Apple Geheugen

Filteren op

Voorraad

Prijs

  • € 24,00 - € 734,00

Gewaardeerd met 9,7 / 10 door 800 + tevreden klanten     Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Actieve filters

Apple geheugen van OWC

Het werkgeheugen, ook wel RAM of intern geheugen genoemd, bevindt zich op het moederbord van je Mac. Het wordt gebruikt om tijdelijk data op te slaan wanneer je programma’s en documenten open hebt staan. Wanneer je intern geheugen te weinig is kan deze vol raken tijdens het gebruik. Gevolg is dat hierdoor je Mac langzamer wordt. Als het RAM op gebruikt is gaat OSX je harde schijf gebruiken als RAM schijf en heb je dan een trage HD dan wordt je Mac nog langzamer. In dit geval zou je ook je HD kunnen laten vervangen voor een SSD in combinatie met RAM. Dan is je Mac sneller als toen je hem nieuw aangeschaft hebt.

Een upgrade van het interne geheugen maakt elke Mac veel sneller. Het geheugen van OWC is perfect voor je Mac en je krijgt van OWC Lifetime Limited Warranty..

iMac geheugen

Klaar met al dat wachten, duurt het je allemaal veel te lang? Al heb je nog zo’n snelle processor, een tekort aan het RAM geheugen kan de reden zijn van het trage presteren van jou iMac. Door het RAM geheugen uit te breiden voorzie je je iMac van meer rekenkracht, hierdoor is het gemakkelijker om meerdere en zwaardere taken tegelijker tijd te verwerken. En je kan meer documenten en programma’s open laten staan.

Mac mini geheugen

Voor een Mac mini geld het zelfde liedje, ook deze kan in de loop der tijd trager worden. Maak je geen zorgen, ook het Mac mini geheugen is gemakkelijk uit te breiden. Met het uitbreiden van het werkgeheugen voor je Mac mini ben je weer klaar voor het zware werk.

Ugrade je Mac

Heb je een wat oudere Mac en denk je ik heb een nieuwe nodig want deze is zo traag….. Wacht dan even met te veel geld uit geven en kijk even bij de upgrades die Apple Support Ed aanbiedt. Niet alleen RAM maakt je Mac snel maar ook de gegevensdrager de HD.
Zit er nog een traditionele HD in je Mac dan is het verstandig die te laten omzetten naar een SSD want een HD wordt trager en trager met de jaren terwijl OSX steeds intensiever en dus veel lees en schrijf bewerkingen maakt met nieuwere versies van macOS.
Bekijk de mogelijkheden hier en heb je daarna nog vragen stuur me dan een mail of WhatsApp berichtje.

Garanties bij Apple Support Ed

Koop je een nieuwe Mac online bij Apple Support Ed, dan krijg je standaard 2 jaar garantie. Jouw Mac wordt gratis thuisbezorgd.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes en verkoopt niet alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?