Blog navigatie

Laatste berichten

Laatste reacties

Gratis reparatie voor toetsenborden met vlindermechaniek

2302 Weergaven 8 Liked

Gratis reparatie voor toetsenborden met vlindermechaniek

Apple biedt bezitters van een MacBook die problemen ondervinden met het toetsenbord met het zogenaamde vlindermechaniek een gratis reparatie aan. Dat heeft Apple bekendgemaakt op haar website. Het wereldwijde reparatieprogramma geldt voor negen modellen van de MacBook en de MacBook Pro.

Deze laptops bevatten een toetsenbord met het zogenoemde vlindermechaniek, dat volgens Apple stabieler is dan traditionele mechanieken. Toch zorgt het toetsenbord in een "klein percentage" van de gevallen voor problemen. Volgens Apple gaat het om karakters die na het intikken van de toets niet op het scherm verschijnen of meerdere malen tevoorschijn komen. Ook kunnen de toetsen “plakkerig” aanvoelen.

Bezitters van een MacBook met deze problemen kunnen contact opnemen met Apple zelf. Apple zegt de probleemtoetsen of het hele toetsenbord te vervangen als de oorzaak vastgesteld wordt. In mei had een groep Amerikaanse MacBook-bezitters Apple al aangeklaagd voor de "ontwerpfout" van de betreffende toetsenborden. Gebruikers klaagden onder meer over vastzittende toetsen als er een kruimel of stof onder kwam.

Heb je dus zo’n vette MacBook en last van dit euvel ga er dan nu achteraan want het is gratis.

#applesupported #edfixedhetwel #apple #applehulp #applesupport #applenieuws

Was dit onderwerp nuttig voor u?
Geplaatst in: Nieuws

Laat een bericht achter