Blog navigatie

Laatste berichten

Apple kondigt overstap aan op Apple silicon voor Mac, einde Hackintosh?
Apple kondigt overstap aan op Apple silicon voor Mac, einde Hackintosh?
3622 weergaven 1 opmerking 8 Leuk gevonden

Het werd eigenlijk al langer verwacht, maar toch is het best groot nieuws: de komende twee jaar krijgen alle Macs...

Read more
Apple MacBook Pro 13 inch 2020
Apple MacBook Pro 13 inch 2020
4638 weergaven 1 opmerking 12 Leuk gevonden

Bestel de nieuwe MacBook Pro 13 inch. Vanaf € 1449,- ⭐ Klantbeoordeling 9,7/10. ✓2 jaar garantie

Read more

Laatste Reacties

Nieuwe MacBook Air 2018

3152 Weergaven 17 Vind-ik-leuk
 

Nieuwe MacBook Air tijdens Apple Event 2018.

Apple heeft een nieuwe MacBook Air uit gebracht. Het vorige design gaat al wat jaren mee en werd halverwege 2017 nog een beetje aangepast. De MacBook Air is tot nu toe het populairste model van de MacBooks en er werd dus reikhalzend uitgekeken naar een upgrade. Apple luisterde naar de klant en komt met een hele nieuwe variant van de laptop..

Grote kans dat je opnieuw verliefd wordt op de meest geliefde Mac van allemaal. Want de nieuwe MacBook Air is namelijk dunner en lichter, heeft een schitterend Retina-display, Touch ID, het allernieuwste toetsen­bord en een Force Touch-trackpad, en is verkrijgbaar in zilver, space­grijs en goud. De iconische wigvorm is gemaakt van 100% gerecycled aluminium, waardoor dit de groenste Mac ooit is. De 13,3 inch MacBook Air 2018 heeft in tegenstelling tot zijn voorgangers een Retina scherm, waarop beelden tot in de kleinste details worden weergegeven. Bovendien is het scherm bijna randloos, waardoor je relatief meer schermruimte hebt ten opzichte van andere 13,3 inch laptops. Een MacBook Air gebruik je thuis, onderweg of in de collegezaal, want de MacBook is dun (1,56 cm) en licht (1,25 kg), waardoor je hem eenvoudig meeneemt. Met Touch ID log je in zonder dat je een wachtwoord typt. De oplader laat je gewoon thuis, want je doet ongeveer 12 uur met een opgeladen batterij.

Ook al weegt de nieuwe MacBook Air slechts 1,25 kg, hij is supersnel. Dankzij de Intel Core i5-processor van de 8e generatie kosten alledaagse dingen, zoals je mail lezen, internetten, een Keynote-presentatie maken of in iMovie een film monteren, minder tijd. Met tot 16 GB geheugen werkt alles even snel, ook als je veel apps tegelijk geopend hebt. En met een SSD tot 1,5 TB staan apps binnen no time op het scherm en heb je bovendien meer dan genoeg ruimte voor al je documenten, foto’s en video’s.
Al met al is dit dus een waardige opvolger waar lekker op gewerkt kan worden.

De verbeteringen.

Verder is de MacBook Air voorzien van de een 8e generatie Intel Dual-Core CPU, welke tot 16GB RAM en 1.5TB aan opslaggeheugen aankan. Ook de batterij is sterk verbeterd De nieuwe Air kan maar liefst 13 uur mee, zonder hem op te hoeven laden. De GPU maakt het mogelijk om een 5K display te koppelen aan de nieuwe Air. Daarvoor beschikt de laptop over twee USB-C aansluitingen.

De nieuwe Air is voorzien van een toetsenbord van de derde generatie. Dat is hetzelfde toetsenbord waarmee de meest recente MacBook Pro’s zijn uitgerust. Veel gebruikers zullen over deze keuze gemengde gevoelens hebben gezien het eerste nieuwe toetsenbord in de MacBook Pro.. Een modern toetsenbord verdient volgens Apple ondersteuning van een moderne trackpad en daarom heeft Apple heeft het oppervlak van de Force Touch trackpad met maar liefst 20% vergroot.

Speakers

Ook de speakers hebben een aardige upgrade gehad. Zo produceren de stereo speakers 25% meer geluid dan het vorige model en zit er ook twee keer zoveel lage tonen in de laptop. Ook de audio-input is onderhanden genomen. De laptop heeft nu drie microfoons. Je zult versteld staan van het geluid wat er uit deze laptop komt. En dat allemaal terwijl deze Air ten opzichte van het vorige model 10% dunner is geworden en nu nog slechts 15.6 mm dik is.

MacBook Air 2018 kopen

Al met al een overtuigende upgrade, die de MacBook Air wederom de meest populaire MacBook ooit zal maken. Licht, snel en veelzijdig. De nieuwe Air gaat voor een startbedrag van 1339,- euro over de toonbank bij mij en is vanaf vandaag te bestellen. Je hebt de keuze uit 3 kleuren en 3 instap modellen. 128 GBof 256 GB aan opslag. Mijn advies.... Neem minstens 256 GB aan opslag.
Ook bij deze Air kun je alles naar wens aanpassen met meer RAM oof opslag met de knopjes.
Je krijgt standaard 2 jaar garantie en hij wordt gratis thuis bezorgd.

 

Ed's Service

Bereikbaar op alle werkdagen van 8:00 - 20:00

Gratis retourneren

2 jaar garantie

Gratis onderzoek naar defecten

No Cure....No Pay

Service aan huis of bedrijf

Klanten geven Apple Support Ed een 9,7/10

 
Was deze blogpost nuttig voor u?

Laat een reactie achter