zoom_out_map

StarTech Universal Laptop Docking Station - USB-C & USB-A Dock - Dual 4K - DP & HDMI - 100W PD

 531,19
Inclusief BTW
Aantal
0
± 3 dagen

Voorraad : Nog 0 op voorraad

Gratis 3 maanden Apple TV+ t.w.v. €29,97 3 maanden gratis Apple TV Cadeau
Voor 16:30 besteld, morgen gratis bezorgd *
Gratis retourneren
2 jaar garantie
Makkelijk bestellen! Afrekenen als gast.
Klanten waarderen ons met een 9,7/10

Veilig betalen bij Apple Support Ed

StarTech Universal Laptop Docking Station - USB-C & USB-A Dock - Dual 4K - DP & HDMI - 100W PD

Schakel van de oudere USB-A (USB 3.0) over naar de nieuwe USB-C met dit gecertificeerd universeel laptop docking station voor USB-C en USB-A laptops. Het USB-C dock is uitgerust met 100W Power Delivery 3.0, dual HDMI en/of DisplayPort monitors, snel opladen en zowel USB-C als USB-A perifere poorten.

De unieke universele hostkabel

Bij het USB-C dock wordt een universele hostkabel geleverd die ontworpen is met een bevestigde USB-C naar USB-A adapter zodat het geschikt is voor USB-A laptops. De kabel is ook extra lang (1 meter) ter ondersteuning van vele verschillende werkstationconfiguraties.

Foto van dichtbij van het uiteinde van de DK30C2DPPD hostkabelFoto van dichtbij van het uiteinde van de DK30C2DPPD hostkabel

100W Power Delivery

Voor hoogwaardige laptops die meer laadvermogen nodig hebben, voedt en laadt het dock uw laptop op terwijl u werkt met 100 W PD voor sneller opladen, via de 150 W voedingsadapter - allemaal via één kabel.

Flexibele schermverbindingen

Dit is een dual 4K 60Hz video docking station met ondersteuning voor zowel Ultra HD DisplayPort en/of HDMI monitors zodat u uw videoverbindingen precies zoals u dat wenst kunt configureren.

  • Dual 4K DisplayPort | Tot 4096 x 2160p bij 60Hz

  • Dual 4K HDMI | Tot 4096 x 2160p bij 60Hz

  • Single 4K DisplayPort + Single 4K HDMI | Tot 4096 x 2160p bij 60Hz

  • Single 5K DisplayPort* | Tot 5120 × 2880

*Vereist schermondersteuning voor 5K via twee DP poorten

Gecertificeerd voor universele compatibiliteit en betrouwbaarheid

USB-IF certificatielogoVESA DisplayPort certificatielogoDisplayLink certificatielogo

Dit docking station is volledig gecertificeerd en voldoet aan de strengste industrienormen voor USB-IF (USB 3.1 Gen 1, USB Type-C en Power Delivery), VESA DisplayPort en DisplayLink (videoverbindingen) voor gegarandeerde de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en compatibiliteit.

Eenvoudige en comfortabele installatie

Voor snelle installatie direct uit de doos kunt u met de combokabel (USB-C met aangesloten USB-A adapter) verbinding maken met elke laptop. Het dock heeft montagegaten voor bevestiging op de werkplek (exclusief beugel).

De aansluitingen die u nodig hebt

Verbind uw apparatuur met vier USB 3.1 poorten: 1x USB-C en 3x USB-A. Laad uw USB-C of USB-A smartphone snel op. Het dock is voorzien van een GbE poort (PXE Boot ondersteuning & Wake-on-LAN) en een 3,5 mm hoofdtelefoon audio jack met 4 standen. Het heeft ook een beveiligingsslot (K-slot) ter bescherming tegen diefstal.

DK30C2DPPD front

DK30C2DPPD front

Connected Device Transparency met het hulpprogramma MAC Address Changer van StarTech.com

De DK30C2DPEPUE wordt geleverd met een gratis Windows® toepassing waarmee u de netwerkbeveiliging binnen uw bedrijf beter kunt beheren. Wanneer u verbinding maakt met het netwerk via de Ethernetpoort van het dock, wordt het MAC-adres van de computer meestal niet naar het netwerk verzonden, omdat uw netwerk alleen het MAC-adres van het docking station ziet. Met de MAC Address Changer- of Cloning-software van StarTech.com kan het USB-C dock echter MAC-adresvervalsing ('spoofing') van de verbonden Windows laptop gebruiken in plaats van het MAC-adres van het dock zelf. Dit garandeert dat uw netwerkbeheerders volledig zicht hebben op elk apparaat in het netwerk en activiteiten overeenkomstig kunnen bewaken en beperken. Neem voor toegang tot ons MAC Address Changer hulpprogramma contact op met onze afdeling Technische ondersteuning zowel telefonisch als via live chat of e-mail.

De keuze van IT-professionals sinds 1985

StarTech.com's kwalitatieve producten voor IT-professionals worden grondig getest op compatibiliteit en prestatie om te garanderen dat ze voldoen aan de industrienormen of deze zelfs overtreffen. De Technische Adviseurs van StarTech.com hebben een brede productkennis en bieden 24 uur ondersteuning van maandag t/m vrijdag (Engelstalig) om alle klanten zowel vóór als na de aankoop te kunnen ondersteunen.

De DK30C2DPEPUE heeft 3 jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

DK30C2DPEPUE

Datasheet

Accessoires
Docking

Specifieke Referenties

MPN
DK30C2DPEPUE
5.0
gebaseed op (x) beoordelingen

StarTech Universal Laptop Docking Station - USB-C & USB-A Dock - Dual 4K - DP & HDMI - 100W PD

 531,19
Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie