Blackmagic Video Assist

Blackmagic Video Assist

509,00

Blackmagic Video Assist

Omschrijving Blackmagic Video Assist

Met de Blackmagic video assist recorder heb je de mogelijkheid om professioneel aan het werk te gaan, voor het beste resultaat. De Video Assist...Lees Meer

Informatie voordat je besteld... Lees meer

Tijdens het navigeren op mijn site kun je items toevoegen aan je winkelmand.Als je alles hebt wat je aan wilt schaffen klikt je op afrekenen. Meer informatie

Mail of bel me als je hulp wilt bij het samenstellen van jouw Apple.
ed@applesupported.nl of 06 - 24 18 43 23

Omschrijving Blackmagic Video Assist

Met de Blackmagic video assist recorder heb je de mogelijkheid om professioneel aan het werk te gaan, voor het beste resultaat. De Video Assist recorder heeft een 5 ' LCD Touchscreen (1920X1080), daarbij neemt de recorder op in ProRes HQ, 422, LT, Proxy of DNxHD formaat. Dit zijn de industrie-standaard formaten zodat u de opnames meteen kunt bewerken zonder de bestanden te hoeven converteren. De opname kan automatisch worden geactiveerd op de Video Assist vanaf de start/stop knop op compatibele camera's zodat u zich kunt blijven richten op de opname.

De Video Assist neemt het videosignaal op in 10-bit 4:2:2 met 1080p tot 60fps en slaat dit op hoge snelheid U1 SDHC- of SDXC-geheugenkaarten. De monitor wordt gevoed door middel van twee optionele Canon LP-E6 accu's of de meegeleverde AC-adapter. De monitor heeft een stevige aluminium behuizing en is voorzien van zes 1/4"-20 schroefdraad montagegaten, drie op de bovenkant en drie op de bodem. De Blackmagic Video Assist is voorzien van 6G-SDI en HDMI 1.4-ingangen zodat u kunt opnemen van professionele camera's en camcorders maar ook van DSLR's en systeemcamera's. Via de 6G-SDI ingang kunt u zelfs Ultra HD-beelden monitoren.

* Let op : De recorder word exclusief Mini SDI kabel geleverd deze kan je tussen de accessoires terug vinden, of combinatie aanbiedingen.

Kenmerken: 
- 5" full HD-touchscreen LCD display
- 1080p opname tot 60 fps
- ProRes en DNxHD 10-bit 4:2:2 encoding
- HDMI en 6G-SDI video-ingangen
- Doorlus video-ingangen
- Opslag op SDHC- of SDXC-geheugenkaart
- Twee Canon LP-E6 Accusleuven

 

In de doos

  • Blackmagic Video Assist
  • AC-adapter
  • Twee jaar garantie

SubcategorieënCapture - Playback

Waarom zou je Apple's kopen bij Apple Support Ed?

Das heel eenvoudig. Apple Support Ed heeft de beste prijzen van Nederland voor al je Apple producten. Je krijgt standaard 2 jaar garantie. Gaat ie toch stuk dan wordt je product gehaald en na reparatie weer netjes bij je afgeleverd en dat meestal binnen een week. Zonder bijkomende kosten. Geheel kosteloos dus.

Je voordelen in vogelvlucht:

• Beste Prijs van Nederland
• 2 jaar garantie op alle Apple's
• Gratis halen en brengen bij defecten van Apple's binnen de garantie
• 3 jaar garantie op alle Hackintoshes
• Gratis verzending van alle producten!

Wil je meer weten? lees dan hier verder.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Write a review

Blackmagic Video Assist

Blackmagic Video Assist

Blackmagic Video Assist

  • In- en Out-put: SD/HD/3G/6G-SDI
  • Opslag: UHS-1 SDHC/SDXC cards
  • Behuizing: Standalone
  • Compatible: Mac OS X. Windows and Linux