BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 8 van de 8 items

iPhone SE kopen

Ben jij op zoek naar een iPhone SE? Dan zit je bij mij goed. De iPhone SE is de krachtigste 4-inch smartphone ooit. Hiervoor is het populaire uiterlijk van de iPhone 5s gebruikt en de geavanceerde technologie van de iPhone 6s. iPhone SE is voorzien van een razendsnelle A9-chip, 4-inch Retina-display, Touch ID en een 12 megapixel iSight-camera. Deze mix maakt het toestel een snelle kleine smartphone.

Het Voordeel van het kopen van een iPhone SE

De nieuwe iPhone SE is de krachtigste 4-inch telefoon ooit. Voor het design van de iPhone heeft Apple het minimalistische en populaire uiterlijk van de iPhone 5s gebruikt en de geavanceerde technologie van de iPhone 6s. De lichte compacte iPhone SE is gemaakt van satijnachtig gestraald aluminium en ligt ontzettend lekker in je hand. Op het 4-inch Retina-display met led-achtergrondverlichting ziet alles er superscherp en helder uit. Zo wordt het bekijken van foto’s en video’s, schrijven van berichtjes en spelen van games nog leuker.

Een perfecte camera op jouw iPhone is natuurlijk onmisbaar. Foto’s en video’s maak je dan ook met de 12-megaipixel iSight-camera. Met de functie Live Photo’s worden bij het maken van een foto de momenten ervoor en erna vastgelegd. Je brengt de foto vervolgens tot leven door er met je vinger op te drukken. Haarscherpe selfies die perfect zijn om in te lijsten maak je natuurlijk met de FaceTime HD-camera. Deze camera beschikt nu ook over een Retina Flash. Retina Flash werkt met een speciale chip, zodat het display een flits produceert die drie keer zo helder is als normaal. Zo kun je ook foto’s maken bij weinig licht of wanneer het donker is. True Tone Flash zorgt ervoor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe kleuren en huidtinten.

Met de A9-chip bevat de iPhone SE een 64-bits desktop klasse processor die net zo krachtig is als de iPhone 6s. Je prestaties worden niet alleen beter, ook is de chip een stuk efficiënter en daarmee energiezuiniger. Met Touch ID ontgrendel je iPhone SE nu nog sneller met je eigen vingerafdruk. Zo kun je nooit meer je wachtwoord vergeten. De iPhone SE draait op het snelle en intuïtieve besturingssysteem iOS.

iPhone SE aanbevolen door mij

Apple iPhone SE is als los toestel voor iedereen die een lichte, compacte telefoon wil die perfect in de hand past. iPhone SE is een mooi alternatief voor wanneer je inhoudelijk alles van de iPhone 6s wilt, maar liever voor het formaat van de iPhone 5s gaat. Dagelijkse taken als internetten, berichtjes sturen, muziek luisteren, gamen, navigeren en foto’s en video’s maken zijn nu nog eenvoudiger en leuker met de iPhone SE. Met de batterij kan je tot 14 uur bellen en 12 uur internetten.

iPhone SE kopen bij Apple Support Ed

Koop jij de iPhone SE online bij Apple Support Ed, dan krijg je standaard 2 jaar garantie. Je iPhone SE wordt gratis thuisbezorgd.

Standaard meegeleverd

  • Oplader
  • Oordopjes
  • Handleiding

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?