BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 12 van de 29 items

Refurbished iPhone kopen

Wil je een Apple iPhone kopen, maar niet de hoofdprijs betalen voor een nieuw toestel of nieuwe batterij? Dan heb ik dé oplossing voor jou: een Refurbished iPhone! In vergelijking met de aanschafprijs van een nieuwe iPhone kun je tot wel 60% goedkoper uit zijn door te kiezen voor refurbished iPhone. Naast een betaalbaarder alternatief én de standaard twee jaar garantie bij aankoop, lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu! Dit omdat de iPhone's opnieuw gebruikt worden en dus een tweede leven krijgen. Bij mij vind je zeker een goedkope iPhone en dat met de allerhoogste kwaliteit en goedkoper dan nieuw!
Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar garantie. Jouw iPhone wordt gratis thuisbezorgd.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een gereviseerde Apple maar toch anders dan een tweedehands iPhone. In bijna alle gevallen zijn het eerder gebruikte Apple iPhone's. Toch is er een wezenlijk verschil tussen refurbished en een tweedehands Apple van een particulier natuurlijk. Een refurbished device is grondig gecontroleerd door de technische vakmensen van Forza en hun robots. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Daarnaast zijn mijn refurbished Apple's ook voorzien van een schone iOS-installatie én is het device professioneel gereinigd. Klaar voor gebruik dus en voor ieder een model.

Voor ieder budget een iPhone

Er zijn iPhone's in verschillende soorten, kleuren en smaken maar ook heben ze verschillende condities. Voor meer informatie over de condities verwijs ik je hier naar toe. Uitleg condities. Na de technische controle wordt elke iPhone toegekend aan de daarbij horende product conditie. Dit doet Forza om uiterlijke verschillen (eventuele krasjes en / of deukjes) tussen de toestellen te kunnen onderscheiden. Het voordeel hiervan is dat je nog meer kunt besparen bij aankoop van mijn Refurbished iPhone's. Inhoudelijk is elke iPhone 100% technisch in orde. Een Refurbished iPhone krijgt een B-grade wanneer deze lichte gebruikerssporen zoals lichte krasjes heeft. Als het device nauwelijks van nieuw te onderscheiden is, en dus zo goed als nieuw is, krijgt de iPhone een A-grade. Wanneer een toestel een opvallende of diepere schade bevat, is het in de meeste gevallen een C-grade. We spreken altijd van een C-grade, indien een toestel op de voor-, achter- én zijkant gebruikerssporen bevat. Geen enkel toestel gaat dus zomaar de deur uit.

Waarom een refurbished iPhone kopen?

De meeste mensen kiezen voor een refurbished device vanwege de prijs, want het is goedkoper dan een nieuwe. En omdat er ook goedkope oudere modellen zijn. Toch is dat niet het enige voordeel van Refurbished iPhone. Onderstaand zijn de overige voordelen van refurbished:

  • Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs
  • Standaard twee jaar garantie op je aankoop
  • Inclusief laad accessoires
  • Voor ieder budget een iPhone
  • Gecontroleerd door robots en gereviseerd door technici van Forza
  • Duurzaam voor het milieu door hergebruik

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt niet alleen maar nieuwe of Refurbished iPhone's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Zit je met een probleem dan probeer ik het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?