Mac

Gewaardeerd met 9,7 / 10 door 800 + tevreden klanten     Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Actieve filters

Apple Mac kopen? Apple Support Ed

Met een computer van Apple kun je alle kanten op. Zit je veel achter je buro? Kies dan een iMac 21-inch of iMac 27-inch of de iMac Pro. Een iMac levert razendsnelle prestaties op een kraakhelder display en is een aanwinst voor je werkplek en huis. Of ben je meer op zoek naar iets voor op de bank? Kies dan MacBook Air of MacBook Pro 14 of 16 inch. Deze lichte notebooks met haarscherp display laten je thuis, onderweg en op locatie gemakkelijk werken. Kies dus uit een van onze Apple producten met Apple Care. Kijk bij de in aanmerking komende computer voor de dekking en weet dat je bij Apple Support Ed standaard 2 jaar garantie krijgt bij het kopen van een Mac.

Wil je dus een nieuwe Mac en Apple MacBook Pro of Air? Dan zit je hier goed.
Bestel het model dat bij je past en krijg standaard 2 jaar garantie. Jouw Apple wordt gratis thuisbezorgd.

Welke Apple Mac moet ik nu kiezen?

Als je er zelf niet uit komt om te kiezen laat ons je dan helpen met een keuze te maken. Stuur een mail of App ons gewoon even, dan praten we wat en kom je vanzelf tot een goede keuze. We leggenje graag uit wat de verschillen zijn tussen de verschillende typen MacBook of iMac. Je kunt dus het beste even contact opnemen met ons als je hulp wilt. Stuur een berichtje naar ons via het conntact formulier.

Apple Mac kopen

Apple Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt van nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?