

Filteren op

Voorraad

Kleur

Toetsenbord - Muis

Accessoires

Prijs

  • € 75,00 - € 359,00

Keyboard and Mouse | Apple Support Ed
Keyboard and Mouse | Apple Support Ed
Gewaardeerd met 9,7 / 10 door 800 + tevreden klanten     Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Actieve filters

Apple toetsenbord, Apple muis, Apple magic trackpad, Apple magic keyboard

Zoek je een Apple toetsenbord, Apple muis, magic trackpad, Apple magic keyboard? Je vind het hier allemaal en het is ook nog eens scherp geprijsd. Apple Support Ed heeft bijna alles wat je zoekt om je digitale leven gemakkelijker te maken. Kun je niet kiezen? Stuur me een WhatsApp bericht en ik reageer zo gauw ik kan. Gebruik het knopje onderin je scherm.

Apple Magic Mouse

Apple Magic Mouse witApple Magic Mouse zwart

De unieke en kenmerkende draadloze muis van Apple. Met de Multi-Touch-technologie heeft Apple een veel betere interactiemethode voor draagbare apparatuur gevonden, namelijk met vingerbewegingen. De Magic Mouse is aan de bovenkant geheel naadloos en heeft een opvallend rustige vormgeving. Hij oogt, voelt en werkt fundamenteel anders dan een traditionele muis. Met zijn gelijkmatige oppervlak zonder knoppen is de eerste aanblik alleen al een aangename verrassing. Als je hem vervolgens beetpakt, voel je meteen dat hij perfect in de hand ligt. Maar pas als je ermee gaat werken, merk je hoe revolutionair de Magic Mouse is. De hele bovenkant van de Magic Mouse is het Multi-Touch-gedeelte en de muis zelf fungeert als knop. Scrollen doe je door een vinger in de gewenste richting te bewegen. Met twee vingers veeg je je een weg door webpagina 's en foto 's. Klikken en dubbel klikken kun je overal waar je maar wilt. In de Magic Mouse zit een chip die precies aanvoelt wat je wilt doen. Daardoor zal de Magic Mouse een veegbeweging nooit met een scrolbeweging verwarren. Hij heeft het zelfs door als je hand alleen maar op je muis rust.

Apple Magic Trackpad

Apple Magic Trackpad 2 is het best te vergelijken met de trackpad van een Macbook. Door met je vingers over het multi-touch oppervlak te bewegen scroll en swipe je met het grootste gemak door je bestanden. Sensoren herkennen daarnaast hoeveel druk je uitoefent. Door harder te drukken zoom je in op afbeeldingen, spoel je video's vooruit en neem je een kijkje in ongeopende bestanden. Apple Magic Trackpad maakt dankzij Bluetooth automatisch draadloos verbinding met je Mac. En maak je maar geen zorgen over de batterijduur; met de Lightning poort laad je Apple Trackpad 2 binnen 2 uur volledig op. Daarna kun je er zo een paar maanden mee werken zonder tussentijds op te hoeven laden.

Apple Magic Keyboard

Apple Magic Keyboard Zwart

Met Apple Magic Keyboard werk je nog sneller en nauwkeuriger door je dagelijkse bezigheden. Dankzij het nieuwe schaarmechanisme voelen toetsaanslagen comfortabel en maak je minder snel tikfouten. De Magic Keyboard maakt via Bluetooth draadloos verbinding met je Mac of pc. En maak je geen zorgen over de baterijduur. Op een volledige lading werkt het toetsenbord makkelijk een maand zonder tussentijds opladen. Hoe chil is dat wel niet.

Apple Toetsenbord of muis kopen bij Apple Support Ed

Heb je een keuze gemaakt en weet je welke Toetsenbord of muis je gaat kopen? Bestel dan jouw model en krijg standaard 2 jaar garantie. Het product wordt gratis thuisbezorgd.

Apple Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt niet alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Heb je een defecte Apple Mac? Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en natuurlijk nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?