Upgrade Mac

Gewaardeerd met 9,7 / 10 door 800 + tevreden klanten     Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Actieve filters

Reiskosten Apple Support

Prijs  0,42

Reiskosten Apple Support Type vervoer: Auto of motor Benodigd: minimaal 1x 15 min. Waar: Overal in Nederland

Apple Support

Prijs  18,15

Apple Support aan huis of bedrijf Type hulp: Alles van én voor Apple Benodigd: minimaal 1x 15 min. Waar: Overal in Nederland

Upgrade Mac Mini

Prijs  95,00

Upgrade Mac Mini Harde Schijf: tot 2TB SSD Benodigd: 1x SSD naar keuze

Upgrade iMac

Prijs  85,00

Upgrade iMac Harde Schijf: tot 2TB SSD Benodigd: 1x Adapter Benodigd: 1x SSD naar keuze

Upgrade je Mac

Heb je last van een trage Mac en denk je bijna aan een nieuwe?
Wacht dan even met veel geld uitgeven en laat je HD vervangen door een super snelle SSD schijf.

Na de upgrade staat alles van je oude HD er gewoon weer op maar dan supersnel. Je kunt zo weer verder.

Een upgrade Mac laten uitvoeren

Een upgrade is een goed idee als je systeem is verouderd en daardoor onnodig traag is geworden. Met een upgrade geef ik je Mac een boost. Zo is het systeem weer een stuk sneller waardoor het prettiger werken is met je Mac. Een upgrade zorgt ervoor dat je Mac weer up-to-date is. Een kleine moeite met een groot resultaat!
En zo kan je Mac nog prima een paar jaar weer mee.

Over Apple Support Ed

Ed van der Meer is de man achter Apple Support Ed. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring met computers en heeft hierdoor veel kennis in huis. Persoonlijk contact, deskundig advies en het 'no cure, no pay' principe zijn kenmerkend voor de werkwijze van Apple Support Ed. Apple Support Ed is gevestigd in Amsterdam.

Reparatie

Ook voor het uitvoeren van reparaties aan je Mac Mini kun je bij mij terecht. Via telefoon of e-mail kun je je probleem aan mij doorgeven. In eerste instantie proberen ik je via die weg te helpen. Is het probleem niet via die weg op te lossen dan ga ik jeMac Mini onderzoeken. Ik spoor het probleem op en geef je een indicatie van de tijd die het mij gaat kosten om het probleem te verhelpen. Zo weet je altijd van tevoren wat de reparatie ongeveer gaat kosten. Het is vervolgens aan jou om mijn voorstel te accepteren. Nadat je akkoord bent gegaan, ga ik zo snel mogelijk aan de slag om ervoor te zorgen dat je Mac Mini weer naar behoren gaat functioneren. Ik werk met een 'no cure, no pay' principe. Je betaalt dus alleen als ik je Mac Mini heb kunnen repareren.

Nieuwe Apple

Ook een nieuwe Mac Mini aanschaffen is mogelijk bij mij. Ik heb een uitgebreid assortiment van Apple producten en accessoires. Op mijn website vindt je mijn actuele aanbod. Hier vindt je ook de productspecificaties en mijn prijzen. Ik verkoop ook Hackintosh systemen. Hackintoshes bouwen doe ik zelf. Een Hackintosh heeft als voordeel dat het volledig naar eigen wens is samen te stellen. Hoeveel geheugen je nodig hebt of welke videokaart je wilt laten inbouwen, je bepaalt het allemaal zelf. Een Hackintosh is leverbaar met OSX, Windows, Linux of multi OS. Wil jemeer weten over mijn producten of diensten of heb jenog vragen over een upgrade Mac Mini? Neem dan contact met mij op. Ik hoor graag van je!