Blackmagic Video Assist 4K

Blackmagic Video Assist 4K

919,00

Blackmagic Video Assist 4K

Omschrijving Blackmagic Video Assist 4K

Met de Blackmagic Video Assist 4K is het mogelijk om professionele monitoring en hoge kwaliteit opnamemogelijkheden toe te voegen aan vrijwel...Lees Meer

Informatie voordat je besteld... Lees meer

Tijdens het navigeren op mijn site kun je items toevoegen aan je winkelmand.Als je alles hebt wat je aan wilt schaffen klikt je op afrekenen. Meer informatie

Mail of bel me als je hulp wilt bij het samenstellen van jouw Apple.
ed@applesupported.nl of 06 - 24 18 43 23

Omschrijving Blackmagic Video Assist 4K

Met de Blackmagic Video Assist 4K is het mogelijk om professionele monitoring en hoge kwaliteit opnamemogelijkheden toe te voegen aan vrijwel iedere camera. Op het 7" scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels kan je de uitsnede en focus van de opname bepalen. Om de monitor op de video-uitgang van professionele en consumentencamera's te kunnen aansluiten is er voorzien in 6G-SDI en HDMI-ingangen. De Video Assist neemt het videosignaal op in 10-bit 4:2:2 met Ultra HD 4K tot 30p en slaat dit op hoge snelheid UHS-II SDHC- of SDXC-geheugenkaarten op. De opnames kunnen worden opgeslagen met behulp van de industrie-standaard Apple ProRes (HQ, 422, LT of Proxy) codecs. De monitor wordt gevoed door middel van twee optionele Canon LP-E6 accu's of de meegeleverde AC-adapter. De monitor heeft een stevige aluminium behuizing en is voorzien van zes 1/4"-20 schroefdraad montagegaten, drie op de bovenkant en drie op de bodem.

7" Full HD-Touchscreen Display

De monitor is voorzien van een helder 7" groot touchscreen display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels waarop je opnames kunt evalueren. Via de intuïtieve on-screen bediening kan je instellingen bedienen en controleren zoals helderheid en contrast, het histogram aanpassen, audioniveau, tijdcode, status van de accu en nog veel meer. De bediening heeft een semi-transparante overlay, dus u kunt de opname gewoon blijven monitoren terwijl je de Video Assist bedient. De monitor heeft een brede kijkhoek van 135 graden zodat je gemakkelijk met meerdere personen op hetzelfde moment de opnames kunt bekijken. Daarnaast beschikt de monitor over auto-rotatie zodat het beeld altijd rechtop staat.

6G-SDI en HDMI-aansluiting

De Blackmagic Video Assist is voorzien van 6G-SDI en HDMI 1.4-ingangen zodat je kunt opnemen van professionele camera's en camcorders maar ook van DSLR's en systeemcamera's. Via de 6G-SDI ingang kan je zelfs Ultra HD-beelden monitoren. Daarnaast is de monitor voorzien van doorlusuitgangen zodat je tegelijkertijd live-video of opgenomen clips op grotere beeldschermen of HDMI-projectoren kunt weergeven terwijl je het beeld opneemt. Het geluid wordt in het videosignaal opgenomen en kan worden gecontroleerd via de 3.5mm stereohoofdtelefoonuitgang.

10-bits 4:2:2 ProRes opname

De Blackmagic Video Assist 4K neemt video in ProRes HQ, 422, LT of Proxy formaat op. Dit zijn de industrie-standaardformaten zodat u de opnames meteen kunt bewerken zonder de bestanden te hoeven converteren. De opname kan automatisch worden geactiveerd op de Video Assist vanaf de start-/stopknop op compatibele camera's zodat je kan blijven richten op de opname.

In de doos

  • Blackmagic Video Assist 4K
  • AC-adapter
  • Twee jaar garantie

SubcategorieënCapture - Playback

Waarom zou je Apple's kopen bij Apple Support Ed?

Das heel eenvoudig. Apple Support Ed heeft de beste prijzen van Nederland voor al je Apple producten. Je krijgt standaard 2 jaar garantie. Gaat ie toch stuk dan wordt je product gehaald en na reparatie weer netjes bij je afgeleverd en dat meestal binnen een week. Zonder bijkomende kosten. Geheel kosteloos dus.

Je voordelen in vogelvlucht:

• Beste Prijs van Nederland
• 2 jaar garantie op alle Apple's
• Gratis halen en brengen bij defecten van Apple's binnen de garantie
• 3 jaar garantie op alle Hackintoshes
• Gratis verzending van alle producten!

Wil je meer weten? lees dan hier verder.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Write a review

Blackmagic Video Assist 4K

Blackmagic Video Assist 4K

Blackmagic Video Assist 4K

  • In- en Out-put: HDMI en 6G-SDI video-ingangen
  • Opslag: UHS-1 SDHC/SDXC cards
  • Behuizing: Standalone
  • Compatible: Mac OS X. Windows and Linux