BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 12 van de 54 items

Mobiele telefoon of iPhone kopen van Apple?

Morgen heerlijk op de bank onderuit zitten met je nieuwe iPhone en een zak chips, een wijntje of glas bier? Dat kan. Bestel een van mijn razendsnelle iPhones voor 16:30 en hij word morgen gratis bezorgd. Als je dus op zoek bent naar een nieuwe iPhone dan moet je eens goed rond kijken bij Apple Support Ed. Ik geef je bovedien ook nog eens 2 jaar garantie, en als je hulp nodig hebt bij het overzetten dan sta ik klaar voor je.
Er is altijd wel een mobiele telefoon die past bij je beurs. Is een nieuwe iPhone toch nog te duur? Kijk dan eens bij mijn refurbished iPhone.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkooptt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?