zoom_out_map

AirPods Pro (2nd generation) met MagSafe Case (USB-C)

€ 269,00
Inclusief BTW
Aantal
0

Voorraad : Nog 27 op voorraad
Voorraad CTO: 0 Bekijk voorraad
Gratis 3 maanden Apple TV+ t.w.v. €29,97 Cadeau
Voor 16:30 besteld, morgen gratis bezorgd *
Gratis retourneren
2 jaar garantie
Makkelijk bestellen! Afrekenen als gast.
Klanten waarderen ons met een 9,7/10

AirPods Pro (2nd generation) met MagSafe Case (USB-C)

AirPods Pro legt de lat voor hoogwaardig geluid nog hoger. Ze bieden tot 2x meer actieve ruisonderdrukking, een transparantiemodus en nu ook de feature ‘Adaptieve audio’, die het niveau van ruisonderdrukking automatisch aanpast. Zo heb je in elke omgeving en bij elke interactie altijd het beste geluid.

Een grote sprong vooruit in batterijduur en capaciteit

Zo klinkt vernieuwing. Apple AirPods Pro (2e generatie) hebben een nog veelzijdigere MagSafe-oplaadcase met ingebouwde speaker en bevestiging voor een draagkoord. Je kunt de case opladen met een USBC-connector of een Apple Watch-, MagSafe- of Qi-oplader. Eenmaal opgeladen heb je 6 uur luistertijd met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Dat is 33% meer dan AirPods Pro (1e generatie). Dit is mogelijk dankzij de door Apple ontworpen H2-chip, het brein achter AirPods Pro. De chip maakt de beste features van AirPods Pro nog beter, en dan niet alleen de batterijduur, maar ook de slimmere ruisonderdrukking en het superieure driedimensionaal geluid.

Baanbrekende audio

De speakerdriver en de versterker met minimale vervorming zorgen voor kraakheldere hoge tonen en diepe basklanken. En dankzij 2x meer actieve ruisonderdrukking dan de vorige genera-tie hoor je veel minder ruis als je je moet concentreren. De transparantiemodus laat omgevingsgeluid juist door, zodat je hoort wat er om je heen gebeurt. ‘Adaptieve audio’ stemt de ruisonderdrukking dynamisch af op de mate van transparantie, ‘Gepersonaliseerd volume’ stemt het geluid automatisch af op je voorkeuren en omgeving, en met ‘Gepersonaliseerde ruimtelijke audio’ hoor je op jou afgestemd geluid overal om je heen. Daar-door heb je altijd het beste geluid, waar je ook bent en wat je ook luistert.

Nog meer je eigen touch

Ook de bediening is eenvoudig. De volumeregeling is een kwestie van swipen. Druk één keer op de steel om telefoon-tjes te beantwoorden of jezelf te (un)muten, druk twee keer om het gesprek te beëindigen, of houd ’m ingedrukt om tussen luistermodi te schakelen. Om met je stem muziek af te spelen, te bellen of een routebeschrijving op te vragen, hoef je alleen maar “Siri” of “Hé Siri” te zeggen. Wil je met mensen praten wanneer je je AiPods in hebt? Gespreksdetectie past het volume van je muziek aan en versterkt de stemmen van degenen met wie je praat, terwijl achtergrondgeluid wordt gedempt.

Een naadloze ervaring

Er zitten vier maten siliconen oortips bij je AirPods Pro. Daardoor zijn ze voor nog meer soorten oren geschikt en blijven ze stevig zitten. AirPods Pro en de MagSafe-oplaadcase zijn bovendien stof-, zweet- en waterbestendig volgens de IP54-norm. Gebruik ze dus zonder zorgen. Verbind ze snel met alle devices in je iCloud-account en gebruik in-ear-detectie en automatisch swit-chen tussen devices voor een naadloze luisterervaring. Met ‘Au-dio delen’ kun je daarnaast met een tweede paar AirPods samen luisteren naar muziek of video’s op je iPhone, iPad, iPad Touch of Apple TV. En met ‘Nauwkeurig zoeken’ in ‘Zoek mijn’ kun je precies zien waar de MagSafe-oplaadcase zich bevindt.

MTJV3ZM/A
27 Items

Specifieke Referenties

EAN
0195949052637
MPN
MTJV3ZM/A

AirPods Pro (2nd generation) met MagSafe Case (USB-C)

€ 269,00