iPhone 13

iPhone 13 kopen? | Apple Support Ed
iPhone 13 kopen? | Apple Support Ed
Gewaardeerd met 9,7 / 10 door 800 + tevreden klanten     Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Actieve filters

Apple iPhone 13 kopen?

Ons meest geavanceerde dual camera-systeem ooit. Een razendsnelle chip waarmee alles nog sneller gaat. Een grote sprong vooruit in batterijduur waar je leke dag plezier van hebt.

Apple iPhone 13 en iPhone 13 mini

Apple iPhone 13 mini heeft een handzaam schermformaat van 5.4 inch. Apple iPhone 13 is zijn grotere broer en heeft een schermformaat van 6.1 inch. De zwarttinten zijn écht zwart, dankzij het OLED scherm op beide toestellen. Je ogen worden gestreeld als je naar deze schermen kijkt. Het ontwerp van de behuizing is hoekig en de achterkant is van glas. Zo laad je deze toestellen makkelijk draadloos op via MagSafe. Verder vind je op de achterkant 2 camera's, waaronder een ultragroothoeklens voor weidse foto's. Beide toestellen hebben de 12 megapixel ultragroothoeklens en groothoeklens die we van de iPhone 11 kennen. De A15 Bionic Chip is de snelste processor in een iPhone tot nu toe. Dankzij deze processor laden apps en games sneller. Met Apple iPhone 13 en iPhone 13 mini ben je ook helemaal klaar voor het 5G netwerk, dankzij de ingebouwde 5G module.

Apple iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max

Apple iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn de eerste iPhone toestellen met een LiDAR scanner die ook al in de iPad zit. Daarmee ben je dus helemaal klaar voor Augmented Reality games en toepassingen. Naast de LiDAR scanner vind je 3 camera's, waaronder een telelens en een ultragroothoeklens. De camera's zijn zo geoptimaliseerd dat je video's maakt in Dolby Vision HDR. Apple iPhone 13 Pro komt in 2 schermformaten: 6.1 inch formaat en de grote 6.7 inch Max versie. Dat de nieuwste iPhone modellen toekomstbestendige telefoons zijn, blijkt ook uit de ingebouwde 5G module waarmee je dus supersnel internet hebt op je telefoon. De A15 Bionic geeft iedere andere smart­phone-chip het nakijken. Het pro-camera­systeem schiet nog mooiere beelden bij weinig licht, al helemaal op iPhone 13 Pro Max. En Ceramic Shield beschermt vier keer beter bij een val. Ontdek wat deze Pro allemaal kan.

A15 Bionic

De A15 Bionic is de eerste 5-nanometer chip in een smartphone, met geavanceerde componenten van maar een paar atomen breed. Met veertig procent meer transistors is de snelheid hoger, maar het energie­verbruik lager. Zo gaat de batterij langer mee. En dankzij de nieuwe ISP kun je nu ook opnemen in Dolby Vision, iets wat zelfs met een professionele filmcamera niet mogelijk is. Laat staan met een andere telefoon.

 

iPhone kan meer met 5G

5G op iPhone betekent sneller draadloos internet en betere prestaties op overbelaste netwerken.4 Download nu onderweg grote bestanden of stream films in HDR-kwaliteit. Zonder. Al. Die. Vertraging. En iPhone heeft meer 5G-banden dan welke smart­phone ook, dus je hebt op meer plekken 5G. Daarnaast opent 5G een wereld aan mogelijk­heden voor toekomstige apps.

 

LiDAR-technologie

NASA gebruikt LiDAR-technologie voor zijn volgende missie naar Mars. iPhone 13 Pro meet met de LiDAR-scanner hoelang het duurt totdat licht door voorwerpen is teruggekaatst. Zo kan hij een dieptekaart maken van de ruimte waar je bent. Dit werkt dusdanig snel en nauw­keurig dat je met AR-apps je kamer zo omtovert in een levensecht regenwoud, of kunt bekijken hoe die nieuwe sneakers je staan.

 

Pro-camerasysteem

De Nachtmodus is nu ook op de groothoek- en ultragroothoekcamera beschikbaar, en maakt betere beelden dan ooit bij weinig licht. Dankzij LiDAR kun je nu ook portretten maken in de Nachtmodus. En de groothoekcamera legt 27 procent meer licht vast, voor meer detail en scherpere beelden overdag en in het donker.

De grotere iPhone haalt nog meer uit het pro-camera­systeem. De sensor is 47 procent groter en ook de pixels zijn groter, zodat de groothoekcamera aanzienlijk meer licht kan vastleggen. De nieuwe OIS stabiliseert de sensor in plaats van de lens, zodat je ook zonder vaste hand scherpe beelden schiet. En met de nieuwe 65-mm telelens zoom je nog verder in op portretten.

 Apple iPhone 13

Eerste camera ooit die in Dolby Vision kan opnemen

iPhone 13 Pro zet de stap van 8-bits naar 10-bits HDR-opnamen en kan maar liefst 700 miljoen kleuren vastleggen voor nog levensechtere video’s. En wat dacht je van opnemen in Dolby Vision? Dé standaard van dit moment in filmstudio’s. Je kunt de Dolby Vision-beelden zelfs bewerken en ze met AirPlay weergeven op het grote scherm, zodat je het verschil nog beter ziet.

 

Super Retina XDR-Display

Hoe wordt ons helderste display nog beter? Door het nog groter te maken. Een nieuw design met strakke randen en een flexibel, speciaal ontwikkeld OLED-display laat waanzinnige kleuren, helderheid en contrast tot op het uiterste randje tot hun recht komen.

Meer dan 3,4 miljoen pixels op 13 Pro Max, het grootste aantal ooit op een iPhone.

 

Los toestel iPhone 13 kopen?

Koop de iPhone 13 bij Apple Support Ed. U krijgt standaard 2 jaar garantie. Uw Apple iPhone 13 wordt gratis thuisbezorgd.

Standaard meegeleverd

  • iPhone 13
  • USB-C-naar-Lightning-kabel

Apple iPhone 13
In het kader van Apple's inspanningen om hun milieudoelstellingen te behalen, worden bij iPhone 13 geen lichtnetadapter en EarPods meer meegeleverd. Gebruik de Apple lichtnetadapter en oortjes die u al heeftt of koop deze accessoires afzonderlijk.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?