Apple Support Amsterdam

Apple hulp nodig in Amsterdam? Welkom bij Apple Support Ed. Welk probleem je ook hebt met je Apple product, wij lossen het op. Je kunt hier terecht voor deskundig advies, nieuwe Apple's, reparaties, upgrades en Hackintosh. Wij bieden service aan huis en werk volgens het principe 'no cure, no pay'.

Reparatie

Voor reparatie van je Apple product is een email of telefoontje voldoende. Wij kijken dan direct of het probleem ook via telefoon of e-mail is op te lossen. Lukt dit niet dan gaan we je Apple product onderzoeken. Op basis hiervan maken we een inschatting van de tijd die reparatie gaat kosten. Het is aan jou of je daarmee akkoord gaat. Je krijgt dus altijd eerst een prijsindicatie voordat wij aan de slag gaan. Wij leveren service aan huis of we komen langs bij je bedrijf. Jouw probleem is onze uitdaging!

Upgrade

Is je Apple product toe aan upgrade? Wilt je je huidige systeem opfrissen zodat je Mac weer snel wordt? Je kunt bij ons terecht voor upgrades van een Macbook Pro, een Macbook Air, een iMac of een Mac Pro. Ervaar de snelheid van een nieuwe Mac!

Nieuwe Apple

Ook voor volledige nieuwe producten is Apple Support Ed je adres. Wij verkopen alle soorten Apple producten, accessoires, software en hardware. We geven je gedegen advies over de Apple die het beste aansluit op je wensen. Alle Apple producten worden gratis geleverd in heel Nederland. Naast Apple producten verkoop wij ook Hackintosh. Dit is een krachtige desktop die is opgebouwd uit betaalbare onderdelen. Leverbaar met OSX, Windows, Linux of multi OS

Over Apple Support Ed

Apple Support Ed wordt gerund door Ed van der Meer. Hij werk sinds 1983 in de grafische sector met diverse hard- en software zoals PC's, Mac's, UNIX, MS-DOS, Windows, OS9, OS10.X etc. Hij combineert dus veel ervaring op grafisch gebied met een brede kennis van diverse systemen. De kracht van Apple Support Ed is persoonlijk contact, deskundig advies en het 'no cure, no pay' principe. Je kunt voor al je vragen en problemen op het gebied van Apple terecht bij Apple Support Ed. Apple-tje Edje toch?