Blog navigatie

Laatste berichten

Laatste reacties

Starterspakket voor nieuwe ondernemers.

3857 Weergaven 15 Liked

Starterspakket voor nieuwe ondernemers.


Al je Apple’s gratis ingericht en 2 jaar garantie op al je spullen....

Ben je net begonnen of ga je je eigen bedrijf starten? Dan heb je genoeg aan je hoofd om van alles te regelen. Apple Support Ed bied jou gratis alle hulp aan met de IT die je nodig hebt om je nieuwe Apple’s goed in te richten. Bestel ten minste 2 Apple producten en vermeld bij je bestelling dat je graag van dit aanbod gebruik wilt maken. Dan kom ik naar jou toe en regel ik je AppleID, netwerk, printers, mail, agenda’s en wat er maar nodig is om goed te kunnen starten met ondernemen. Ik ontneem je graag de stress en zorgen over dit stukje IT.

Ik help je natuurlijk ook met iCloud, Google Drive, Dropbox of je eigen cloud server als je dat wilt.
Bij slim gebruik zul je ook niet snel over de 5GB gratis opslag van Apple komen. En hoef je ook niet meteen betaalde opslag.

Appeltje Edje toch!?

Wat heb je allemaal aan deze service? en wat kan ik allemaal voor je doen op zakelijk gebied?

-Ik help je met Office installeren en instellen. Natuurlijk lever ik het Office pakket ook als je wilt.
-Ik help je met het instellen van je AppleID op bijvoorbeeld je MacBook, iMac, iPhone of iPad.
-Ik help je met het instellen van 1 agenda, 1 adresboek op al je apparaten zodat het overal synchroon loopt en het niet door elkaar gaat lopen want je krijgt ongewild van Google, Apple en bijna elk email account die je aanmaakt een adresboek en agenda erbij.
-Ik leg je uit wat Cloud servers zijn en wat je wel en niet moet doen om niet overal in verstrengeld te raken.
-Ik geef je handige tips & tricks voor slimme notities te maken onderweg bijvoorbeeld.
-Ik beantwoord al je vragen over alles wat je wilt weten over je Apple product en help je je apparaten slim te gebruiken.

Succes met ondernemen!

Hieronder staan een paar van mijn scherp geprijsde Apple's

Was dit onderwerp nuttig voor u?

Laat een bericht achter