Blog navigatie

Laatste berichten

Laatste reacties

Apple iPhone 12 (Pro) 2020

3688 Weergaven 7 Liked

Apple iPhone 12 (Pro) 2020

Apple iPhone 12 mini heeft een handzaam schermformaat van 5.4 inch. Apple iPhone 12 is zijn grotere broer en heeft een schermformaat van 6.1 inch. De zwarttinten zijn écht zwart, dankzij het OLED scherm op beide toestellen. Je ogen worden gestreeld als je naar deze schermen kijkt. Het ontwerp van de behuizing is hoekig en de achterkant is van glas. Je laad deze toestellen nu makkelijk draadloos op via MagSafe. Verder vind je op de achterkant 2 camera's, waaronder een ultragroothoeklens voor weidse foto's. Beide toestellen hebben de 12 megapixel ultragroothoeklens en groothoeklens die we van de iPhone 11 kennen. De A14 Bionic Chip is de snelste processor in een iPhone tot nu toe. Dankzij deze processor laden apps en games sneller. Met Apple iPhone 12 en iPhone 12 mini ben je ook helemaal klaar voor het 5G netwerk, dankzij de ingebouwde 5G module.

iPhone 12 2020

Apple iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max

Apple iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zijn de eerste iPhone toestellen met een LiDAR scanner die ook al in de iPad zit. Daarmee ben je dus helemaal klaar voor Augmented Reality games en toepassingen. Naast de LiDAR scanner vind je 3 camera's, waaronder een telelens en een ultragroothoeklens. De camera's zijn zo geoptimaliseerd dat je video's maakt in Dolby Vision HDR. Apple iPhone 12 Pro komt in 2 schermformaten: 6.1 inch formaat en de grote 6.7 inch Max versie. Dat de nieuwste iPhone 2020 modellen toekomstbestendige telefoons zijn, blijkt ook uit de ingebouwde 5G module waarmee je dus supersnel internet hebt op je telefoon. De A14 Bionic geeft iedere andere smart­phone-chip het nakijken. Het pro-camera­systeem schiet nog mooiere beelden bij weinig licht, al helemaal op iPhone 12 Pro Max. En Ceramic Shield beschermt vier keer beter bij een val. Ontdek wat deze Pro allemaal kan.

 

A14 Bionic

De A14 Bionic is de eerste 5-nanometer chip in een smartphone, met geavanceerde componenten van maar een paar atomen breed. Met veertig procent meer transistors is de snelheid hoger, maar het energie­verbruik lager. Zo gaat de batterij langer mee. En dankzij de nieuwe ISP kun je nu ook opnemen in Dolby Vision, iets wat zelfs met een professionele filmcamera niet mogelijk is. Laat staan met een andere telefoon.

iPhone 12 Pro kan meer met 5G

5G op iPhone 12 betekent sneller draadloos internet en betere prestaties op overbelaste netwerken. Download nu onderweg grote bestanden of stream films in HDR-kwaliteit zonder al die vertraging. En iPhone 12 heeft meer 5G-banden dan welke smart­phone ook, dus je hebt op meer plekken 5G. Daarnaast opent 5G een wereld aan mogelijk­heden voor toekomstige apps.

iPhone 12 Pro 2020

LiDAR-technologie

NASA gebruikt LiDAR-technologie voor zijn volgende missie naar Mars. iPhone 12 Pro meet met de LiDAR-scanner hoelang het duurt totdat licht door voorwerpen is teruggekaatst. Zo kan hij een dieptekaart maken van de ruimte waar je bent. Dit werkt dusdanig snel en nauw­keurig dat je met AR-apps je kamer zo omtovert in een levensecht regenwoud, of kunt bekijken hoe die nieuwe sneakers je staan.

Pro-camerasysteem

De Nachtmodus is nu ook op de groothoek- en ultragroothoekcamera beschikbaar, en maakt betere beelden dan ooit bij weinig licht. Dankzij LiDAR kun je nu ook portretten maken in de Nachtmodus. En de groothoekcamera legt 27 procent meer licht vast, voor meer detail en scherpere beelden overdag en in het donker.

De grotere iPhone haalt nog meer uit het pro-camera­systeem. De sensor is 47 procent groter en ook de pixels zijn groter, zodat de groothoekcamera aanzienlijk meer licht kan vastleggen. De nieuwe OIS stabiliseert de sensor in plaats van de lens, zodat je ook zonder vaste hand scherpe beelden schiet. En met de nieuwe 65-mm telelens zoom je nog verder in op portretten.

Pro-camerasysteem

Eerste camera ooit die in Dolby Vision kan opnemen

iPhone 12 Pro zet de stap van 8-bits naar 10-bits HDR-opnamen en kan maar liefst 700 miljoen kleuren vastleggen voor nog levensechtere video’s. En wat dacht je van opnemen in Dolby Vision? Dé standaard van dit moment in filmstudio’s. Je kunt de Dolby Vision-beelden zelfs bewerken en ze met AirPlay weergeven op het grote scherm, zodat je het verschil nog beter ziet.

Super Retina XDR-Display

Hoe wordt ons helderste display nog beter? Door het nog groter te maken. Een nieuw design met strakke randen en een flexibel, speciaal ontwikkeld OLED-display laat waanzinnige kleuren, helderheid en contrast tot op het uiterste randje tot hun recht komen.

Meer dan 3,4 miljoen pixels op 12 Pro Max, het grootste aantal ooit op een iPhone.


Nu ik toch je aandacht heb...... Even het volgende.... Kijk meteen even bij mijn andere scherp geprijsde Apple's.
iMac
MacBook Air
MacBook Pro
iPad's

Je krijgt standaard 2 jaar garantie op alle Apple's en gaat ie stuk dan wordt je apparaat gehaald en weer gratis thuisbezorgd. Zonder extra kosten!

Ed's Service

Bereikbaar op alle werkdagen van 8:00 - 22:00 *

Gratis binnen 30 dagen retourneren

2 jaar garantie op alle Apple’s

Gratis onderzoek naar defecten

No Cure....No Pay

Service aan huis of bedrijf

Klanten geven Apple Support Ed een 9,7/10

Was dit onderwerp nuttig voor u?
Geplaatst in: Nieuws, Nieuwe producten

Laat een bericht achter

Recaties

  • aanschaf nieuwe I phone
    Door:Rogier Polman Op: 24 May 2021

    Hallo Ed Mijn dochter wil een nieuwe iPhone kopen Dat kan uiteraard bij jou, maar alle inhoud van de oude moet worden overgezet op de nieuwe Ik heb daar hulp bij nodig. Lever jij die dienst ook? hoor graag vriendelijke groet Rogier (Polman) haarlem

  • iPhone 12promax
    Door:Ludy Op: 03 November 2020

    Dus met een groot scherm. Wat gaat deze kosten en kan ik mijn 7 bij jou ook inruilen. Zag nl. dat dit kan bij Apple Grt.