Accessoires

Apple Accessoires kopen? | Apple Support Ed
Apple Accessoires kopen? | Apple Support Ed
Gewaardeerd met 9,7 / 10 door 800 + tevreden klanten     Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Actieve filters

Apple Accessoires kopen

Zoek je een Power Adapter, iPhone lightning dock, AirPods of AirPods Pro, Apple usb superdrive of een usb-c power adapter? Je vind het hier allemaal en het is ook nog eens scherp geprijsd.
Apple Support Ed heeft bijna alles wat je zoekt om je digitale leven gemakkelijker te maken..

Power adapter

Is je oplader stuk of wil je een tweede oplader voor op je werk? Geen nood, deze zijn altijd los verkrijgbaar bij mij. De MagSafe-lichtnetadapter van 85 watt bijvoorbeeld is voorzien van een magnetische gelijkstroomstekker die ervoor zorgt dat de stroomkabel losschiet als er te veel druk op komt te staan. Deze helpt tevens te voorkomen dat de kabel na verloop van tijd slijt of rafelt. Daarnaast trekt de magnetische gelijkstroomaansluiting de stekker naar de juiste plaats, zodat er snel een goede verbinding tot stand komt. Kijk verder als je andere modellen zoekt.

Apple Accessoires kopen

USB-C power adapter

Met bijvoorbeeld deze Apple 87W usb c Power Adapter laad je jouw Macbook Pro 15 inch 2016/2017 snel en efficiënt op. Heb je al een Apple kabel in huis? Controleer dan het serienummer op de zijkant van de kabel. Als de eerste drie tekens DLC of CTC zijn, kan de kabel worden gebruikt met deze Apple usb c lichtnetadapter van 87 W. Geschikt voor MacBook Pro 15-inch 2016/2017. Ook hier weer even verder kijken voor een ander model voor jou Mac.

AirPods Pro

Apple AirPods Pro zitten comfortabeler dan de ronde earbud oordopjes. Dit komt doordat het ontwerp is gebaseerd op de vorm van het oor en dat is natuurlijk erg slim van Apple. Met een tikje pauzeer je de muziek, bepaal je het volume, skip je nummers en neem je inkomende oproepen aan. Dankzij de interne microfoon bel je handsfree.

iPhone lightning dock

Zoek je een docking station om jouw iPhone met Lightning aansluiting op te laden en te synchroniseren? Met de originele Apple Dock heb jij het perfecte accessoire in huis. Het docking station heeft veel mogelijkheden namelijk. Sluit het dock aan op je computer met de originele USB-kabel en je toestel wordt opgeladen en gesynchroniseerd. Daarnaast is het dock aan te sluiten op het lichtnet met behulp van de iPhone USB Lichtnetadapter. Deze is meegeleverd met je toestel. De iPhone zet je rechtop in het dock. Zo kun je hem perfect op je bureau zetten of als fotolijstje gebruiken tijdens het opladen. Het dock heeft daarnaast een handige poort om je koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten. Plaats je iPhone 5 in het dock en geniet van het heldere geluid terwijl je telefoongesprekken via de speakers van je toestel voert. Bestel het Apple iPhone Lightning Dock en synchroniseer je toestel en voorzie de batterij van extra energie met het originele Apple docking station.

Apple USB superdrive

Schrijf en lees dvd's en cd's op je Mac in een brander die qua formaat niet heel veel groter is dan een cd-hoesje. Deze Apple USB Superdrive hoef je alleen maar met zijn ingebouwde USB-kabel met je Mac te verbinden en hij werkt. Je hoeft dus geen adapters aan te sluiten, zelfs niet als je MacBook op zijn accu draait. Het compacte design geeft je de mogelijkheid om hem hem altijd bij je te dragen in je laptoptas.

Apple Apparatuur & Onderdelen kopen bij Apple Support Ed

Heb je een keuze gemaakt en weet je welke Apple je gaat kopen? Bestel dan jouw model en krijg standaard 2 jaar garantie. Het product wordt gratis thuisbezorgd.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?