iPhone 15 Pro

Gewaardeerd met 9,7 / 10 door 800 + tevreden klanten     Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Actieve filters

Apple iPhone 15 Pro kopen?

Apple iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro. Gesmeed uit titanium en voorzien van de baanbrekende A17 Pro-chip, een instelbare actieknop en het krachtigste iPhone-camerasysteem ooit.

Gesmeed uit titanium

iPhone 15 Pro heeft een sterk en licht design van hoogwaardig titanium met een achterkant van getextureerd matglas. De voorkant is voorzien van ceramic shield, dat sterker is dan welk smartphone-glas ook. En hij is spat , water en stofbestendig.

Dynamic island komt naar iPhone 15 Pro

Dynamic island brengt meldingen en live activiteiten in beeld, zodat je die niet mist als je ergens anders mee bezig bent. Je kunt kijken wie er belt, je volgende rit in de gaten houden, de status van je vlucht checken en nog veel meer.

Geavanceerd display

Op het 6,7 inch super retina xdr-display met promotion kan de refresh-rate worden opgeschroefd tot maar liefst 120 hz voor waanzinnige graphics. Dynamic island brengt meldingen en live activiteiten in beeld. En op het always on display is het toegangsscherm altijd te zien, dus je hoeft er niet eens op te tikken om helemaal bij te blijven.

Grensverleggende A17 pro-chip

Dankzij de gpu van pro-niveau zie je gedetailleerde omgevingen met vloeiendere graphics en een realistischere belichting. Dankzij een snellere cpu raas je door veeleisende workloads en run je probleemloos al je zakelijke apps. A17 pro is bovendien ongelofelijk efficiënt en zorgt dat de batterij de hele dag meegaat, zodat je overal kunt werken.

Geavanceerd pro-camerasysteem

Met de zeven pro-lenzen krijg je alles geweldig mooi in beeld. De 48 mp hoofdcamera is goed voor foto’s van superhoge resolutie boordevol kleur en detail. En met de 5x telelenscamera op iPhone 15 Pro maak je scherpere close-ups van nog verder weg.

Met de actieknop ga je direct naar je favoriete feature. Stel bijvoorbeeld ‘geluid uit’, camera, dictafoon of opdrachten in en je hoeft alleen maar de knop ingedrukt te houden.

USB-C: Één Kabel voor Alles

Met de nieuwe usb c-connector laad je je mac of ipad op met dezelfde kabel als je iPhone 15 Pro. Usb 3 staat garant voor een enorme sprong in overdrachtssnelheid. En met wifi 6e kun je bestanden tot 2x sneller downloaden.

Belangrijke veiligheidsfeatures

Heb je de hulpdiensten nodig maar heb je geen bereik en ook geen wifiverbinding, dan kun je gebruikmaken van sos-noodmelding via satelliet. En met ongelukdetectie kan iPhone bij een ernstig auto-ongeluk hulp inschakelen als je dat zelf niet kunt.

Ontworpen om het verschil te maken

iPhone bevat privacyfeatures waardoor je meer controle over je gegevens hebt. Bovendien is hij gemaakt van meer gerecyclede materialen om de impact op het milieu te beperken. En je profiteert van ingebouwde features waardoor iPhone voor iedereen toegankelijk is.

Los toestel iPhone 15 Pro kopen?

Koop de iPhone 15 Pro bij Apple Support Ed. Je krijgt standaard 2 jaar garantie. Apple iPhone 15 Pro wordt gratis thuisbezorgd.

Standaard meegeleverd

  • iPhone 15 Pro
  • USB-C-naar-Lightning-kabel

Apple iPhone 15 Pro
In het kader van Apple's inspanningen om hun milieudoelstellingen te behalen, worden bij iPhone 15 Pro geen lichtnetadapter en EarPods meer meegeleverd. Gebruik de Apple lichtnetadapter en oortjes die u al heeftt of koop deze accessoires afzonderlijk.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?