Actieve filters

Koopjeshoek bij Apple Support Ed

Hier vind je alle afgeprijsde producten. Een product in de categorie koopjeshoek is over het algemeen naar ons teruggezonden binnen de tevredenheidsgarantie. Of retour i.v.m. met foute levering of verkeerd besteld of gewoon goedkoop omdat het weg moet. Het product is meestal door iemand uit de verpakking gehaald om te beoordelen of het aan de verwachtingen voldoet. Eventuele fabrieksverzegeling (indien van toepassing) kan verbroken zijn. Het product is in nieuwstaat, onbeschadigd en compleet en werkt 100%.

Garantie bij Apple Support Ed

Op al deze producten geld de fabrieksgarantie van de fabrikant en kan dus per product verschillen maar koop jij een nieuwe Mac online bij Apple Support Ed, dan krijg je standaard 2 jaar garantie. Alles wordt gratis thuisbezorgd.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes en verkoopt niet alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?