Reviews - Apple Support Ed

Bedankt! Je review is door ons ontvangen.

Ben je tevreden over het Advies of de Support die ik je heb gegeven? Of ben je gewoon erg blij met je meest recente aanschaf en mijn korte levertijden?

Laat het dan hier weten op de Reviews pagina zodat meer mensen de weg naar Apple Support Ed gaan vinden!

Schrijf een review over je bestelling of mijn producten & services.
Waardering:
Je naam:*
Je e-mailadres:*
Logo of afbeelding:
Toegestane formaten: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Bericht:*
 
53Reviews
Filter:
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2(0)
0 0 1 2 3 (0)
Pieter Janssen | Groenvorm ontwerpburo voor tuin & landschap Het lijkt soms wel eens of Ed meer aan zijn klanten denkt dan aan zijn privé. Afspraken worden goed nagekomen. Vooraf is helder wat Ed gaat doen, tegen welke vergoeding. En als de factuur dan binnen komt dan denk je; hoe kan ie het daarvoor doen?! De adviezen zijn steeds weer oprecht en integer. Ik ben dik tevreden!
Ingezonden door (5/5
27-09-2017
Jochem We kwamen via een tevreden klant bij Ed terecht. De harde schijf van onze iMac was gesneuveld. We zijn hier superfijn en snel geholpen. Heel direct contact via de mail, vlot antwoord op alle (ook domme) vragen. En de iMac is weer als nieuw. Aanrader dus! Wij zijn in ieder geval net zo tevreden als degene die ons naar Apple Support Ed verwezen heeft.
Ingezonden door (5/5
25-09-2017
leo kerkhoff Alweer meer dan een jaar geleden overgestapt op de Hackintosh voor videomontage. Dankzij de geweldige steun van de deskundige Ed - die ook nog eens altijd klaar staat met raad en daad - ben ik daar erg blij mee. Nu upgrade naar Sierra: supersnel geregeld en werkt perfect! Aanrader voor wie niet zo'n prullenbakje naast zijn bureau hoeft en graag zijn geld steekt in uitgebreid systeem. Aanbevolen!
Ingezonden door (5/5
14-09-2017
René Brouwer Prima prijzen, snelle levering. En dan ook nog de zekerheid van de support van Ed.
Ingezonden door (5/5
04-09-2017
Jasper Klip Een nieuwe Macbook Pro gekocht, met wat aanpassingen, voor een concurrerende prijs. Hij werd snel geleverd, helemaal perfect!
Ingezonden door (5/5
07-08-2017
Geverifieerde aankoop