Blackmagic Video Assist 4K
Blackmagic Video Assist 4K
 759,50

Blackmagic Video Assist 4K

Blackmagic Video Assist 4K
zoom_out_map
  • Blackmagic Video Assist 4K

Blackmagic Video Assist 4K

Blackmagic Video Assist 4K

  • In- Out-put: HDMI 6G-SDI
  • Opslag: UHS-1 SDHC/SDXC
  • Behuizing: Standalone
  • Compatible: Mac, Win en Linux

Default Product Variations

 759,50

± 2 dagen

Voor 16:30 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis binnen 30 dagen retourneren
2 jaar garantie op alle Apple's
Makkelijk bestellen! Afrekenen als gast.
Klanten geven Apple Support Ed een 9,7/10

Omschrijving Blackmagic Video Assist 4K

Met de Blackmagic Video Assist 4K is het mogelijk om professionele monitoring en hoge kwaliteit opnamemogelijkheden toe te voegen aan vrijwel iedere camera. Op het 7" scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels kan je de uitsnede en focus van de opname bepalen. Om de monitor op de video-uitgang van professionele en consumentencamera's te kunnen aansluiten is er voorzien in 6G-SDI en HDMI-ingangen. De Video Assist neemt het videosignaal op in 10-bit 4:2:2 met Ultra HD 4K tot 30p en slaat dit op hoge snelheid UHS-II SDHC- of SDXC-geheugenkaarten op. De opnames kunnen worden opgeslagen met behulp van de industrie-standaard Apple ProRes (HQ, 422, LT of Proxy) codecs. De monitor wordt gevoed door middel van twee optionele Canon LP-E6 accu's of de meegeleverde AC-adapter. De monitor heeft een stevige aluminium behuizing en is voorzien van zes 1/4"-20 schroefdraad montagegaten, drie op de bovenkant en drie op de bodem.


7" Full HD-Touchscreen Display

De monitor is voorzien van een helder 7" groot touchscreen display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels waarop je opnames kunt evalueren. Via de intuïtieve on-screen bediening kan je instellingen bedienen en controleren zoals helderheid en contrast, het histogram aanpassen, audioniveau, tijdcode, status van de accu en nog veel meer. De bediening heeft een semi-transparante overlay, dus u kunt de opname gewoon blijven monitoren terwijl je de Video Assist bedient. De monitor heeft een brede kijkhoek van 135 graden zodat je gemakkelijk met meerdere personen op hetzelfde moment de opnames kunt bekijken. Daarnaast beschikt de monitor over auto-rotatie zodat het beeld altijd rechtop staat.


6G-SDI en HDMI-aansluiting

De Blackmagic Video Assist is voorzien van 6G-SDI en HDMI 1.4-ingangen zodat je kunt opnemen van professionele camera's en camcorders maar ook van DSLR's en systeemcamera's. Via de 6G-SDI ingang kan je zelfs Ultra HD-beelden monitoren. Daarnaast is de monitor voorzien van doorlusuitgangen zodat je tegelijkertijd live-video of opgenomen clips op grotere beeldschermen of HDMI-projectoren kunt weergeven terwijl je het beeld opneemt. Het geluid wordt in het videosignaal opgenomen en kan worden gecontroleerd via de 3.5mm stereohoofdtelefoonuitgang.


10-bits 4:2:2 ProRes opname

De Blackmagic Video Assist 4K neemt video in ProRes HQ, 422, LT of Proxy formaat op. Dit zijn de industrie-standaardformaten zodat u de opnames meteen kunt bewerken zonder de bestanden te hoeven converteren. De opname kan automatisch worden geactiveerd op de Video Assist vanaf de start-/stopknop op compatibele camera's zodat je kan blijven richten op de opname.

In de doos

  • Blackmagic Video Assist 4K
  • AC-adapter
  • Twee jaar garantie
HYPERD/AVIDAS74K

Datasheet

Subcategorieën
Capture - Playback

Specifieke Referenties

Nieuw product