Hackintosh laten maken?

Bent je op zoek naar een zeer krachtige desktop die je volledig naar eigen wens kunt samenstellen? Maar vindt je een iMac te duur? Dan is een Hackintosh wat voor jou. Doordat een Hackintosh wordt opgebouwd uit betaalbare onderdelen is een Hackintosh goedkoper dan Apple producten van vergelijkbare kwaliteit. Hierdoor is een Hackintosh een goed en betaalbaar alternatief voor bijvoorbeeld een iMac. Apple Support Ed bouwt deze krachtige desktops zelf. Een Hackintosh van Apple Support Ed is van hoogstaande kwaliteit en kan bovendien volledig naar je wensen worden aangepast. je kunt zelf aangeven welke onderdelen je wilt laten inbouwen. Zo sluit een Hackintosh naadloos aan op je wensen. Kijk snel bij al mijn modellen en gebruik de knopjes om jouw Hackintosh op maat te laten maken. Apple Support Ed is iedere werkdag bereikbaar van 08:00 - 20:00 middels WhatApp en e-mail en biedt service aan huis.

Over Hackintosh Nederland

Doordat ik bij Apple Support Ed alles zelf opbouw is vrijwel alles mogelijk. Alle Hackintoshes die door Apple Support Ed worden gebouwd worden standaard geleverd met een M.2 PCI-e SSD voor het supersnel starten van OS. Ook een harde schijf van minimaal 4 TB is standaard inbegrepen. Voor de veeleisende gebruiker is een Hackintosh ideaal. Een Hackintosh kan namelijk op vele manieren worden uitgebreid. Wilt je meer weten over de specificaties van de verschillende Hackintoshes die ik aanbied? Kijk dan op mijn website. Hier vindt je alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast kunt je me altijd bellen of mailen voor specifieke vragen of wensen. Je kunt zowel als zakelijke klant als particuliere klant bij mij terecht voor een Hackintosh.

Hackintosh laten upgraden?

Heb je zelf een Hackintosh gebouwd en denk je het is tijd om OSX te updaten maar zie je er tegen op om daar zelf mee aan de slag te gaan? Ook hiervoor kun je bij Apple Support Ed terecht. Wij upgraden alle Intel machines met een Nvidia kaart tot High Sierra en met een AMD grafische kaart naar Big Sur of nieuwer. Geen TonyMac rommel op je machine maar alle patches en benodigdheden worden gedaan in de Bootloader zodat je een native OSX installatie hebt. Hierdoor zal je systeem veel stabieler draaien en werkt alles gewoon zoals het hoort. Heb je een Ryzen systeem? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Reparatie en upgrades

Naast de aanschaf van een Hackintosh houdt mijn service niet op. Je kunt ook bij Apple Support Ed terecht voor reparaties of upgrades van je huidige systeem. Heb je dus een Hackintosh die je graag wil laten upgraden en onderhouden? Mail of App me. Zit je met een Mac of een Hack die niet meer wil? Via e-mail of telefoon kun je het probleem eenvoudig bij me melden. Ik probeer je dan direct telefonisch te helpen. Mocht het op deze manier niet lukken dan onderzoek ik je defecte laptop of desktop of Hackintosh. Voordat ik aan de slag ga met een eventuele reparatie geef ik je altijd eerst een prijsindicatie. Je kunt dan zelf aangeven of je akkoord gaat of niet. Bij Apple Support Ed werk ik volgens het 'no cure, no pay' principe. Je betaalt dus alleen voor de reparatie als je product weer naar behoren functioneert. Je kunt ook bij mij terecht voor Apple upgrades. En je kunt bij mij ook terecht voor upgrades van een Macbook Pro, een Macbook Air, een iMac of een Mac Pro. Daarnaast verkoop ik naast Hackintosh ook alles van Apple tegen scherpe prijzen en met altijd 2 jaar garantie.

Garanties

Apple Support Ed geeft consumenten én zakelijke gebruikers 3 jaar garantie bij de aankoop van een Hackintosh. Een Hackintosh kopen bij Apple Support Ed betekent daarom dat je 3 jaar lang zonder zorgen gebruik kunt maken van je product. De systemen worden volledig getest vóór aflevering en worden volledig werkend geleverd of achter gelaten bij je.

Verder krijg je van mij gratis 3 maanden software support voor het geval er toch iets niet goed mocht zijn met het OS. Deze support is ter plaatse of online. Afhankelijk van de situatie. Het vervangen van hardware door defecten van producten wordt tot 3 jaar na aanschaf gratis gedaan. Dit is exclusief materiaalkosten en eventuele verzend- of reiskosten die niet bij een garantie horen.

Wanneer er dus iets is met je Mac of Hack neem je contact op met mij en dan regel ik dat het product gehaald en weer gebracht wordt.
Lees hier over retourneren en bijkomende kosten.

Over Apple Support Ed

De man achter Apple Support Ed is Ed van der Meer. ik heb meer dan 25 jaar ervaring met computers en ben vele jaren werkzaam geweest in de grafische sector. Apple Support Ed staat voor persoonlijk contact, deskundig advies en het 'no cure, no pay principe'. Bent je overtuigd van de voordelen van een Hackintosh en wil je ook een Hackintosh laten bouwen? Neem dan contact met mij op. Apple Support Ed gaat graag voor je aan de slag.

Ed's Service

Bereikbaar op alle werkdagen van 8:00 - 20:00

Gratis binnen 30 dagen retourneren

2 jaar garantie op alle Apple’s

Gratis onderzoek naar defecten

No Cure....No Pay

Service aan huis of bedrijf

Klanten geven Apple Support Ed een 9,7/10