Hackintosh

Hackintosh kopen?

Als je op zoek bent naar een krachtige desktop, denk dan eens aan een Hackintosh.
Apple Support Ed bouwt een Hackintosh op uit betrouwbare onderdelen waardoor de uiteindelijke prijs een stuk lager wordt dan bij een Mac.
Met meer performance, service en garantie!

Een Hackintosh is volledig aan te passen naar jouw wensen. Voor zakelijke klanten, Audio- en Video editors
en voor veeleisende particulieren.

  • HACKINTOSH OP MAAT

    Denk je erover om een Hackintosh te laten bouwen? Een Hackintosh is een goed en betaalbaar alternatief voor bijvoorbeeld een iMac. Met een Hackintosh haal je dezelfde kwaliteit in huis, maar dan voor een lagere prijs. Een Hackintosh laten bouwen kan bij Apple Support Ed. Een Hackintosh van Apple Support Ed is van hoogstaande kwaliteit. Een groot voordeel van een Hackintosh is dat je deze desktop of laptop volledig kan laten aanpassen naar je wensen. Zo sluit een Hackintosh altijd naadloos aan op je behoeften. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij mij terecht.

  • HACKINTOSH PRO

    Een Hackintosh op maat bouwen is aan Ed van der Meer, de man achter Apple Support Ed, wel toevertrouwd. Ed van der Meer heeft ruim 25 jaar ervaring met computers en beschikt hierdoor over veel kennis van zaken. Dit zet ik graag in om de perfect pc voor je te bouwen. Je kunt bij mij rekenen op persoonlijk contact, deskundig advies en het 'no cure, no pay principe'. Wil je graag een Hackintosh op maat laten bouwen door Apple Support Ed? Neem dan contact met mij op. Ik hoor graag van je.

  • REPARATIES & UPGRADES

    Apple Support Ed bouwt niet alleen nieuwe Hackintoshes. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?

BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 8 van de 8 items