Intensity Pro 4K

Intensity Pro 4K

204,00

Intensity Pro 4K

Omschrijving Blackmagic Intensity Pro 4K

Neem video op in Ultra HD resolutie en speel deze weer af met de Blackmagic Intensity Pro 4K. De kaart heeft dezelfde kenmerken als de...Lees Meer

Informatie voordat je besteld... Lees meer

Tijdens het navigeren op mijn site kun je items toevoegen aan je winkelmand.Als je alles hebt wat je aan wilt schaffen klikt je op afrekenen. Meer informatie

Mail of bel me als je hulp wilt bij het samenstellen van jouw Apple.
ed@applesupported.nl of 06 - 24 18 43 23

Omschrijving Blackmagic Intensity Pro 4K

Neem video op in Ultra HD resolutie en speel deze weer af met de Blackmagic Intensity Pro 4K. De kaart heeft dezelfde kenmerken als de Intensity Pro maar biedt daarnaast ondersteuning voor Ultra HD 2160p op 30fps en full HD 1080p op 60fps. De kaart maakt het mogelijk om HDMI, YUV, S-video en NTSC/PAL signaalbronnen op te nemen en deze op uw Mac, PC of Linux computer op slaan in al dan niet gecomprimeerde videoformaten met de meegeleverde Media Express-software.

Veelzijdige toepassingsmogelijkheden

Speel real-time previews af op hoge resolutie beeldschermen voor accurate kleurcorrectie en beoordeling van de videokwaliteit. Maak hoge framerate walk-throughs van uw gameplay in volledige 10-bits kwaliteit YUV video en deep color. Sluit uw videocamera aan voor video-conferencing, presentaties en live streaming van live evenementen, webcasts, seminars, concerten en nog veel meer. Een breakout-kabel met RCA-video en audio in- en uitgangen en een SPDIF audio-uitgang is meegeleverd om de Intensity Pro 4K te kunnen laten samenwerken met oudere apparatuur zoals bijvoorbeeld VHS recorders.

Naadloze integratie met populaire softwarepakketten

De Intensity Pro 4K is compatibel met de meeste populaire videobewerkings- , design- audio- en videosoftware die beschikbaar is voor Mac en PC. Dit betekent dat u met deze software direct video kunt opnemen in videoformaten zoals ProRES, DNxHD en QuickTime. Dit vermindert het aantal stappen om video op te nemen en zorgt voor een hogere beeldkwaliteit. De video-opnamekaart werkt naadloos samen met onder andere DaVinci Resole, Final Cut Pro X, Media Composer, Premiere Pro, Fusion, After Effects, Photoshop ProTools, Resolume, Nuendo, Flash Media Live Encoder, ProCaster en meer. De meegeleverde Blackmagic Media Express-software stelt u in staat om uw opnames op een effectieve manier op te nemen en te beheren.

Flexibele aansluitmogelijkheden

De Blackmagic Intensity Pro 4K is een 4-lane PCIe-kaart en is compatibel met 4, 8 en 16 lane PCI-sleuven, De HDMI-video-aansluitingen zijn omschakelbaar tussen SD, HD en Ultra HD en de component analoge aansluitingen zijn schakelbaar tussen SD en HD. De HDMI-aansluitingen voldoen aan de HDMI 1.4b standaard en bieden ondersteuning voor deep color en passen zich automatisch aan de aangesloten beeldschermen aan.

Kenmerken

- Opnemen van full HD video op 60fps
- Opnemen en afspelen in Ultra HD kwaliteit op 30fps
- 4-Lane PCI Express kaart voor 4, 8 of 16 Lane uitbreidingssleuf
- Neem direct op naar de populairste videobewerkingssoftware
- Opslaan van gecomprimeerde en ongecomprimeerde video
- Geschikt voor HDMI, YUV, S-video en NTSC/PAL
- Geschikt voor live streaming en conference calls
- Maak gameplay walk through video's op 60fps
- Uitvoer naar hoge resolutie HD televisies

In de doos

  • Blackmagic Intensity Pro 4K
  • SD-geheugenkaart met software
  • Twee jaar garantie

SubcategorieënPCI kaarten

Waarom zou je Apple's kopen bij Apple Support Ed?

Das heel eenvoudig. Apple Support Ed heeft de beste prijzen van Nederland voor al je Apple producten. Je krijgt standaard 2 jaar garantie. Gaat ie toch stuk dan wordt je product gehaald en na reparatie weer netjes bij je afgeleverd en dat meestal binnen een week. Zonder bijkomende kosten. Geheel kosteloos dus.

Je voordelen in vogelvlucht:

• Beste Prijs van Nederland
• 2 jaar garantie op alle Apple's
• Gratis halen en brengen bij defecten van Apple's binnen de garantie
• 3 jaar garantie op alle Hackintoshes
• Gratis verzending van alle producten!

Wil je meer weten? lees dan hier verder.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Write a review

Intensity Pro 4K

Intensity Pro 4K

Blackmagic Intensity Pro 4K

  • In- en Out-put: 6G-SDI en HDMI
  • Connectie: PCIe x4 kaart
  • Supports: Ultra HD at 30 fps, Capture 1080p at 60 fps
  • Compatible: Mac OS X. Windows and Linux