zoom_out_map

Pro Display XDR - Glas met nanotextuur

 6.039,00
Inclusief BTW
Aantal
0
± 10 werkdagen

Voorraad : Nog 0 op voorraad

Gratis 3 maanden Apple TV+ t.w.v. €29,97 3 maanden gratis Apple TV Cadeau
Voor 16:30 besteld, morgen gratis bezorgd *
Gratis retourneren
2 jaar garantie
Makkelijk bestellen! Afrekenen als gast.
Klanten waarderen ons met een 9,7/10

Veilig betalen bij Apple Support Ed

Omschrijving Apple Pro Display XDR 32 inch Retina 6K - Nano-texture Glass Monitor

Je moet het zien om het te geloven.
Het eerste 32‑inch Retina 6K-display ooit. Helderheid tot 1600 nits. Een formidabele contrast­verhouding van 1.000.000:1 en een superbrede kijkhoek. Meer dan een miljard kleuren met een uitzonderlijke nauwkeurigheid. En een dynamisch bereik dat professionals ongekende mogelijk­heden biedt. Nieuw: Pro Display XDR van Apple, het beste professionele display ter wereld.

XDR. Extreem dynamisch bereik.
De grootste uitdaging bij displays is het nabootsen van het contrast dat je ogen zien tussen licht en donker. In dit kader kwam High Dynamic Range (HDR) tot stand. Dankzij zijn revolutionaire technologie voor achtergrond­verlichting tilt Pro Display XDR helderheid, contrast en kleuren naar een hoger plan. Dit gaat veel verder dan HDR. Dit is Extreme Dynamic Range (XDR).

Opeens werd alles helder.
Een gemiddeld display heeft een constante helderheid van zo'n 350 nits. Bij sommige profes­sionele displays ligt dit wat hoger, maar die kunnen dat niveau maar kort vasthouden. Pro Display XDR produceert maar liefst 1000 nits aan onbeperkte en constante helderheid, met een piek van 1600 nits, en is daarmee de top in de branche.1 Daardoor kun je genieten van extreme en langdurige helderheid, zonder ooit je scherm te hoeven dimmen. In combinatie met efficiënte achtergrond­verlichting levert dit een uitstekend contrast op tussen het lichtste licht en het zwartste zwart. Met als resultaat een ongelofelijke contrast­verhouding van 1.000.000:1 en schitterende levensechte XDR‑beelden.

Led in een heel nieuw licht.
Voor levensechte beelden heb je extreem lichte vlakken direct naast extreem donkere vlakken nodig. Zonder nauw­keurige achter­grond­verlichting kan dit ertoe leiden dat het licht doorstraalt naar het donkere vlak. Dit wordt ook wel 'blooming' genoemd. Met behulp van geavanceerde ledtechnologie, lichtrichting en slimme beeld­verwerking is Pro Display XDR in staat om dit effect flink te beperken.

Volgt je workflow.
Professionals stellen hoge eisen aan hun display. Maar niet iedereen heeft dezelfde behoeften. Resolutie, referentiemodi en betrouwbare kalibratie: Pro Display XDR heeft alles wat je in het moderne werkende leven nodig hebt, en maakt elke productie een stuk efficiënter. Hij is niet alleen gemaakt voor profes­sionele workflows. Hij geeft ze een nieuwe dimensie.

Een prachtig plaatje vertelt nog niet het hele verhaal.
Hoe je er ook naar kijkt, Pro Display XDR is een lust voor het oog. Het scherm loopt door tot aan de rand, die slechts 9 mm breed is. Je werk staat dus altijd centraal. De aluminium behuizing is amper 2,5 cm dik en is voorzien van een innovatief, gewichts­besparend gatenpatroon dat zorgt voor een goede luchtstroom.

Til je werk naar een hoger niveau. En kantel het.
Elk aspect van Pro Display XDR is ontworpen voor professionals. Pro Stand is daarop geen uitzondering. De hoogte aanpassen, kantelen, draaien: je kunt er alle kanten mee op. Hij zorgt voor voldoende stabiliteit, zonder veel plek in te nemen. En omdat je hem zowel in liggende als staande weergave kunt draaien, is hij ideaal voor elk soort werk.

Stel ’m af zoals jij het wilt.
Met Pro Stand voelt elke aanpassing aan je scherm vloeiend aan. Dankzij de precieze kanteling en 120 mm aan hoogteverstelling past Pro Display XDR zich aan alle omstandigheden aan. Zelfs als je de hoogte verandert, blijft de hoek van het display gelijk. Met Pro Stand heb je een display dat gewichtloos aanvoelt, zich moeiteloos verplaatst en altijd probleemloos op z’n plek blijft.

Iedere kant is z’n goeie kant.
Pro Stand geeft je de vrijheid om te wisselen tussen staande en liggende weergave, wanneer je maar wilt. Je hoeft alleen de schuifknop te ontgrendelen en het display te draaien. Zo zie je meer van je werk zonder eindeloos te hoeven scrollen. Of je nu een ontwikkelaar, fotograaf of componist bent.

Losmaken. Verplaatsen. Vastmaken.
Als je je vrij tussen de set en de studio kunt bewegen, geeft je dat enorm veel mogelijkheden. De magnetische connector op Pro Stand is gemakkelijk los en vast te maken van de bijbehorende magneet op de achterkant van Pro Display XDR. De magneten sturen de koppeling, waarna automatisch geactiveerde klemmen de standaard en het display veilig aan elkaar bevestigen. Om het display weer los te maken, ontgrendel je gewoon de schuifknop.

VESA-montageadapter verkrijgbaar.
Professionals hebben vaak unieke montage­systemen voor hun displays. Je bevestigt de VESA-montageadapter in een paar seconden aan het display, dus monteren is makkelijker dan ooit.

Samen sterk.
Koppel Pro Display XDR met Mac Pro en creëer het ultieme professionele werk­station. Of sluit ’m aan op iedere andere Mac met Thunderbolt 3.

Specificaties
Retina 6K Display, Glas met nanotextuur, 32‑inch (81,28 cm) IPS LCD-display met oxide‑TFT‑technologie
Resolutie: 6016 x 3384 pixels (20,4 miljoen pixels) bij 218 pixels per inch
Beeldverhouding: 16:9
Refresh‑rates 47,95 Hz - 48,00 Hz - 50,00 Hz - 59,94 Hz - 60,00 Hz
Beschikbare referentie­modi:
Pro Display XDR (P3‑1600 nits), Apple Display (P3‑500 nits), HDR-video (P3‑ST 2084), HDTV-video (BT.709‑BT.1886), NTSC-video (BT.601 SMPTE‑C), PAL‑ en SECAM-video (BT.601 EBU)
Digitale film (P3‑DCI), Digitale film (P3‑D65), Ontwerpen en drukken (P3‑D50), Fotografie (P3‑D65), Internet en web (sRGB)
1x Thunderbolt 3 (USB-C)
3x USB-C
Zonder VESA/Stand
2 Jaar Pick up and Return Garantie (NL)

Inhoud verpakking:
Pro Display XDR 32 inch Retina 6K - Nano-texture Glass Monitor
Netsnoer (2 m)
Apple Thunderbolt 3 Pro-kabel (2 m)
Poetsdoekje

MWPF2FN/A

Datasheet

Schermgrootte
32 inch

Specifieke Referenties

EAN
0190199287129
MPN
MWPF2FN/A
Monitoren
Warranty
5.0
gebaseed op (x) beoordelingen

Pro Display XDR - Glas met nanotextuur

 6.039,00
Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Misschien is dit ook nog handig ?