Thunderbolt 3 Dual-4K laptop docking station met 3x USB 3.0 poorten
zoom_out_map

Thunderbolt 3 Dual-4K laptop docking station met 3x USB 3.0 poorten

 374,00
Inclusief BTW
Aantal
0
± 3 dagen

Voorraad : Nog 0 op voorraad

Gratis 3 maanden Apple TV+ t.w.v. €29,97 3 maanden gratis Apple TV Cadeau
Voor 16:30 besteld, morgen gratis bezorgd *
Gratis retourneren
2 jaar garantie
Makkelijk bestellen! Afrekenen als gast.
Klanten waarderen ons met een 9,7/10

Veilig betalen bij Apple Support Ed

Thunderbolt 3 Dual-4K laptop docking station met 3x USB 3.0 poorten

Verander uw met Thunderbolt 3™ uitgevoerde MacBook Pro of Windows laptop in een dual-4K werkstation met tot 40 Gbps beschikbare bandbreedte. Het hoogwaardige TB3 dock heeft drie USB 3.0 poorten en ondersteunt 85 W Power Delivery om uw laptop te voeden.

Maak een Dual-4K werkstation

Dit dual-4K docking station is met zijn 40 Gbps bandbreedte en 4K resolutie bij uitstek geschikt voor videobewerking en andere Ultra HD-taken. U kan makkelijk met veeleisende applicaties werken op twee onafhankelijke schermen zonder de systeembronnen uit te putten.

Verbind uw laptop met:

  • 1 x 4K scherm via de DP poort 
  • 1 x 4K scherm via de TB3 USB-C poort (inclusief 1,8 m kabel) 

OF 

  • 1 x 5K scherm via de DP & TB3 USB-C poort

Eenvoudige installatie en gebruik

Sluit het TB3 dock gewoon aan op uw laptop met de meegeleverde TB3 kabel en u kunt direct aan het werk. Geen tijdrovende installatie van stuurprogramma's nodig.  

Sluit uw apparaten aan

Met drie USB 3.0 poorten beschikt het Thunderbolt 3 docking station over voldoende poorten om zowel de laatste generatie als oudere apparaten aan te sluiten. Sluit USB apparaten zoals flashdrives aan via de twee Type-A poorten. Houd uw mobiele apparaat opgeladen met behulp van de snellaad- en synchronisatiepoort van het dock. Sluit een USB-C apparaat aan op de USB-C poort (5 Gbps - alleen data).

Voldoende laadvermogen

Het Thunderbolt 3 docking station is voorzien van een 170 W voedingsadapter die Power Delivery ondersteunt voor het voeden en opladen (tot 85 W) van uw laptop, terwijl het ook alle op het dock aangesloten apparaten voedt. Daardoor hebt u niet meer twee aparte voedingsadapters voor uw laptop en dock nodig.

Connected Device Security met de MAC Address Changer van StarTech.com

De TB3DK2DPPDUE wordt geleverd met een gratis Windows® applicatie waarmee u de netwerkbeveiliging binnen uw bedrijf beter kunt beheren. Wanneer u verbinding maakt met het netwerk via de Ethernetpoort van het dock, wordt het MAC-adres van de computer meestal niet naar het netwerk verzonden, omdat uw netwerk alleen het MAC-adres van het docking station ziet. Met de MAC Address Changer- of Cloning-software van StarTech.com kan het USB-C dock echter MAC-adres spoofing van de verbonden Windows laptop gebruiken in plaats van het MAC-adres van het dock zelf. Dit garandeert dat uw netwerkbeheerders volledig zicht hebben op elk apparaat in het netwerk en activiteiten overeenkomstig kunnen bewaken en beperken. Neem voor toegang tot ons MAC Address Changer hulpprogramma contact op met onze afdeling Technische ondersteuning zowel telefonisch als via live chat of e-mail.

De TB3DK2DPPDUE heeft een robuuste aluminium behuizing en heeft 3 jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

Toepassingen

  • Bekijk/bewerk beeld- of mediabestanden op twee 4K-schermen
  • Verplaats 4K films in minder dan 30 seconden
  • Draag 3 uur 4K GoPro®-video over in minder dan een minuut
TB3DK2DPPDUE

Specifieke Referenties

5.0
gebaseed op (x) beoordelingen

Thunderbolt 3 Dual-4K laptop docking station met 3x USB 3.0 poorten

 374,00
Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie