Reviews - Apple Support Ed

Bedankt! Je review is door ons ontvangen.

Ben je tevreden over het Advies of de Support die ik je heb gegeven? Of ben je gewoon erg blij met je meest recente aanschaf en mijn korte levertijden?

Laat het dan hier weten op de Reviews pagina zodat meer mensen de weg naar Apple Support Ed gaan vinden!

Schrijf een review over je bestelling of mijn producten & services.
Waardering:
Je naam:*
Je e-mailadres:*
Logo of afbeelding:
Toegestane formaten: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Bericht:*
 
49Reviews
Filter:
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2(0)
0 0 1 2 3 (0)
Jasper Klip Een nieuwe Macbook Pro gekocht, met wat aanpassingen, voor een concurrerende prijs. Hij werd snel geleverd, helemaal perfect!
Ingezonden door (5/5
07-08-2017
Geverifieerde aankoop
Robert Sillmann lk woon in een zorginstelling (overigens tot mijn volle tevredenheid) en ik gebruik mijn computer als een venster op de wereld: e-maill, news sites, youtube etc. Op het kronkelige pad van mijn iMac heb ik behoefte aan een stevige wandelstok, en dat is Ed. Nadat hij eerst mijn computer heeft gecheckt, gaat hij in op mijn probleem en dat doet hij grondig en begrijpelijk. Als je dat wilt, schrijft hij de oplossing nog eens op, dat maakt alles nog makkelijker en verstaanbaarder.Dus, bedankt Ed.
Ingezonden door (5/5
03-08-2017
Koen Waar krijg je nog, ik zou haast zeggen, ouderwets goeie service?! Ed doet wat hij beloofd, hij is persoonlijk, zeer bereikbaar, werkt oplossingsgericht, fixt al je problemen in 'n mum van tijd, heeft een goede prijs en is eerlijk en betrouwbaar!Weg met al die "goedkope" mega winkels en eindeloze rijen voor de helpdesk, de telefonische keuze menu's met jeuk muziek, stroperige mail uitwisselingen en incompetente figuren die pretenderen iets te wetenHet antwoord is altijd Ed!(ik ben onlangs weer flitsend geholpen door Ed, vandaar deze lovende recentie)
Ingezonden door (5/5
04-07-2017
Adam Grandt Ed heeft mij uitstekend geadviseerd bij het upgraden van mijn Mac mini. De voorgestelde SSD doet het precies, zoals Ed in vooruitzicht stelde. Afspraak kon meteen toen de SSD binnen was, en was dezelfde dag nog helemaal plug and play. Perfect.Thnx Ed, ik kom zeker terug als klant.
Ingezonden door (5/5
28-06-2017
Geverifieerde aankoop
Yvonne Carstens Ed heeft veel verstand van apple apparatuur, dus loopt je computer vast, is ie traag of heb je andere problemen? Ed weet het op te lossen. Mijn iMac is al wat ouder en werd traag en daar heeft hij nieuwe software ingezet zodat ik geen nieuwe hoefde te kopen. Scheelt toch een hoop geld en ook fijn voor het milieu!
Ingezonden door (4/5
08-06-2017