Blog navigatie

Laatste berichten

Laatste reacties

Inlogcode iPhone kwijt of vergeten?

3604 Weergaven 18 Liked

Inlogcode iPhone kwijt of vergeten?

Als je te vaak de verkeerde toegangscode op je telefoon invoert, verschijnt er een bericht waarin wordt gemeld dat het apparaat is geblokkeerd. Heel vervelend dit. Als je de toegangscode bent vergeten, moet je de iPhone helemaal wissen. Hierdoor worden je gegevens en instellingen verwijderd, inclusief de toegangscode. Hier is ook geen andere optie meer voor.

Als je een reservekopie van je iPhone hebt gemaakt, kun je je gegevens en instellingen terugzetten vanaf deze backup nadat je iPhone is hersteld. Als je geen reservekopie van je iPhone hebt gemaakt voordat je de toegangscode bent vergeten, gaan de gegevens op je iPhone dus allemaal verloren.
Let op dat wat je in iCloud hebt staan niet weg is alleen wat er op de telefoon stond dus.

Volg de onderstaande stappen om je toegangscode te verwijderen. Waarvoor je wel een computer nodig hebt om alle stappen te doen.

De toegangscode verwijderen op een iPhone X of nieuwer, iPhone SE (2e generatie), iPhone 8 en iPhone 8 Plus

 1. Zorg dat de iPhone niet is aangesloten op je computer.
 2. Houd de zijknop en een van de volumeknoppen ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop om de iPhone uit te schakelen. Sluit vervolgens je iPhone aan op een computer terwijl je de zijknop ingedrukt houdt. Houd de zijknop ingedrukt totdat je het scherm van de herstelmodus ziet.
 3. iPhone x recovery mode
 4. Als je een reservekopie van je iPhone hebt gemaakt, herstel je je gegevens en instellingen nadat je de toegangscode hebt verwijderd.

De toegangscode verwijderen van een iPhone 7 en iPhone 7 Plus

 1. Zorg dat de iPhone niet is aangesloten op je computer.
 2. Houd de zijknop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop om de iPhone uit te schakelen. Sluit de iPhone aan op je computer terwijl je de volume-omlaagknop ingedrukt houdt. Houd de volume-omlaagknop ingedrukt totdat je het scherm van de herstelmodus ziet.
 3. iPhone 7 recovery mode
 4. Als je een reservekopie van je iPhone hebt gemaakt, herstel je je gegevens en instellingen nadat je de toegangscode hebt verwijderd.

De toegangscode verwijderen op een iPhone SE (1e generatie) en iPhone 6s en ouder

 1. Zorg dat de iPhone niet is aangesloten op uw computer.
 2. Houd de zijknop (of de bovenste knop) ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop om de iPhone uit te schakelen. Sluit vervolgens de iPhone aan op een computer terwijl je de thuisknop ingedrukt houdt. Houd vervolgens de thuisknop ingedrukt totdat je het scherm van de herstelmodus ziet.
 3. iPhone 6 recovery mode
 4. Als je een reservekopie van je iPhone hebt gemaakt, herstel je je gegevens en instellingen nadat je de toegangscode hebt verwijderd

Je iPhone herstellen

 1. Ga naar de iPhone op je computer. Kies 'Herstel' wanneer je de optie krijgt om te herstellen of bij te werken. De software voor de iPhone wordt gedownload in de Finder of in iTunes. Als dit langer dan 15 minuten duurt, wordt de herstelmodus op de iPone afgesloten en moet je de bovenstaande stappen voor het verwijderen van de toegangscode herhalen voor jouw iPhone-model.
 2. Recovery iPhone Mac OSX
 3. Wacht tot het proces is voltooid. Vervolgens configureert je je iPhone, waarna je deze weer kunt gebruiken.

Lukt het na dit nog steeds niet, neem dan contact op met Apple NL 0800 0200 570
Succes!
Nu ik toch je aandacht heb...... Even het volgende.... Kijk meteen even bij mijn andere scherp geprijsde Apple's.
iMac
MacBook Air
MacBook Pro
iPad's

Je krijgt standaard 2 jaar garantie op alle Apple's en gaat ie stuk dan wordt je apparaat gehaald en weer gratis thuisbezorgd. Zonder extra kosten!

Ed's Service

Bereikbaar op alle werkdagen van 8:00 - 22:00 *

Gratis binnen 30 dagen retourneren

2 jaar garantie op alle Apple’s

Gratis onderzoek naar defecten

No Cure....No Pay

Service aan huis of bedrijf

Klanten geven Apple Support Ed een 9,7/10

Was dit onderwerp nuttig voor u?
Geplaatst in: Tips & Tricks

Laat een bericht achter

Recaties

 • Toegangscode vergeten
  Door:Małgorzata Halina Bayramoglu Op: 21 November 2021

  Hallo. Mijn dochter is wachtwoord vergeten van zijn iPhone . Wat nu? Ik kan hem helemaal niet ontgrendelen .