Apple Support Amsterdam

Apple hulp nodig in Amsterdam? Welkom bij Apple Support Ed. Welk probleem je ook hebt met je Apple product, ik los het op. Je kunt hier terecht voor deskundig advies, nieuwe Apple's, reparaties, upgrades en Hackintosh. Ik bied service aan huis en werk volgens het principe 'no cure, no pay'.


Reparatie

Voor reparatie van je Apple product is een email of telefoontje voldoende. Ik kijk dan direct of het probleem ook via telefoon of e-mail is op te lossen. Lukt dit niet dan ga ik je Apple product onderzoeken. Op basis hiervan maak ik een inschatting van de tijd die reparatie gaat kosten. Het is aan jou of je daarmee akkoord gaat. Je krijgt dus altijd eerst een prijsindicatie voordat ik aan de slag ga. Ik lever service aan huis of kom langs bij je bedrijf. Jouw probleem is mijn uitdaging!


Upgrade

Is je Apple product toe aan upgrade? Wilt je je huidige systeem opfrissen zodat je Mac weer snel wordt? Je kunt bij mij terecht voor upgrades van een Macbook Pro, een Macbook Air, een iMac of een Mac Pro. Ervaar de snelheid van een nieuwe Mac!


Nieuwe Apple

Ook voor volledige nieuwe producten is Apple Support Ed je adres. Ik verkoop alle soorten Apple producten, accessoires, software en hardware. Ik geef je gedegen advies over de Apple die het beste aansluit op je wensen. Alle Apple producten worden gratis geleverd in heel Nederland. Naast Apple producten verkoop ik ook Hackintosh. Dit is een krachtige desktop die is opgebouwd uit betaalbare onderdelen. Leverbaar met OSX, Windows, Linux of multi OS


Over Apple Support Ed

Apple Support Ed wordt gerund door Ed van der Meer. Ik werk sinds 1983 in de grafische sector met diverse hard- en software zoals PC's, Mac's, UNIX, MS-DOS, Windows, OS9, OS10.X etc. Ik combineer dus veel ervaring op grafisch gebied met een brede kennis van diverse systemen. De kracht van Apple Support Ed is persoonlijk contact, deskundig advies en het 'no cure, no pay' principe. Je kunt voor al je vragen en problemen op het gebied van Apple terecht bij Apple Support Ed. Apple-tje Edje toch?