BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 3 van de 3 items

Refurbished iPhone 8 kopen

De iPhone 8 is één van de nieuwste iPhones van Apple en werd tegelijkertijd uitgebracht met de iPhone X. De iPhone 8 is de opvolger van de populaire iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Qua uiterlijk lijkt de iPhone 8 nog erg veel op zijn voorganger maar wat wel direct opvalt is dat de iPhone 8 een glazen achterkant heeft. Hierdoor kun je het toestel draadloos opladen. Daarnaast heeft Apple de iPhone 8 uitgerust met een verbeterde camera én een krachtige A11 Bionic processor. Wil je een Refurbished iPhone 8 kopen, maar niet de hoofdprijs betalen voor een nieuwe Apple? Dan heb ik dé oplossing voor jou: een Refurbished iPhone 8! In vergelijking met de aanschafprijs van een nieuwe Refurbished iPhone 8 kun je tot wel 60% goedkoper uit zijn door te kiezen voor een refurbished iPhone 8. Naast een betaalbaarder alternatief én de standaard twee jaar garantie bij aankoop, lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu! Dit omdat de Apple's opnieuw gebruikt worden en dus een tweede leven krijgen. Bij mij vind je een goedkope Refurbished iPhone 8 en dat met de allerhoogste kwaliteit!
Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar garantie. Jouw Refurbished iPhone 8 wordt gratis thuisbezorgd.

Wat is een refurbished iPhone 8?

Een refurbished iPhone 8 is een gereviseerde Apple. In bijna alle gevallen zijn het eerder gebruikte Apple iPhone's. Toch is er een wezenlijk verschil tussen refurbished en een tweedehands Apple van een particulier natuurlijk. Een refurbished iPhone 8 is grondig gecontroleerd door de technische vakmensen van Forza en hun robots. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Daarnaast zijn mijn refurbished iPhone's ook voorzien van een schone iOS-installatie én is het device professioneel gereinigd. Klaar voor gebruik dus.

Voor elk budget een Refurbished iPhone 8

Na de technische controle wordt elke Refurbished iPhone 8 toegekend aan de daarbij horende product conditie. Dit doet Forza om uiterlijke verschillen (eventuele krasjes en / of deukjes) tussen de toestellen te kunnen onderscheiden. Het voordeel hiervan is dat je nog meer kunt besparen bij aankoop van mijn Refurbished iPhone's. Inhoudelijk is elke refurbished iPhone 8 100% technisch in orde. Een Refurbished iPhone 8 krijgt een B-grade wanneer deze lichte gebruikerssporen heeft. Als het device nauwelijks van nieuw te onderscheiden is, krijgt de Refurbished iPhone 8 een A-grade. Wanneer een toestel een opvallende of diepere schade bevat, is het in de meeste gevallen een C-grade. We spreken altijd van een C-grade, indien een toestel op de voor-, achter- én zijkant gebruikerssporen bevat.

Waarom een refurbished iPhone 8 kopen?

De meeste mensen kiezen voor een refurbished iPhone 8 vanwege de prijs. Toch is dit niet het enige voordeel van Refurbished iPhone 8. Onderstaand zijn de overige voordelen van refurbished:

  • Tot wel 60% goedkoper dan de originele nieuwprijs.
  • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd
  • Met twee jaar garantie, óók op de accu.
  • Voor elk budget een Refurbished iPhone
  • Op meer dan 50 punten gecontroleerd door robots en technici.
  • Geen enkel risico. Niet tevreden over je aankoop? Retourneer gratis binnen 14 dagen

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt niet alleen maar nieuwe of Refurbished iPhone's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Zit je met een probleem dan probeer ik het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?