BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 2 van de 2 items

Refurbished MacBook Air kopen

Wil je een Apple MacBook Air kopen, maar niet de hoofdprijs betalen voor een nieuwe Apple? Dan heb ik dé oplossing voor jou: een Refurbished MacBook Air! In vergelijking met de aanschafprijs van een nieuwe MacBook Air kun je tot wel 60% goedkoper uit zijn door te kiezen voor een refurbished MacBook Air. Naast een betaalbaarder alternatief én de standaard twee jaar garantie bij aankoop, lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu! Dit omdat de MacBook Air's opnieuw gebruikt worden en dus een tweede leven krijgen. Bij mij vind je zeker een goedkope refurbished MacBook Air en dat met de allerhoogste kwaliteit!
Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar garantie. Jouw Refurbished MacBook Air wordt gratis thuisbezorgd.

Wat is een refurbished MacBook Air?

Een refurbished MacBook Air is een gereviseerde Apple. In alle gevallen zijn het eerder gebruikte Apple MacBook Air's. Toch is er een groot verschil tussen een refurbished en een tweedehands Apple van een particulier natuurlijk. Een refurbished MacBook Air is grondig gecontroleerd door de technische vakmensen van Forza. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Daarnaast zijn mijn refurbished MacBook Air's ook voorzien van een schone OS-installatie én is het device professioneel gereinigd. Klaar voor gebruik dus. Je kunt er zo mee aan de slag.

Voor ieder budget een refurbished MacBook Air

Na de technische controle wordt elke refurbished MacBook Air toegekend aan de daarbij horende product conditie. Dit doet Forza om uiterlijke verschillen (eventuele krasjes en/of deukjes) tussen de toestellen te kunnen onderscheiden. Het grote voordeel hiervan is dat je nog meer kunt besparen bij aankoop van mijn refurbished MacBook Air's. Inhoudelijk is elke refurbished MacBook Air 100% technisch in orde. Een refurbished MacBook Air krijgt een B-grade wanneer deze lichte gebruikerssporen heeft. Als het device nauwelijks van nieuw te onderscheiden is, krijgt de refurbished MacBook Air een A-grade. Wanneer een toestel een opvallende of diepere schade bevat, is het in de meeste gevallen een C-grade. We spreken altijd van een C-grade, indien een toestel op de voor-, achter- én zijkant gebruikerssporen bevat.

Waarom een refurbished MacBook Air kopen?

De meeste mensen kiezen voor een refurbished MacBook Air vanwege de prijs. Toch is dat niet het enige voordeel van refurbished MacBook Air. Onderstaand zijn de overige voordelen van refurbished:

  • Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs
  • Standaard twee jaar garantie op je aankoop
  • Inclusief laad accessoires
  • Voor elk budget een Refurbished MacBook Air
  • Gecontroleerd en gereviseerd door technici van Forza
  • Duurzaam voor het milieu door hergebruik

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt niet alleen maar nieuwe of Refurbished MacBook Air's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Zit je met een probleem dan probeer ik het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?