Aanbiedingen

BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 6 van de 55 items

Apple aanbiedingen bij Apple Support Ed

Het is Apple sale bij Apple Support Ed! Profiteer van de scherpste aanbiedingen op Apple iMac, MacBook, iPhone en iPad. Diverse modellen iMac, MacBook, iPhone en iPad hebben nu een hoge korting. Je ziet alle aanbiedingne op deze pagina.

Korting op iMac, MacBook, iPhone, iPad, Apple Watch of iPod

Alle producten in de Apple Support Ed Sale zijn nieuwe producten voor een zeer scherpe prijs. Schaf je een iMac, MacBook, iPhone, iPad of andere Apple aanbieding aan, dan krijg je hier 2 jaar garantie op. De korting op deze Apple apparaten is geldig zolang de voorraad strekt. Jouw iMac, MacBook, iPhone, iPad of iPod wordt gratis thuisbezorgd.

Nieuwe Apple modellen

iMac, MacBook, iPhone en iPad zijn producten die gewoon nieuw zijn. Deze producten zijn goedkoop omdat er nieuwe modellen zijn of omdat Apple de prijzen heeft verlaagd. Ook op deze modellen krijg je dus gewoon de volle garantie van 2 jaar die standaard is voor alle Apple's bij Apple Support Ed.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt niet alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Heb je een probleem dan probeer ik het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten en Hackintosh. Waarmee kan ik je van dienst zijn?