Hackintosh op maat

Bent je op zoek naar een goed en betaalbaar alternatief voor je IT producten? En heb je specifieke eisen aan je nieuwe pc? Dan is een Hackintosh precies wat je zoekt. Een Hackintosh is vergelijkbaar met een Apple desktop. Dankzij het gebruik van goedkopere onderdelen is een Hackintosh een zeer betaalbaar alternatief voor een vergelijkbaar product van Apple. Niet alleen de lage prijs van een Hackintosh maakt een Hackintosh interessant, ook de keuzevrijheid die Hackintosh biedt heeft al veel mensen overtuigd. Apple Support Ed bouwt Hackintoshes van hoge kwaliteit. Ik geef je graag advies over een Hackintosh. Bij Apple Support Ed kan ik de Hackintosh volledig afstemmen op je wensen. Gaat je de Hackintosh gebruiken voor zakelijk gebruik? Of wilt je er veel mee gaan gamen? Beide soorten gebruik vereisen weer andere specificaties. Door te kiezen voor een Hackintosh op maat, kiest je voor een pc die naadloos aansluit op jouw behoeften. Op mijn website vindt je meer informatie over de specificaties van mijn Hackintoshes. Als je andere vragen hebt over dit unieke systeem kunt je mij bereiken via telefoon of e-mail. Ik vertel je graag meer over de vele mogelijkheden van een Hackintosh op maat.

Een Hackintosh op maat van Apple Support Ed

Een Hackintosh op maat bouwen is aan Ed van der Meer, de man achter Apple Support Ed, wel toevertrouwd. Ed van der Meer heeft ruim 25 jaar ervaring met computers en beschikt hierdoor over veel kennis van zaken. Dit zet ik graag in om de perfect pc voor je te bouwen. Je kunt bij mij rekenen op persoonlijk contact, deskundig advies en het 'no cure, no pay principe'. Wil je graag een Hackintosh op maat laten bouwen door Apple Support Ed? Neem dan contact met mij op. Ik hoor graag van je.

Hackintosh upgrade

Heb je zelf een Hackintosh gebouwd en denk je het is tijd om OSX te updaten maar zie je er tegen op om daar zelf mee aan de slag te gaan? Ook hiervoor kun je bij Apple Support Ed terecht. Wij upgraden alle Intel machines met een Nvidia kaart tot High Sierra en met een AMD grafische kaart naar Big Sur of nieuwer. Geen TonyMac rommel op je machine maar alle patches en benodigdheden worden gedaan in de Bootloader zodat je een native OSX installatie hebt. Hierdoor zal je systeem veel stabieler draaien en werkt alles gewoon zoals het hoort. Heb je een Ryzen systeem? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Reparatie en upgrades

Apple Support Ed bouwt niet alleen nieuwe Hackintoshes. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?