Actieve filters

Apple iPhone SE

Meer dan verwacht. Voor minder dan je dacht. Nu te koop vanaf € 519,- Met iPhone SE geniet je van Apple’s krachtigste chip in het populairste formaat voor een betaalbaarste prijs. Precies waar je op zat te wachten. Een oersterk design van glas en aluminium. Schitterend 4,7‑inch Retina HD-display.

Bedankt voor de chip iPhone 13!

De brains van de iPhone 13 zitten nu in deze body van de iPhone SE. De A15 Bionic-chip is de snelste chip ooit in een smartphone. Alles voelt dus heel soepel aan, of je nu apps opent, de meest recente games speelt of de nieuwe mogelijkheden van augmented reality ontdekt.

Portret modus
Dankzij het geavanceerde camerasysteem en de A15 Bionic-chip profiteer je van de Portretmodus, waarmee je de achtergrond onscherp maakt om het onderwerp beter uit de verf te laten komen. Ook als je selfies maakt.

Diepteregeling
Met een eenvoudig schuifknop kun je de achtergrond zo onscherp maken als je zelf wilt, voor óf nadat je de foto neemt. Hoe chil is dat?

Portretbelichting
Kies uit zes belichtingseffecten van studiokwaliteit en pas dan de intensiteit aan, zodat je onderwerp het mooist in beeld komt.

Licht. Schaduw. Contouren. Alles in de juiste balans.
Slimme HDR van de volgende generatie weet een gezicht altijd te herkennen en belicht het indien nodig opnieuw, zodat contouren en huidtinten er natuurlijker uitzien. Het zorgt ook voor meer detail in lichte en donkere elementen op de achtergrond. Elk deel van je foto ziet er dus fantastisch uit.

Video met heel veel details.
4K‑video houdt in dat je vier keer zoveel detail ziet als in 1080p HD‑video’s. En uitgebreid dynamisch bereik voegt nog meer detail toe in lichte en donkere elementen.

QuickTake
Als je van foto naar video wilt, hoef je alleen maar de sluiterknop ingedrukt te houden om direct te beginnen met filmen. Slimmer kunnen we het niet maken!

Touch ID
Met Touch ID kun je veilig je iPhone ontgrendelen en moeiteloos inloggen bij apps. Je kunt het zelfs met Apple Pay gebruiken om een koffie te betalen, een yoga-app te downloaden of online schoenen te kopen. Allemaal zonder je creditcard te pakken

Privacy is standaard!
Bij alles wat we (Apple) maken, geven we jou volledige controle over je gegevens. Alle iMessages die je stuurt, zijn versleuteld. De gegevens van je vingerafdruk worden bewaard op je device, niet op Apple servers of in iCloud. Apple Pay deelt nooit je creditcardnummer. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Meer informatie

Batterij duur
Als je eenmaal begint met kijken, kun je maar moeilijk stoppen. Daarom kun je op iPhone SE tot 13 uur lang video’s kijken zonder opladen. En als je toch meer power nodig hebt, leg je ’m gewoon neer op een draad­loze oplader. Of gebruik een adapter van 18 W die geschikt is voor snelladen. Dan zit hij na 30 minuten weer op 50 procen

iPhone SE aanbevolen door mij

Apple iPhone SE is als los toestel voor iedereen die een lichte, compacte telefoon wil die perfect in de hand past. iPhone SE is een mooi alternatief voor wanneer je inhoudelijk alles van de iPhone 13 wilt, maar liever voor het formaat van de iPhone 5s gaat. Dagelijkse taken als internetten, berichtjes sturen, muziek luisteren, gamen, navigeren en foto’s en video’s maken zijn nu nog eenvoudiger en leuker met de iPhone SE.

iPhone SE kopen bij Apple Support Ed

Koop de iPhone SE online bij Apple Support Ed, je standaard 2 jaar garantie. Je iPhone SE wordt gratis thuisbezorgd.

Standaard meegeleverd

  • iPhone SE
  • HUSB‑C-naar-Lightning-kabel

Sepcificaties

Camera
12‑MP groothoekcamera, Diafragma ƒ/1.8 en tot 5x digitale zoom
Optische beeld­stabilisatie
Lens met zes elementen
Led True Tone Flash met Slow Sync
Panorama (tot 63 MP)
Lensoppervlak van saffierkristal
Autofocus met Focus Pixels
Geavanceerde rode-ogen­correctie
Automatische beeld­stabilisatie
Burst‑modus
Geotagging voor foto’s
Bestandsstructuren afbeeldingen: HEIF en JPEG

Video-opnamen
Video opnemen in 4K met 24 bps, 25 bps, 30 bps of 60 bps
Uitgebreid dynamisch bereik voor video tot 30 bps
Optische beeld­stabilisatie voor video
Tot 3x digitale zoom
Led True Tone Flash
QuickTake-video
Slo‑mo‑video in 1080p met 120 bps of 240 bps
Timelapse-video met stabilisatie
Videobeeld­stabilisatie (4K, 1080p en 720p)
Continue autofocus voor video
8‑MP foto’s nemen tijdens 4K‑video-opnamen
Zoomen tijdens afspelen
Bestandsstructuren video’s: HEVC en H.264

Camera voorkant
7‑MP camera, Diafragma ƒ/2.2
Portretmodus met geavanceerd bokeh-effect en Diepteregeling
Portret­belichting met zes effecten (natuurlijk, studio, contour, toneel, toneel mono, high‑key mono)
Video opnemen in 1080p HD met 30 bps
Retina Flash
QuickTake-video
Brede kleur­registratie voor foto’s en Live Photos
Automatische HDR voor foto’s
Automatische beeld­stabilisatie
Burst‑modus
Videobeeld­stabilisatie (1080p en 720p)

Touch ID
Vingerafdruk­sensor in de thuisknop

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?