Blog navigatie

Laatste berichten

Laatste reacties

Nieuwe iPhone Xs & iPhone Xs Max

2715 Weergaven 13 Liked

Nieuwe iPhone Xs & iPhone Xs Max


De iPhone X heeft zijn officiële opvolger, want Apple heeft de nieuwe iPhone XS onthuld. Het toestel is verkrijgbaar in 5,8-inch en 6,5-inch en heeft net als zijn voorganger een OLED-scherm en Face ID. De nieuwe iPhone Xs is sneller dan zijn voorganger en heeft een aanzienlijk betere camera. Naast zilver en spacegrijs kun je nu ook kiezen voor de kleur goud. De voor- en achterkant van de nieuwe iPhone zijn van glas, terwijl de rand van roestvrij chirurgisch staal is. Volgens Apple is het glas het sterkte smartphone-glas ooit en is de krasbestendigheid flink verbeterd.

iPhone Xs

Met de iPhone X introduceerde Apple vorig jaar een compleet nieuw design. Dit jaar neemt het bedrijf de tijd om zich te richten op verbeteringen achter de schermen. Op een nieuwe gouden kleur na is het design dan ook ongewijzigd. Verwacht van de iPhone XS dus niet een nieuw ontwerp, maar betere prestaties, langere accuduur en andere verbeteringen. Zo is de A12-chip is sneller, slimmer en energiezuiniger dan zijn voorganger, en daarmee weer een flinke stap vooruit. Met de iPhone XS Max presenteerde het bedrijf uit Cupertino bovendien zijn grootste iPhone ooit. iPhone Xs heeft een 5,8‑inch Super Retina-display met speciale OLED-panelen. Zo geniet je van een HDR‑display met de meest accurate kleurweergave in de industrie, diepe zwarttinten en een uitzonderlijke helderheid. Met geavanceerde Face ID kun je veilig je iPhone ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en meer. Met een enkele blik. Dankzij de A12 Bionic-chip met een Neural Engine van de volgende generatie en realtime machine learning ervaar je foto’s, games en AR op een heel nieuwe manier. Met het baanbrekende 12‑MP dual camera-systeem maak je nog spectaculairdere foto’s dankzij Portretmodus, Portretbelichting, een verbeterd bokeh-effect en de gloednieuwe Diepteregeling. Waterbestendigheid. En iOS 12, het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld, met krachtige nieuwe tools waarmee iPhone nog persoonlijker wordt.

iPhone Xs Max

Je kunt er niet omheen: de iPhone Xs Max is groot! Zo op het plaatje lijkt het net alsof je er een tablet bij pakt, maar in je hand valt het best mee. Hij is namelijk even groot als de iPhone 8 Plus. Als een van de opvolgers van de iPhone X is de iPhone Xs Max (samen met de iPhone Xs) een plaatje om naar te kijken. Strak ontwerp, mooi glad scherm en fijn afgewerkt met roestvrijstaal en glas. Zonder home-button! Via de inkeping bovenin het 6,5 inch OLED-scherm maakt deze telefoon gretig gebruik van Face ID, gezichtsherkenning dus. Smile! Verder staat het 6,5 inch OLED ‘Super Retina’ display klaar voor het scherpste beeld dat je tot nu toe van Apple gewend was. Mobile first krijgt een nieuwe dimensie met dit topscherm. iPhone Xs Max heeft een 6,5‑inch Super Retina-display met speciale OLED-panelen. Zo geniet je van een HDR-display met de meest accurate kleurweergave in de industrie, diepe zwarttinten en een uitzonderlijke helderheid. Met geavanceerde Face ID kun je veilig je iPhone ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en meer. Met een enkele blik. Dankzij de A12 Bionic-chip met een Neural Engine van de volgende generatie en realtime machine learning ervaar je foto’s, games en AR op een heel nieuwe manier. Met het baanbrekende 12‑MP dual camerasysteem maak je nog spectaculairdere foto’s dankzij Portretmodus, Portretbelichting, een verbeterd bokeh-effect en de gloednieuwe Diepteregeling. Waterbestendigheid. En iOS 12, het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld, met krachtige nieuwe tools waarmee iPhone nog persoonlijker wordt.

Wat kan de iPhone Xs allemaal?

Een Apple A12 Bionic chip, zes processoren, vierkernige grafische chip, neural engine, sorry wat?! Nu we het tech-jargon gehad hebben, is het tijd om het te hebben over hoe de iPhone Xs Max te werk gaat. Het antwoord: crazy fast. Met maximaal 512 GB aan opslagruimte kun je héél veel apps op de iPhone Xs Max kwijt. En die starten dan weer in een oogwenk op. Maar maak je geen zorgen. Deze snelheid waarmee je telefoon werkt, zuigt niet je telefoon niet leeg. Want al dat snoepgoed aan de binnenkant is er juist voor gemaakt om zuinig met de batterij om te gaan. Maar liefst 1,5 uur langer dan de iPhone X gaat deze nu mee. Maximaal gebruik maken van dit megascherm en lekker lang genieten dus!

Bekijk onderstaande video om wat meer uitleg te krijgen over hoe bijvoorbeeld FaceID en meer werkt op de nieuwe iPhone's

Bestel hem alvast zodat hij snel bij je kan zijn!

Hieronder staan een paar van mijn scherp geprijsde Apple's

Was dit onderwerp nuttig voor u?

Laat een bericht achter