Hackintosh laten maken?

Bent je op zoek naar een zeer krachtige desktop die je volledig naar eigen wens kunt samenstellen? Maar vindt je een iMac te duur? Dan is een Hackintosh wat voor jou. Doordat een Hackintosh wordt opgebouwd uit betaalbare onderdelen is een Hackintosh goedkoper dan Apple producten van vergelijkbare kwaliteit. Hierdoor is een Hackintosh een goed en betaalbaar alternatief voor bijvoorbeeld een iMac. Apple Support Ed bouwt deze krachtige desktops zelf. Een Hackintosh van Apple Support Ed is van hoogstaande kwaliteit en kan bovendien volledig naar je wensen worden aangepast. je kunt zelf aangeven welke onderdelen je wilt laten inbouwen. Zo sluit een Hackintosh naadloos aan op je wensen. Apple Support Ed is iedere werkdag bereikbaar van 08:00 - 22:00 en biedt service aan huis.

Over Hackintosh Nederland

Doordat ik bij Apple Support Ed alles zelf opbouw is vrijwel alles mogelijk. Alle Hackintoshes die door Apple Support Ed worden gebouwd worden standaard geleverd met een SSD voor het supersnel starten van OS. Ook een harde schijf van minimaal 2 TB is standaard inbegrepen. Voor de veeleisende gebruiker is een Hackintosh ideaal. Een Hackintosh kan namelijk op vele manieren worden uitgebreid. Wilt je meer weten over de specificaties van de verschillende Hackintoshes die ik aanbied? Kijk dan op mijn website. Hier vindt je alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast kunt je me altijd bellen of mailen voor specifieke vragen of wensen. Je kunt zowel als zakelijke klant als particuliere klant bij mij terecht voor een Hackintosh.

Reparatie en upgrades

Naast de aanschaf van een Hackintosh houdt mijn service niet op. Je kunt ook bij Apple Support Ed terecht voor reparaties of upgrades van je huidige systeem. Via e-mail of telefoon kunt je het probleem eenvoudig bij me melden. Ik probeer je dan direct telefonisch te helpen. Mocht het op deze manier niet lukken dan onderzoek ik je defecte laptop of desktop. Voordat ik aan de slag ga met een eventuele reparatie geef ik je altijd eerst een prijsindicatie. Je kunt dan zelf aangeven of je akkoord gaat of niet. Bij Apple Support Ed werk ik volgens het 'no cure, no pay' principe. Je betaalt dus alleen voor de reparatie als je product weer naar behoren functioneert. Je kunt ook bij mij terecht voor Apple upgrades. Je kunt bij mij terecht voor upgrades van een Macbook Pro, een Macbook Air, een iMac of een Mac Pro. Daarnaast verkoop ik naast Hackintoshes ook nieuwe Apple producten.

Over Apple Support Ed

De man achter Apple Support Ed is Ed van der Meer. ik heb meer dan 25 jaar ervaring met computers en ben vele jaren werkzaam geweest in de grafische sector. Apple Support Ed staat voor persoonlijk contact, deskundig advies en het 'no cure, no pay principe'. Bent je overtuigd van de voordelen van een Hackintosh en wil je ook een Hackintosh laten bouwen? Neem dan contact met mij op. Apple Support Ed gaat graag voor je aan de slag.