USB-C kabels en adapters

Filteren op

Voorraad

Accessoires

Prijs

  • € 10,00 - € 604,00

USB-C kabels en adapters | Apple Support Ed
USB-C kabels en adapters | Apple Support Ed
Gewaardeerd met 9,7 / 10 door 800 + tevreden klanten     Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Actieve filters

USB-C naar USB adapter

Prijs  25,00

Apple USB-C naar USB Adapter Eerste connector: USB C Tweede connector: USB Snoerlengte: 0,2 meter

Apple USB-C kabels en Adapters

Zoek je een mini displayport naar hdmi adapter, gigabit ethernet adapter, usb-c-naar-usb-adapter, thunderbolt3 usb-c naar thunderbolt2, lightning naar usb kabel, lightning naar usb-c of een Aapple thunderbolt cable? Je vind het hier allemaal en het is ook nog eens scherp geprijsd.
Apple Support Ed heeft bijna alles wat je zoekt om je digitale leven gemakkelijker te maken..

Mini displayport naar hdmi adapter

Met de Mini DisplayPort-naar-HDMI-adapter kun je je MacBook heel eenvoudig aansluiten op een HD-TV. Met deze adapter bijvoorbeeld voor zowel digitale audio- als 4K-videosignalen kun je video afspelen op alle apparaten die zijn uitgerust met HDMI-technologie. Ondersteunt volledige 4K-resolutie en audio. Converteert video voor alle apparaten die zijn uitgerust met HDMI-technologie. Handig ontwerp waardoor de kabel niet zomaar uit het apparaat kan worden getrokken. Direct aan te sluiten zonder toeters of bellen.

Gigabit ethernet adapter

De Apple Thunderbolt-naar-Gigabit Ethernet-adapter is ideaal als je je Mac op een snel Gigabit Ethernet-netwerk wilt aansluiten. Deze kleine en compacte adapter past op de Thunderbolt-poort van je Mac en heeft een RJ-45-poort die geschikt is voor 10/100/1000BASE-T-netwerken. Ik heb natuurlijk veel meer adapters dus kijk maar even rond.

USB-C naar USB-adapter

Met de USB‑C-naar-USB-adapter kun je je iOS-devices en veel standaard USB-accessoires aansluiten op een Mac met een USB‑C- of Thunderbolt 3-poort. Sluit het USB‑C-gedeelte van de adapter aan op een USB‑C- of Thunderbolt 3-poort (USB‑C) op je Mac en sluit vervolgens je flashdrive, camera of ander standaard USB-device aan. Je kunt ook een Lightning-naar USB-kabel aansluiten om je iPhone, iPad of iPod te synchroniseren en op te laden. Compatibel met de volgende computers: 12‑inch MacBook, 13‑inch MacBook Pro - Thunderbolt 3 (USB‑C), 15‑inch MacBook Pro, 16‑inch MacBook Pro - Thunderbolt 3 (USB‑C), 21,5‑inch iMac - Thunderbolt 3 (USB‑C), 27‑inch iMac - Thunderbolt 3 (USB‑C) en de iMac Pro.

Thunderbolt3 USB-C naar thunderbolt2

Met de adapter voor Thunderbolt 3 (USB‑C) naar Thunderbolt 2 kun je Thunderbolt- en Thunderbolt 2-devices, zoals externe harde schijven en Thunderbolt-docks, aansluiten op een Thunderbolt 3-poort (USB‑C) op je MacBook Pro bijvoorbeeld. Omdat hij bidirectioneel is, kun je met deze adapter ook nieuwe Thunderbolt 3-devices aansluiten op een Mac met een Thunderbolt- of Thunderbolt 2-poort en macOS Sierra of High Sierra. Daarnaast kun je hem gebruiken om een Thunderbolt-display, zoals de Apple Thunderbolt Display en LG Thunderbolt 2-displays, aan te sluiten op de Thunderbolt 3-poorten van je MacBook Pro. Let op! Als je deze adapter met een Apple Thunderbolt Display gebruikt, heb je wel een voedingsbron nodig. Het display levert namelijk geen stroom via de adapter.

Lightning naar USB kabel

Met bijvoorbeeld deze USB 2.0-kabel kun je je iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector aansluiten op de USB-poort van je computer om de batterij op te laden of je device te synchroniseren met iTunes. Of sluit je device via deze kabel aan op de Apple USB-lichtnetadapter en een stopcontact.

Apple thunderbolt kabel

De Thunderbolt-technologie zorgt voor een super snelle gegevensoverdracht via twee onafhankelijke kanalen van elk 10 Gb/s tot 40 Gb/s. En Thunderbolt 2-technologie combineert die twee kanalen tot een supersnelle 20 Gb/s. Thunderbolt 3 behaald tot 40 Gb/s voor maximale snelheid. Met deze kabels kun je dus voor Thunderbolt geschikte apparaten aansluiten op de Thunderbolt 2 of 3-poort van je Mac. Met de Apple Thunderbolt-kabel kun je een Thunderbolt-apparaat aansluiten op een met Thunderbolt uitgerust systeem. Zo kun je bijvoorbeeld een met Thunderbolt uitgeruste Mac in doelschijfmodus starten en aansluiten op een andere Mac voor snelle toegang tot gegevens of voor een systeemmigratie. Of zet een netwerk op door twee met Thunderbolt uitgeruste computers met elkaar te verbinden.

Apple Kabels en Adapters kopen bij Apple Support Ed

Heb je een keuze gemaakt en weet je welke kabel of adapter je gaat kopen? Bestel dan jouw model, je krijg standaard 2 jaar garantie. Het product wordt gratis thuisbezorgd.

Apple Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?