• Niet meer leverbaar

Upgrade Mac Pro

 79,00
Inclusief BTW
Aantal
0
Niet meer leverbaar

Voorraad : Nog 0 op voorraad

Gratis 3 maanden Apple TV+ t.w.v. €29,97 3 maanden gratis Apple TV Cadeau
Voor 16:30 besteld, morgen gratis bezorgd *
Gratis retourneren
2 jaar garantie
Makkelijk bestellen! Afrekenen als gast.
Klanten waarderen ons met een 9,7/10

Veilig betalen bij Apple Support Ed

Omschrijving Upgrade Mac Pro

Heb je last van een trage Mac en denk je bijna aan een nieuwe?
Wacht dan even met veel geld uitgeven en laat je HD vervangen door een super snelle SSD schijf.

Het werkt als volgt:
Je besteld deze upgrade samen met een passende grote SSD en adapter waarop later alles van je huidige HD op past.
Je rekent af zodat de bestelling geplaatst is.
Wij bestellen de onderdelen en maken een afspraak als wij het binnen heb.

Na de upgrade staat alles van je oude HD er weer op.
Je kunt zo weer verder. En de oude harde schijf gebruik je daarna gewoon als data of back-up schijf.

De prijs voor deze upgrade is gebaseerd op het brengen van je Mac Pro en hem een paar uur later of de volgende dag weer op te halen.
Zo hoef je niet de wachttijd van het terug kopiëren van je oude spullen er bij te betalen.

Natuurlijk kan ik ook langs komen om dit te doen maar dan komt er afhankelijk van de hoeveelheid data die overgezet moet worden deze tijd erbij. De kosten voor dit wachten zijn ? 50,- per uur incl. btw.

De prijs voor deze upgrade is exclusief een SSD-schijf en adapter. Kijk hier voor SSD en adapter

Deze upgrades zijn voor alle Mac Pro's tot en met de 5,1

Een upgrade Mac Pro laten uitvoeren

Een upgrade is een goed idee als je systeem is verouderd en daardoor onnodig traag is geworden. Met een upgrade geef ik je Mac Pro een boost. Zo is het systeem weer een stuk sneller waardoor het prettiger werken is met je Mac Pro. Een upgrade zorgt ervoor dat je Mac Pro weer up-to-date is. Een kleine moeite met een groot resultaat!

Over Apple Support Ed

Ed van der Meer is de man achter Apple Support Ed. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring met computers en heeft hierdoor veel kennis in huis. Persoonlijk contact, deskundig advies en het 'no cure, no pay' principe zijn kenmerkend voor de werkwijze van Apple Support Ed. Apple Support Ed is gevestigd in Amsterdam.

Reparatie

Ook voor het uitvoeren van reparaties aan je Mac Pro kun je bij mij terecht. Via telefoon of e-mail kun je je probleem aan mij doorgeven. In eerste instantie probeer ik je via die weg te helpen. Is het probleem niet via die weg op te lossen dan ga ik je Mac Pro onderzoeken. Ik spoor het probleem op en geef je een indicatie van de tijd die het mij gaat kosten om het probleem te verhelpen. Zo weet je altijd van tevoren wat de reparatie ongeveer gaat kosten. Het is vervolgens aan jou om mijn voorstel te accepteren. Nadat je akkoord bent gegaan, ga ik zo snel mogelijk aan de slag om ervoor te zorgen dat je Mac Pro weer naar behoren gaat functioneren. Ik werk met een 'no cure, no pay' principe. Je betaalt dus alleen als ik je Mac Pro heb kunnen repareren.

Nieuwe Apple

Ook een nieuwe Mac Pro aanschaffen is mogelijk bij mij. Ik heb een uitgebreid assortiment van Apple producten en accessoires. Op mijn website vindt je mijn actuele aanbod. Hier vindt je ook de productspecificaties en mijn prijzen. Ik verkoop ook Hackintosh systemen. Hackintoshes bouwen doe ik zelf. Een Hackintosh heeft als voordeel dat het volledig naar eigen wens is samen te stellen. Hoeveel geheugen je nodig hebt of welke videokaart je wilt laten inbouwen, je bepaalt het allemaal zelf. Een Hackintosh is leverbaar met OSX, Windows, Linux of multi OS. Wil je meer weten over mijn producten of diensten of heb je nog vragen over een upgrade Mac Pro? Neem dan contact met mij op. Ik hoor graag van je!

Upgrade Mac Pro

Specifieke Referenties

Nieuw
5.0
gebaseed op (x) beoordelingen

Upgrade Mac Pro

 79,00
Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie