Hackintosh laten bouwen met 3 jaar garantie

Denkt je erover om een Hackintosh te laten bouwen? Een Hackintosh is een goed en betaalbaar alternatief voor bijvoorbeeld een iMac of Mac Pro. Met een Hackintosh haalt je dezelfde kwaliteit in huis, maar dan voor een lagere prijs. Een Hackintosh laten bouwen kan bij Apple Support Ed. Een Hackintosh van Apple Support Ed is van hoogstaande kwaliteit. Een groot voordeel van een Hackintosh is dat je deze desktop volledig kan laten aanpassen naar je wensen. Een Hackintosh sluit hierdoor altijd naadloos aan op je behoeften. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij mij terecht. Apple Support Ed is iedere werkdag bereikbaar van 08:00 - 20:00 en biedt service aan huis.

Over Hackintosh

Doordat ik bij Apple Support Ed alles zelf opbouw is vrijwel alles mogelijk. De kwaliteit die ik lever is standaard zeer hoog. Alle Hackintoshes die door Apple Support Ed worden gebouwd worden standaard geleverd met een SSD voor het supersnel starten van OS en ook een harde schijf van minimaal 2 TB is standaard inbegrepen. Voor de veeleisende gebruiker is een Hackintosh ideaal. Een Hackintosh kan namelijk op vele manieren worden uitgebreid. Meer informatie over de specificaties van mijn Hackintoshes vindt je op mijn website. Heb je toch nog een vraag over een Hackintosh laten bouwen? Je kunt me altijd bellen, Whatsappen of mailen voor specifieke vragen of wensen.

Hackintosh laten upgraden?

Heb je zelf een Hackintosh gebouwd en denk je het is tijd om OSX te updaten maar zie je er tegen op om daar zelf mee aan de slag te gaan? Ook hiervoor kun je bij Apple Support Ed terecht. Wij upgraden alle Intel machines met een Nvidia kaart tot High Sierra en met een AMD grafische kaart naar Big Sur of nieuwer. Geen TonyMac rommel op je machine maar alle patches en benodigdheden worden gedaan in de Bootloader zodat je een native OSX installatie hebt. Hierdoor zal je systeem veel stabieler draaien en werkt alles gewoon zoals het hoort. Heb je een Ryzen systeem? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Reparatie en upgrades

Apple Support Ed is er niet alleen voor de aanschaf van een Hackintosh. Je kunt namelijk ook bij mij terecht wanneer je een defect hebt aan je huidige systeem. Je kunt je probleem eenvoudig bij me melden via e-mail of telefoon. Ik probeer je dan direct via die weg te helpen. Mocht dat niet lukken dan zal ik je laptop of desktop verder moeten onderzoeken. Voordat ik aan de slag ga om een reperatie uit te voeren ontvangt je van mij altijd een prijsindicatie. Zo weet je wat je van mij kunt verwachten en wat de kosten van de reparatie zullen zijn. Bij Apple Support Ed werk ik volgens het 'no cure, no pay' principe. Je betaalt dus alleen voor de reparatie als je product uiteindelijk weer naar behoren functioneert. Je kunt ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten.

Ook een Hackintosh laten bouwen?

De man achter Apple Support Ed is Ed van der Meer. ik heb meer dan 25 jaar ervaring met computers en ben vele jaren werkzaam geweest in de grafische sector. Apple Support Ed staat voor persoonlijk contact, deskundig advies en het 'no cure, no pay principe'. Bent je overtuigd van de voordelen van een Hackintosh en wil je ook een Hackintosh laten bouwen? Neem dan contact met mij op. Apple Support Ed gaat graag voor je aan de slag.