Blog navigatie

Laatste berichten

Laatste reacties

Apple Support Ed trots lid van Webwinkelkeur

4783 Weergaven 19 Liked

Apple Support Ed trots lid van Webwinkelkeur

Wanneer je online aankopen doet, wil je natuurlijk zeker weten dat je met een betrouwbare partij te maken hebt. Ik ben er dan ook trots op dat Apple Support Ed lid is van Webwinkelkeur. Webwinkels krijgen dit keurmerk alleen wanneer ze betrouwbaar zijn en voldoen aan de Nederlandse wetgeving over betalingen, veiligheid en gegevensbescherming. Meer over dit keurmerk en onze Pro Care Garantie vertellen we je in graag dit artikel.

 

iMac 2019

 

‘Nep’ webwinkels die Apple-producten verkopen

Helaas zijn niet alle webwinkels die Apple-producten verkopen betrouwbaar. Volgens de consumentenbond zijn maar liefst 1 op de 5 Nederlandse webwinkels 'nep'. Koop je op een van deze websites een MacBook Pro of een iPad, dan kun je je geld gedag zwaaien.

Weet je niet zeker of een webshop echt is? Dan is het verstandig om recensies van klanten op te zoeken. Recensies van Apple Support Ed lees je bijvoorbeeld hier. Klanten geven ons gemiddeld maar liefst een 9,7!

Daarnaast kun je de webwinkel opzoeken op Webwinkelkeur.nl Wanneer de webwinkel een van deze keurmerken bezit, weet je zeker dat de webwinkel echt is en voldoet aan de Nederlandse wetgeving.

 

Webwinkelkeur: zekerheid bij het kopen van Apple-producten

Webwinkels die aangesloten zijn bij Webwinkelkeur worden uitgebreid gescreend. Om het keurmerk te krijgen moet de webwinkel in elk geval aan de volgende punten voldoen:

  • de webshop moet duidelijk zijn over producten, prijzen en verzendkosten;
  • het moet mogelijk zijn om contact op te nemen met de webshop;
  • er moet op correcte manier omgegaan worden met klachten;
  • de klant moet achteraf kunnen betalen;
  • en er moet een wettelijk correct retourbeleid zijn.

 

Consumentenbond: leden van Webwinkelkeur beste uit de test

De Consumentenbond doet elk jaar een test onder de Nederlandse webwinkels. Het doel van dit onderzoek is te achterhalen hoe webwinkels omgaan met terugbetalingen bij retouren. Uit het onderzoek van 2019 kwamen de webwinkels die aangesloten zijn bij Webwinkelkeur het beste uit de test. Meer over dit onderzoek lees je hier.

 

Wettelijke garantie en Pro Care Garantie op Apple

Uiteraard geldt op alle producten die je koopt bij Apple Support Ed de wettelijke garantie. Naast de wettelijke garantie biedt Apple Support Ed standaard 2 jaar consumentengarantie op de aankoop van Apple-producten en 3 jaar garantie op Hackintosh-systemen.

Naast deze standaardgarantie kun je nog een Pro Care Garantie afsluiten. Hiermee verleng je je Apple-garantie met nog eens 3 jaar tegen productie- en fabrieksfouten. Met de Pro Care + Damage garantie dek je zelfs schades. Meer hierover lees je hier.

 

Webwinkelkeur biedt zekerheid bij kopen van Apple-producten

Kortom, of je nu een MacBook, Ipad, iPhone of Apple TV wilt, bij Apple Support Ed kun je deze producten met een gerust hart bestellen. Heb je vragen over betalingen, het retourbeleid, privacy of de garantie op producten? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag!

Apple Support Ed

Was dit onderwerp nuttig voor u?
Geplaatst in: Nieuws

Laat een bericht achter