BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 3 van de 3 items

Refurbished iPad 12,9 inch kopen

Na het uitbrengen van de iPad Air 2 kwam in 2015 de iPad Pro uit. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een krachtige tablet voor professionele gebruikers. De eerste generatie iPad Pro is verkrijgbaar in twee schermformaten van 9,7 inch en 12,9 inch. De 9,7 inch-versie verscheen in 2016 en beschikt over betere camera’s (zowel voor- als achterkant), maar over minder geheugen dan zijn grotere broer. De iPad Pro wordt aangestuurd door de Apple A9X-processor en is sneller dan de Air 2. Het apparaat is met name aan te raden voor wanneer je veel van je tablet verlangt, en waarde hecht aan een snel functionerend apparaat. De iPad Pro draait op iOS en wordt zeker de komende jaren nog volledig ondersteund.

Wil je een Refurbished iPad 12,9 inch kopen, maar niet de hoofdprijs betalen voor een nieuwe Apple? Dan heb ik dé oplossing voor je: een Refurbished iPad 12,9 inch! In vergelijking met de aanschafprijs van een nieuwe Refurbished iPad 12,9 inch kun je tot wel 60% goedkoper uit zijn door te kiezen voor een refurbished iPad 12,9 inch. Naast een betaalbaarder alternatief én de standaard twee jaar garantie bij aankoop, lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu! Dit omdat de Apple's opnieuw gebruikt worden en dus een tweede leven krijgen. Bij mij vind je een goedkope Refurbished iPad 12,9 inch en dat met de allerhoogste kwaliteit!
Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar garantie. Jouw Refurbished iPad 12,9 inch wordt gratis thuisbezorgd.

Wat is een refurbished iPad 12,9 inch?

Een refurbished iPad 12,9 inch is een gereviseerde Apple. In bijna alle gevallen zijn het eerder gebruikte Apple iPhone's. Toch is er een wezenlijk verschil tussen refurbished en een tweedehands Apple van een particulier natuurlijk. Een refurbished iPad 12,9 inch is grondig gecontroleerd door de technische vakmensen van Forza en hun robots. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Daarnaast zijn mijn refurbished iPad's ook voorzien van een schone iOS-installatie én is het device professioneel gereinigd. Klaar voor gebruik dus.

Voor elk budget een Refurbished iPad 12,9 inch

Na de technische controle wordt elke Refurbished iPad 12,9 inch toegekend aan de daarbij horende product conditie. Dit doet Forza om uiterlijke verschillen (eventuele krasjes en / of deukjes) tussen de toestellen te kunnen onderscheiden. Het voordeel hiervan is dat je nog meer kunt besparen bij aankoop van mijn Refurbished iPhone's. Inhoudelijk is elke refurbished iPad 12,9 inch 100% technisch in orde. Een Refurbished iPad 12,9 inch krijgt een B-grade wanneer deze lichte gebruikerssporen heeft. Als het device nauwelijks van nieuw te onderscheiden is, krijgt de Refurbished iPad 12,9 inch een A-grade. Wanneer een toestel een opvallende of diepere schade bevat, is het in de meeste gevallen een C-grade. We spreken altijd van een C-grade, indien een toestel op de voor-, achter- én zijkant gebruikerssporen bevat.

Waarom een refurbished iPad 12,9 inch kopen?

De meeste mensen kiezen voor een refurbished iPad 12,9 inch vanwege de prijs. Toch is dit niet het enige voordeel van Refurbished iPad 12,9 inch. Onderstaand zijn de overige voordelen van refurbished:

  • Tot wel 60% goedkoper dan de originele nieuwprijs.
  • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd
  • Met twee jaar garantie, óók op de accu.
  • Voor elk budget een Refurbished iPhone
  • Op meer dan 50 punten gecontroleerd door de technici van Forza.
  • Geen enkel risico. Niet tevreden over je aankoop? Retourneer gratis binnen 14 dagen

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt niet alleen maar nieuwe of Refurbished iPhone's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Zit je met een probleem dan probeer ik het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?