Blog navigatie

Laatste berichten

Apple kondigt overstap aan op Apple silicon voor Mac, einde Hackintosh?
Apple kondigt overstap aan op Apple silicon voor Mac, einde Hackintosh?
3671 weergaven 1 opmerking 8 Leuk gevonden

Het werd eigenlijk al langer verwacht, maar toch is het best groot nieuws: de komende twee jaar krijgen alle Macs...

Read more
Apple MacBook Pro 13 inch 2020
Apple MacBook Pro 13 inch 2020
4663 weergaven 1 opmerking 12 Leuk gevonden

Bestel de nieuwe MacBook Pro 13 inch. Vanaf € 1449,- ⭐ Klantbeoordeling 9,7/10. ✓2 jaar garantie

Read more

Laatste Reacties

Twee nieuwe Apple iPad Pro’s 2018

3234 Weergaven 17 Vind-ik-leuk
 

Twee nieuwe iPad Pro’s tijdens Apple Event 2018.

Apple heeft tijdens het Apple Event in New York twee nieuwe iPad Pro’s aangekondigd. Het model van vorige jaar was een groot succes en Apple verwacht deze lijn met een nieuw design en nieuwe specificaties door te trekken.
Jon Ternus, VP van Apple’s hardware engineering, verscheen in New York op het podium om ons alles te vertellen over de nieuwe iPad Pro. Een ding is zeker, de tablet is flink veranderd. Zo is het scherm van de iPad Pro dit jaar 11-inch en Apple komt ook met een tweede variant. Deze heeft een 12.9-inch display. Beide iPad Pro’s zijn voorzien van een Liquid Retina Display.

Grootse ruimte voor veel creativiteit

Met meer pixels dan welk iOS-device ook, staat het 11 inch scherm, Liquid Retina-display van de iPad Pro klaar om jouw werk in al zijn pracht en praal tentoon te stellen. Het Liquid Retina scherm bevat True Tone, wat ervoor zorgt dat kleuren op je display er altijd zo natuurgetrouw mogelijk uitzien. Naast True Tone, ondersteunt het display ook 10-bits kleuren. Met de nieuwe toplaag op het display reflecteert het display minder en is de helderheid toegenomen naar 600 nits. HDR-video’s bijvoorbeeld worden hierdoor in de allerbeste kwaliteit getoond.

iPad Pro heeft twee geweldige camera’s met Slimme HDR. Een 12‑MP camera voor schitterende foto’s, 4K‑video’s, het scannen van bestanden en AR. En een TrueDepth-camera voor selfies in Portretmodus, FaceTime, Animoji en Memoji. Hij weegt maar 468 gram en is dus handzamer dan ooit. En dankzij snelle wifi en 4G LTE Advanced kun je overal online.

Een nieuwe krachtige chip

Het niet kunnen uitvoeren van zware taken als het editen van 4K-video’s, complexe presentaties maken of het spelen van games is vanaf nu verleden tijd. Met de A12X Bionic-chip met 64‑bits architectuur van desktopklasse, kan de nieuwe iPad Pro dat allemaal aan. A12X Bionic is de krachtigste en slimste chip die Apple ooit heeft gemaakt. Hij bevat de Neural Engine, die per seconde maar liefst vijf biljoen taken kan uitvoeren en geavanceerde machine learning mogelijk maakt. En dat op een device met een batterij die de hele dag meegaat. De batterij gaat tot wel 10 uur mee, zo kan jij lekker lang de hele dag door.

iPad Pro 2018 kopen

De nieuwe iPad Pro 11 inch gaat voor een startbedrag van 889,- euro over de toonbank bij mij en is vanaf vandaag te bestellen. Daar krijg je de nieuwe iPad Pro 11 inch, 64 GB in Space Gray of Zilver voor.
Heb je liever de 12,9 inch versie? die is vanaf 1109,- hier te bestellen. Hier krijg je de 12,9 inch iPad Pro met 64 GB en wifi voor in de kleuren Space Gray of zilver.
Je krijgt standaard 2 jaar garantie en hij wordt gratis thuis bezorgd.

Bereikbaar op alle werkdagen van 8:00 - 20:00

Gratis retourneren

2 jaar garantie

Gratis onderzoek naar defecten

No Cure....No Pay

Service aan huis of bedrijf

Klanten geven Apple Support Ed een 9,7/10

 
Was deze blogpost nuttig voor u?

Laat een reactie achter