BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 12 van de 31 items

Refurbished Apple kopen

Wil je een Apple kopen, maar niet de hoofdprijs betalen voor een nieuwe Apple? Dan heb ik dé oplossing voor jou: een refurbished Apple! In vergelijking met de aanschafprijs van een nieuwe Apple, kun je tot wel 60% goedkoper uit zijn door te kiezen voor een refurbished Apple. Naast een betaalbaarder alternatief én de standaard twee jaar garantie bij aankoop, lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu! Dit omdat de Apple's opnieuw gebruikt worden en dus een tweede leven krijgen. Bij mij vind je een goedkope Apple en dat met de allerhoogste kwaliteit!
Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar garantie. Jouw Refurbished Apple wordt gratis thuisbezorgd.

Wat is een refurbished Apple?

Een refurbished Apple is een gereviseerde Apple. In bijna alle gevallen zijn het eerder gebruikte Apple laptops, iPad's of iPhone's. Toch is er een wezenlijk verschil tussen refurbished en een tweedehands Apple van een particulier natuurlijk. Een refurbished Apple is grondig gecontroleerd door de technische vakmensen van Forza. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Daarnaast zijn mijn refurbished Apples ook voorzien van een schone MacOS-installatie én is het device professioneel gereinigd. Klaar voor gebruik dus.

Voor elk budget een Apple

Na de technische controle wordt elke Apple Mac toegekend aan de daarbij horende product conditie. Dit doet Forza om uiterlijke verschillen (eventuele krasjes en / of deukjes) tussen de Apple's te kunnen onderscheiden. Het voordeel hiervan is dat je nog meer kunt besparen bij aankoop van mijn Apple's. Inhoudelijk is elke refurbished Apple 100% technisch in orde. Een Apple krijgt een B-grade wanneer deze lichte gebruikerssporen heeft. Als het device nauwelijks van nieuw te onderscheiden is, krijgt de Apple een A-grade.

Waarom een refurbished Apple kopen?

De meeste mensen kiezen voor een refurbished Apple vanwege de prijs. Toch is dit niet het enige voordeel van refurbished Apple. Onderstaand zijn de overige voordelen van refurbished:

  • Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs;
  • Standaard twee jaar garantie op je aankoop;
  • Inclusief laad accessoires;
  • Voor elk budget een refurbished Apple;
  • Gecontroleerd en gereviseerd door technici van Forza;
  • Duurzaam voor het milieu door hergebruik.

Welke Apple's kun je als refurbished kopen?

Bij Apple Support Ed kun je kiezen voor een MacBook AiriPad, iPhone of een MacBook Pro. De specificaties verschillen per device en worden gekenmerkt op basis van het design, schermformaat en de inhoudelijk kracht (processor, videokaart en het werkgeheugen). Welk type Apple het beste bij jou past is afhankelijk van waar je het device voor wilt gaan gebruiken.

MacBook Air

De MacBook Air is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en minder intensieve prestaties. Hierbij kun je denken aan het bewerken van documenten, bekijken van films of bijvoorbeeld het browsen op het internet.

MacBook Pro

Ben je op zoek naar een Apple die beschikt over de meest krachtige specificaties? Dan ben je op zoek naar een MacBook Pro. Ideaal voor zwaardere (grafische) prestaties zoals het bewerken van foto’s of video’s.

Apple beeldscherm schoonmaken

Wil je het beeldscherm van je Apple schoonmaken? Wees dan voorzichtig! Bij verkeerd handelen kun je het beeldscherm van je Mac ernstig beschadigen.

Hoe kan ik mijn Apple beeldscherm reinigen?

Gebruik voor het reinigen van je Apple beeldscherm een droge microvezel doek. Bij echt hardnekkige vlekken, kun je de microvezel doek (met lauw water!) een klein beetje vochtig maken. Doe dit met lauw water en nooit met heet / kokend water!

Waarschuwingen voor het poetsen van je Apple

  • Wrijf niet te hard op het beeldscherm van de Apple
  • Gebruik NOOIT heet- of zelfs kokend water;
  • Gebruik GEEN cleaning spray e.d. hardnekkige reinigingsmiddelen!

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt niet alleen maar nieuwe of refurbished Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Zit je met een probleem dan probeer ik het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?