iPhone

Gewaardeerd met 9,7 / 10 door 800 + tevreden klanten     Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Actieve filters

Apple iPhone kopen?

Morgen lekker op de bank onderuit zitten met je nieuwe iPhone en een zak chips, een wijntje of glas bier? Dat kan. Bestel een van mijn razendsnelle iPhones voor 16:30 en hij word morgen gratis bezorgd.

De iPhone is ontworpen met gebruiksgemak als uitgangspunt. Bellen, berichten sturen, internetten, muziek luisteren, de beste foto’s en video’s maken en games spelen: je voert het razendsnel uit op het haarscherpe Retina-display scherm. Bedien iPhone met je stem via Siri. Laat je gezicht of vingerafdruk het scherm ontgrendelen via Face ID of Touch ID. Ga jij voor een iPhone SE, iPhone of iPhone Pro Max? Bij mij koop je je iPhone als los toestel en krijg je 2 jaar garantie bij het kopen van een iPhone.
Er is altijd wel een mobiele telefoon die past bij je beurs.

Omschrijving iPhone

Met het dual camera-systeem van iPhone maak je 4K‑video’s, schitterende portretten en alles ertussenin. Zoom uit met de ultragroothoek­camera om weidse landschappen of indruk­wekkende interieurs vast te leggen. De batterij van iPhone gaat de hele dag mee en is geschikt voor snelladen (adapter afzonderlijk verkrijgbaar).

Liquid Retina HD 6,1-inch LCD-display Dit geavanceerde display blijft tot in de hoeken helder en geeft kleuren levensecht weer. Of je nu foto’s bekijkt of games speelt, alles ziet er geweldig uit. iPhone is water­bestendig tot 30 minuten en 6 meter diep, voor het geval ’ie in het water valt. Ook kan hij tegen spatten van bijvoorbeeld koffie, thee of frisdrank.

Het sterkste glas van alle smart­phones. Voor en achter. Gecombineerd met sterk aluminium dat ook in de vliegtuig­industrie wordt gebruikt.

Apple iPhone kopen

Beschrijving iPhone Pro

Het triple camera-systeem van iPhone Pro bevat een telelens waarmee je professionele portretten maakt en kunt inzoomen op iets in de verte. Handig als je dieren op de foto zet of bij een sport­wedstrijd zit. iPhone Pro is een enorme sprong vooruit. Hij legt de lat nu nog hoger als het gaat om batterijduur. Adapter voor snelladen is helaas niet meer inbegrepen.

Super Retina XDR 6,1-inch OLED-display. Dit is ons beste iPhone-display en het scherpste display dat Apple maakt. Het is helderder in zonlicht en ideaal voor HDR-films, met diepe zwarttinten en meer detail in lichte gedeelten. iPhone Pro kan tegen dezelfde spatten. Maar hij is twee keer zo water­bestendig, namelijk 30 minuten lang tot wel 6 meter diep.

5G gaat Pro. De A14 Bionic geeft iedere andere smart­phone-chip het nakijken. Het pro-camera­systeem schiet nog mooiere beelden bij weinig licht, al helemaal op iPhone Pro Max. En Ceramic Shield beschermt vier keer beter bij een val. Ontdek wat deze Pro allemaal kan.

Beschrijving iPhone Pro Max

Het triple camera-systeem van iPhone Pro Max bevat een telelens waarmee je professionele portretten maakt en kunt inzoomen op iets in de verte. Handig als je dieren op de foto zet of bij een sport­wedstrijd zit. iPhone Pro Max is een enorme sprong vooruit. Hij legt de lat nu nog hoger als het gaat om batterijduur. Adapter voor snelladen is uit millieu oogpunt niet meer inbegrepen.

Super Retina XDR 6,5-inch OLED-display. Dit is ons beste iPhone-display en het scherpste display dat Apple maakt. Het is helderder in zonlicht en ideaal voor HDR-films, met diepe zwarttinten en meer detail in lichte gedeelten. iPhone Pro kan tegen dezelfde spatten. Maar hij is twee keer zo water­bestendig, namelijk 30 minuten lang tot wel 6 meter diep.

Hetzelfde sterke glas als in iPhone, maar dan met een getextureerde, matte finish op de achterkant. Gecombineerd met gepolijst, roestvrij chirurgisch staal.

Als alleen het beste goed genoeg is voor jou, dan wil je de iPhone Pro Max.


Bestel je iPhone en krijg standaard 2 jaar garantie. Je iPhone wordt gratis thuisbezorgd.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt niet alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?